Servicii Imobiliare

Servicii imobiliare pentru dezvoltatori imobiliari

Avem experienta si potentialul de a va promova la adevarata dvs valoare!

In cei peste 12 ani de activitate in domeniul proiectelor imobiliare Inter Imobiliare s-a pozitionat mereu in centrul evenimentelor. Am sustinut, promovat si prezentat clientilor toate proiectele de locuinte noi din Iasi ce au apelat la ajutorul nostru.
Ne place sa vedem cum Iasul se dezvolta, iar oamenii cu initiativa in domeniul imobiliar prospera. De asemenea menirea noastra este de a oferi clientilor exact ceea ce au nevoie: cea mai buna oferta. Avem incredere in proiectele noi din Iasi si suntem convinsi ca astazi se realizeaza lucruri minunate in domeniul imobiliar. Constructii cu materiale de calitate, proiecte indraznete, spatii luminoase si moderne, utilitati de ultima generatie...toate acestea fac din oferta dvs un mare avantaj fata de constructiile vechi. De aceea compania noastra va recomanda intotdeauna, ca prima intentie, ofertele imobiliare furnizate de proiectele noi.
Timpul a lucrat in favoarea noastra. Acum avem viziunea si uneltele necesare pentru a face din proiectul dvs unul foarte cunoscut in Iasi: baze de date cu clienti, cei mai buni brokeri imobiliari din Iasi, experienta noastra si a partenerilor nostri privind promovarea online (site-uri web si campanii de promovare agresive) si offline (printuri outdoor, targuri si expozitii din domeniu).

 

Servicii imobiliare pentru dezvoltatori imobiliari

Retea de promovare

Pe partea online Inter Imobiliare se mandreste cu o retea puternica de site-uri, asociate celui pe care navigati acum:
1. www.apartamenteiasi.ro
Un portal specializat pe proiectele de blocuri noi din Iasi. Fiecare proiect este prezentat intr-o sectiune individuala cu cele mai mici detalii: text general de prezentare, video, album foto general, detalii privind stadiul constructiei, inclusiv imagini, modalitati de achizitie, pagini separate cu fiecare oferta de apartament existenta in cadrul proiectului.
2. www.case-iasi.ro
Specializat pe vanzarile de case si vile din Iasi, acest portal pune accentul pe prezentarea ansamblurilor de vile noi. Acestea sunt prezentate in cel mai mic detaliu, asemeni proiectelor de pe apartamenteiasi.ro.
3. www.terenuri-iasi.ro
Aici terenurile de vanzare din Iasi, atat individuale cat si marile lotizari, sunt prezentate profesionist, cu toate detaliile tehnice necesare clientului.
Pe langa prezentarile online oferite de site-urile specializate de mai sus, dezvoltam continuu campanii de promovare pe alte doua portaluri de referinta: Imobile Iasi ( www.imobile-iasi.ro ) si Cauta Imobiliare ( www.cauta-imobiliare.ro ) .
Pe partea de publicitate outdoor impanzim orasul cu proiectele noastre: printuri de mari dimensiuni in puncte cu trafic intens. In plus va promovam profesionist la toate targurile si expozitiile de imobiliare din Iasi si imprejurimi, de la care nu lipsim niciodata.

Dar Inter Imobiliare va ofera mai mult decat promovare. Pentru ca dvs sa va puteti concentra pe dezvoltarea proiectului puteti apela la noi in ceea ce priveste marketing, PR si gestionarea si suportul integral al clientilor (programari vizite, gasirea celor mai potrivite modalitati de plata, etc).

Nu ezitati sa ne contactati pentru dezvoltarea unei frumoase colaborari pe viitor.
Va asteptam!

Ai toate uneltele pregatite pentru succes

Suna acum Mesaj