Nu vorbe

F.A.P.T.E.

La Inter Imobiliare, valorile si cultura noastra pot fi sintetizate intr-un singur cuvant: F.A.P.T.E.

Familia Inter Imobiliare te ajuta sa cresti:

Daca sintagma “Sapte ani de acasa” va este cunoscuta, atunci veti intelege de ce valorile familiei sunt surse de inspiratie pentru echipa Inter Imobiliare. Invatam si crestem impreuna, bucurandu-ne de reusita fiecarui membru, incarcandu-ne cu energie pozitiva pentru a solutiona nevoile viitoare ale clientilor nostrii.

Atitudinea la Inter Imobiliare este punctul de legatura cu mediul extern:

Atitudinea este o alegere personala. Fiecare dintre noi ne manifestam in mediu diferit, in functie de conjunctura data si relatiile pe care le dezvoltam. Echipa Inter Imobiliare alege sa ramana optimista, mereu venind in sprijinul clientului cu solutia cea mai potrivita pentru el.

Performantele noastre se masoara in satisfactia clientilor nostri:

Clientul multumit este scopul ultim al activitatii noastre. Performantele nu se masoara doar in numarul de tranzactii, ci si in zambetele, bucuria si multumirea direct manifestata de catre clientii nostri, ca feedback pentru munca noastra.

Transparenta este cheia succesului echipei Inter Imobiliare.

In lumea tuturor posibilitatilor, era tehnologiei si a informatiei la minut, uneori te poti gandi ca transparenta consilierilor imobiliari poate fi coruptibila. Insa, echipa noastra a inteles ca valoarea verticalitatii si a respectului fata de oameni este cea mai de pret bun al activitatii noastre.

Educatia este primul pas catre schimbare, singura contanta a timpului.

Echipa Inter Imobiliare a inteles necesitatea educatiei, antrenarii si dezvoltarii propriei persoane. Schimbarea si progresul incepe de la noi insine. Prin intermediul cursurilor Academiei Smart Experience, marca Inter Imobiliare, echipa noastra a reusit sa devina ceea ce este astazi: o echipa inzestrata cu inteligenta emotionala matura, cu informatii pertinente despre piata imobiliara, capabila sa gaseasca oportunitati, solutii si sa ofere raspunsuri la nevoile clientilor sai. Totodata, a inteles ca invatarea continua este cheia ce deschide lacatele blocatele ale propriilor limitari, reusind sa se autodepaseasca si sa fie ramana actuala, mereu upgradata, in acelasi ritm cu evolutia pietelor in care isi desfasoara activitatea, inca din 2002 si pana astazi.

F.A.P.T.E.

Ai toate uneltele pregatite pentru succes

Suna acum Mesaj