Servicii Imobiliare

Servicii imobiliare pentru persoane fizice

In viata multora dintre noi casa este punctul de referinta. Oricat am lucra, oriunde am merge, in final vrem acasa. Casa este micul nostru sanctuar unde petrecem timp in familie si ne reincarcam bateriile. Din acest punct de vedere o locuinta este lucrul care ne stabilizeaza cel mai mult si cea mai importanta investitie in viitorul nostru si al familiei noastre.

Ca agentie imobiliara ne-am dat seama ca participam zilnic la construirea viitorului clientilor nostri. Sfaturile si capacitatea noastra de a gasi cea mai potrivita solutie imobiliara pentru fiecare sunt importante.
Avem o meserie frumoasa, dar plina de responsabilitati pentru ca noi influientam decizia clientilor, iar aceste decizii nu se consuma in prezent ci raman legate de experientele ulterioare ale familiilor pe care le ajutam.

Avem peste 18 ani de experienta pe piata imobiliara din Iasi. In acest timp ne-am creat renumele de agentie serioasa si profesionista si am legat parteneriate puternice cu dezvoltatorii imobiliari.
Prin Inter Imobiliare veti beneficia de cea mai mare baza de date de oferte actualizate zilnic, de oferte exclusive (pe care nu le puteti gasi decat prin agentia noastra), de consilieri imobiliari profesionisti si cu experianta, de consultanta privind modalitatile de achizitie si, in general, de consultanta pe toate etapele necesare finalizarii tranzactiei.

Veti avea certitudinea ca ati vazut cele mai bune oferte, garantia ca veti alege cea mai potrivita dintre ele si siguranta unei tranzactii fara probleme.

Oricare este necesitatea dvs, daca are legatura cu imobiliarele, si cu Iasul, contactati-ne cu incredere.
Va asteptam!

Servicii imobiliare pentru persoane fizice

Ai toate uneltele pregatite pentru succes

Suna acum Mesaj