Ansambluri rezidentiale

Descopera AICI Proiectele Rezidentiale de apartamente si case de vanzare, nou construite in Iasi

Aici ai prezentata lista cu proiectele si ansamblurile rezidentiale nou construite in Iasi.

Compania Inter Imobiliare inca din 2006, reprezinta principalul agent de vanzari si promotor imobiliar, a apartamentelor noi construite, aflate la vanzare in piata imobiliara de rezidential nou din Iasi.

COMISION 0%  PENTRU CUMPARATOR – pentru toate apartamentele noi aflate la vanzare in blocurile nou construite si publicate pe interimobiliare.ro

 

Privilege Residence Copou

Privilege Residence Copou

incepand de la92.500 euro

Privilege Residence Copou este un proiect rezidential ce va propune apartamente cu 2 si 3 camere decomandate, concepute pentru a satisface cele mai exigente gusturi in imobile cu regim de inaltime D+P+5Etaje. Finisajele premium, alese cu grija si atentie la detalii, imbina estetica moderna cu functionalitatea, oferind un ambient confortabil si elegant pentru locatari.

Cod proiect: 685
New Mixt Concept CUG

New Mixt Concept CUG

incepand de la56.830 euro

New Mixt Concept CUG este un proiect imobiliar modern in orasul Iasi, oferind spatii comerciale, birouri si apartamente de inalta calitate. Cu doua cladiri, fiecare cu varietate de optiuni, design elegant si infrastructura durabila, proiectul pune accent pe aspectul ecologic, oferind ample spatii verzi si parcari eco-friendly. O oportunitate urbana unica!

Cod proiect: 684
Eclypse Apartaments

Eclypse Apartaments

incepand de la58.630 euro

Eclypse Apartaments va avea un regim de inaltime S+P+8E și cuprinde apartamente cu 1,2,3 si 4 camere cu suprafete și compartimentari diferite, insumand un total de 118 apartamente.

Cod proiect: 686
Copou Garden Residence

Copou Garden Residence

incepand de la75.115 euro

Copou Garden Residence reprezinta mai mult decat un simplu proiect imobiliar, acesta reprezinta o comunitate moderna, realizata intr-o stransa relatie cu mediul inconjurator, unde fie ca esti la inceput de drum sau familia ta se extinde pas cu pas, acesta iti ofera beneficii unice pentru a face o investitie excelenta pe termen lung.

Cod proiect: 514
Manta Rosie Residence

Manta Rosie Residence

incepand de la58.500 euro

Odata cu achizitionarea unui apartament nou in ansamblul rezidential MANTA ROSIE RESIDENCE, te vei integra intr-o comunitate restransa de oameni activi, moderni, preocupati de frumos, de o viata linistita si in siguranta. Pentru a complete imaginea locuintei ideale, complexul va dispune de: spatii verzi, locuri de joaca pt copii, spatii comerciale, birouri, locuri de parcare supraterane 81 bucati si subterane 124 bucati.

Cod proiect: 668
Ansamblul rezidential Contemporan

Ansamblul rezidential Contemporan

incepand de la63.870 euro

Ansamblul rezidential Contemporan este un cartier locuinte noi si multiple facilitati, cu o excelenta pozitionare in zona Pacurari, compus din imobile cu regim de inaltime variabil, locuinte cu 1, 2 si 3 camere, peste 1000mp de spatii comerciale, zone verzi, alei si locuri de parcare.

Cod proiect: 528
Nueva Building

Nueva Building

incepand de la68.000 euro

Acum, mai mult ca niciodata, constientizam cât de important este TIMPUL - de aceea AMPLASAMENTUL si LOCATIA sunt primordiale, atat in vederea inchirierii ulterioare cat si in vederea locuirii efective. Este un ansamblu rezidential cu apartamente spatioase,  decomandate de una si doua camere. Nueva Residence este situat în Nicolina, chiar la bulevard, in prima statie dupa Podu Ros si la 2 statii de Palas și cuprinde spatii comerciale, spatii de birouri, apartamente si locuri de parcare suprateranesi subterane totul fiind gândit în jurul ideii de confort și siguranță.

Cod proiect: 682
Panoramic Residence Valea Adanca

Panoramic Residence Valea Adanca

incepand de la47.940 euro

Apartamente cu 1,2 si 3 camere decomandate zona Capat Cug la 800 m de Expo Mobila si de Supermarket Mega Image Valea Adanca. Proiectul Panoramic Residence va cuprinde 10 imobile cu regim de inaltime P+2+M

Cod proiect: 611
Comat Towers

Comat Towers

incepand de la56.900 euro

Ansamblu rezidential nou situat la limita dintre cartierele Dacia si Pacurari, cuprinde apartamente cu 1, 2 si 3 camere cu suprafete intre 38 si 75mp, dispune de 20.000mp de parcari subterane si este compus din 9 blocuri cu inaltimi intre 7 si 14 etaje.

Cod proiect: 640
Bucium Apartments

Bucium Apartments

incepand de la60.000 euro

Va invitam sa locuiti in cel mai nou imobil din zona Bucium, amplasat la cca 800m de Soseaua Bucium, cu regim de inaltime P + 2Etaje si 12 apartamente cu 2 camere intre 46 mp si 53 mp.

Cod proiect: 680
Cartierul Visoianu

Cartierul Visoianu

incepand de la39.500 euro

Vrem sa te simti bine, sa te bucuri de fiecare detaliu, de fiecare dimineata pe care o incepi in familie, aproape de cei dragi tie. Arhitectura desavarsita, spatii generoase de locuit, finisaje moderne tot ce ai visat acum devine realitate in Cartierul Visoianu. Parcari subterane, boxe si loc de joaca pentru copii, totul pentru un comfort maxim al locatarilor.

Cod proiect: 129
Bucium Confort

Bucium Confort

incepand de la78.200 euro

Un nou ansamblu rezidential exclusivist, unic, si plin de eleganta, Bucium Confort este amplasat chiar la inceputul zonei Bucium, in imediata apropiere a mijloacelor de transport. Accesul in ansamblu este securizat, cu supraveghere video permanenta, astfel noi si copii nostri fiind mereu in siguranta. Aici gasim apartamente deja finalizate.

Cod proiect: 357
Sofia District

Sofia District

incepand de la50.000 euro

De vanzare apartamente noi cu 1, 2 si 3 camere situate in noul proiect rezidential Sofia District ce sa construieste in zona Bucium - Visani . Sofia District va fi dotat cu un sistem SMART, un sistem inteligent de alertare in caz de incediu, inundatie sau furt.     

Cod proiect: 546
Grand Beetle  Residence Tatarasi

Grand Beetle Residence Tatarasi

incepand de la56.900 euro

Ne plac foarte mult oamenii cu personalitate, care iubesc ceea ce fac si au un stil de viata care ii defineste, de aceea Grand Beetle Residece Tatarasi  este un ansamblu rezidential unic, modern si minimalist cu dotari si finisaje de exceptie, pentru ca tu sa te bucuri de un confort absolut. Apartamentele noi de vanzare din cadrul Grand Beetle Residece Tatarasi  sunt inteligent proiectate, creand suprafete ideale pentru toate activitatile familiei tale. La Grand Beetle Residece Tatarasi, incurajam personalitatea noilor proprietari si ii sustinem in a face lucruri extraordinare. Un stil de amenajare pragmatic, fara eforturi stilistice, focusat pe functional si dotari practice, un stil de amenajare minimalist, pentru cei care iubesc confortul lucrurilor simple, un stil de amenajare clasic, cu piese atemporale si dotari premium, in tendinte, si un design exclusivist cu puternice accente creative oferite de semnatura designerului, dotari si finisaje super premium, dedicat celor care isi doresc ceva cu adevarat diferit. 

Cod proiect: 681
Soleia Residence

Soleia Residence

incepand de la55.000 euro

Situat intr-o locatie deosebita, in zona PACURARI, fiind o oaza de liniste, departe de aglomeratia urbana, dar in acelasi timp si foarte accesibila, aproape de mijloace de transport catre toate zonele orasului. Va oferim apartamente cu suprafete generoase, cu un confort sporit, intr-un minicartier residential, cu un nivel de inaltime P+4+M, ce se intinde pe o suprafata generoasa, cu posibiliatea alegerii compartimentarii dorite.

Cod proiect: 306
Panoramic Residence Galata

Panoramic Residence Galata

incepand de la49.200 euro

Apartamente noi cu 1, 2 si 3 camere decomandate zona Galata-Platou Insorit. Proiectul Panoramic Residence Galata va cuprinde 7 imobile cu regim de inaltime P+3 Etaje, P+4 Etaje si P+5 Etaje si parcari supra si subterane

Cod proiect: 658
Unirea Towers

Unirea Towers

incepand de la73.839 euro

Fara indoiala, Timpul este resursa noastra cea mai valoroasa, motiv pentru care atunci cand alegem o locatie, tinem cont de cat de aproape esti de tot ceea ce conteaza pentru tine si familia ta. Alege Unirea Towers si bucura-te de timpul tau pretios pentru tine si cei dragi!

Cod proiect: 671
Panoramic Residence Nicolina

Panoramic Residence Nicolina

incepand de la52.110 euro

Apartamente cu 1, 2 si 3 camere decomandate zona Nicolina -Pizza Nico. Proiectul Panoramic Residence Nicolina va avea cu regim de inaltime P+6 Etaje,   cu parcari supra si subterane, supermarket Lidl, scoala si gradinita.

Cod proiect: 683
Sivco Residence

Sivco Residence

incepand de la58.558 euro

Pretuim viata traita in armonie cu natura. Construim trainic folosind materiale de calitate ce ofera siguranta si confort viitoarelor case. Un apartament bine construit este acela in care se vede, de la primul pas, atentia acordata respectarii proiectului DTAC de structura si calitatii materialelor folosite, dotarilor si finisajelor interioare si exterioare.  

Cod proiect: 527
Era Apartments

Era Apartments

incepand de la55.000 euro

Nu ratati noile apartamente din cel mai nou proiect rezidential situat in zona Popas Pacurari, la 900 m de Drumul European, cu acces asfaltat. Apartamente cu 1 si 2 camere de la 53000 Euro la 125000 Euro cu suprafete de 41 mp si 102 mp.

Cod proiect: 267
Ansamblul  Rezidential Diminetii

Ansamblul Rezidential Diminetii

incepand de la57.125 euro

Ansamblul Rezidential Diminetii este un proiect de apartamente noi ce se dezvolta in zona Frumoasa in apropiere de Scoala 43 si de padurea Cetatuia. Proiectul va avea disponibile apartamente cu 1,2 si 3 camere decomandate, spatii de depozitare pe fiecare etaj, parcari supra si subterane cu park lift, locuri de joaca pentru copii.

Cod proiect: 679
Iris Apartments

Iris Apartments

incepand de la60.000 euro

Amplasat in Valea Lupului cu o inaltime de P+4E+Pod, un numar de 25 apartamente spatioase, inteligent compartimentate, cu o suprafata de la 37mp pana la 73 mp, echilibrate si luminoase, o locatie aleasa cu mare grija si nu in ultimul rand, preturi corecte. Toate apartamentele sunt decomandate, cu un grad ridicat de finisaje.

Cod proiect: 295
Sunny Hill Residence

Sunny Hill Residence

incepand de la51.500 euro

Sunny Hill Residence este un nou proiect imobiliar lansat pe piata ieseana ce ofera locatarilor un spatiu interior armonios si bine compartimentat, la un pret corect, gandit de o echipa de ingineri si arhitecti de renume, iar amplasarea intreg complexului de 3 blocuri va da sansa de a locui intr-un mediu curat si linistit, de o curte si parcare proprie, cu acces controlat, disponibil doar pentru locatari si vizitatori.

Cod proiect: 408
Conest Evolution

Conest Evolution

incepand de la77.000 euro

Acum, mai mult ca niciodata, constientizam cât de important este ca totul să fie bine construit şi la timp, la Conest Evolution construim cu dedicare şi responsabilitate cele mai bune apartamente pentru confortul tău şi al familiei tale. Îţi oferim garanţia celei mai bune alegeri şi un raport corect între calitate şi preţ. Ansamblu rezidential cu apartamente spatioase,  decomandate de una, doua si trei camere. Conest EVOLUTION este situat în Dacia și cuprinde în total 319 apartamente și 368 locuri de parcare supraterane, totul fiind gândit în jurul ideii de confort și siguranță.

Cod proiect: 625

Incercam sa ne corectam zilnic si din acest motiv, polivalenta ofertelor imobiliare cu apartamente noi de vanzare din Iasi, se modifica continuu.

Prin colaborarea fructuoasa pe care o avem cu toti dezvoltatorii imobiliari din Iasi, va tinem la curent cu noutatile, preturile, disponibilitatile si metodele de achizitie pe care proiectele rezidentiale din Iasi, le ofera in timp real clientilor sai cumparatori.

Echipa Inter Imobiliare ce activeaza in departamentul de vanzari proiecte rezidentiale din Iasi, avand in componenta 10 membri, a obtinut in anul 2019 titulatura de: Cea mai performanta echipa de vanzari Ansambluri Rezidentiale din Romania, datorita performantelor pe care le-am reusit in tranzactionarea de unitati locative noi, in consilierea si indrumarea clientilor nostri catre cea mai buna investitie imobiliara pentru ei, in piata imobiliara din Iasi.

Contacteaza-ne; Testeaza-ne; Fara comision de intermediere.

Intrebari frecvente utile pentru tine:

De ce sa ma mut intr-un proiect rezidential nou din Iasi?

Ai simtit vreodată emoția de a vă muta într-o casă nouă? Acea senzație curiozitate și entuziasm, dorința de a explora fiecare colț și a pune o pată personală pe fiecare cameră? Ei bine, la Inter Imobiliare, noi oferim doar acel gen de emoție și entuziasm. Apartamentele noastre noi, direct de la dezvoltator, sunt numai bune să-ți lase amprenta. Afla aici cateva motive sa te muti intr0un apartament nou.

Tur gratuit al proiectelor imobiliare din Iasi

Ne-am gândit că nu ar fi fantastic să poți vedea cu ochii tăi frumusețea acestor ansambluri rezidențiale? Deci, oferim un tur gratuit al proiectelor noastre imobiliare, unde poți vedea cum își trăiesc viețile viitorii tăi vecini. Imaginați-vă că vă plimbați prin grădinile verzi, admirați arhitectura modernă și vă bucurați de liniștea zonelor rezidențiale. Sună bine, nu-i așa? Descopera detalii

Ce trebuie sa stiu cand vreau sa-mi cumpar un apartament nou in ansamblurile rezidentiale din Iasi?

Ai o multime de optiuni cand vine vorba de ansamblurile rezidentiale din Iasi. Iasiul se numara printre cele mai dezvoltate orase din Romania, avand proiecte imobiliare moderne, concepute pentru a satisface diversele nevoi ale locatarilor. Ori de cate ori te gandesti la ce apartament sa alegi, imagineaza-ti un spatiu in care te simti confortabil, fericit si in siguranta. Nu este doar o investitie, este viitorul tau acasa. Intra sa afli detalii complete, aici.

Suna acum Mesaj