Filtre

Spatii birouri de vanzare Iasi (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu spatii de birouri de vanzare din Iasi. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Alege zona sau cartierul si filtreaza dupa pret sau suprafata dorita.


Spatii birou Baza 3 Granit 470 mp

610000 EURO
  • Baza 3
  • |
  • Granit
  • 10 camere
  • 470 mp

Spatiul pentru birouri propus spre vanzare este situat in Iasi , zona Baza 3 (Granit) , este compus din 10 compartimente si are o suprafata utila de 470 mp. Spatiul este situat

Vezi ofertaCod oferta: 148102
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu spatii de birouri de vanzare in Iasi, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Sa ai propriul tau spatiu de birou, reprezinta pentru multi manageri de companii, provocarea cu care pleci la drum inca de la inceput. Fie ca ai nevoie de o vitrina stradala generoasa ca sa te faci cunoscut, sau poti sa iti desfasori activitatea intr-o cladire moderna de birouri, spatiul de birou al companiei tale, reprezinta mai mult decat un necesar, reprezinta un lifestyle in care tu si echipa ta iti petreci majoritatea timplului. Un spatiu de birou modern, inspira, insufla o stare de armonie si te obliga sa evoluezi atat ca si companie cat si ca persoana.

Vanzarile de spatii de birouri din Iasi sunt realizate de agentia imobiliara Inter Imobiliare prin departamentul de lucru specializat in vanzarile de spatii de birouri din Iasi, situate fie pe o artera principala a orasului, sau intr-o cladire de birouri complet organizata.


Suna acum Mesaj