Filtre

Apartamente de inchiriat Piatra Neamt 1 camera (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente de inchiriat in Piatra Neamt cu 1 camera. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Alege zona sau cartierul si filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


Filtre active:

240 EURO
De inchiriat apartament, 1 camera,  decomandat,  29 mp, Maratei,  (Progresului) 154402 De inchiriat apartament, 1 camera,  decomandat,  29 mp, Maratei,  (Progresului) 154402 De inchiriat apartament, 1 camera,  decomandat,  29 mp, Maratei,  (Progresului) 154402

De inchiriat apartament, 1 camera, decomandat, 29 mp, Maratei, (Progresului)

240 EURO

Apartamentul de inchiriat este situat in zona Maratei (Progresului) si este compus dintr-o camera si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 29 mp si este situat la etajul 4

Vezi ofertaCod oferta: 154402
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente de inchiriat in Piatra Neamt cu 1 camera, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.
 
Inchirierile de apartamente din Piatra Neamt cu 1 camera sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente, situate in zona metropolitana veche a orasului Piatra Neamt cu 1 camera, sau in cadrul proiectelor rezidentiale nou construite in Piatra Neamt cu 1 camera.

Suna acum Mesaj