Ansambluri rezidentiale

Descopera AICI Proiectele Rezidentiale de apartamente si case de vanzare, nou construite in Iasi

Aici ai prezentata lista cu proiectele si ansamblurile rezidentiale nou construite in Iasi.

Compania Inter Imobiliare inca din 2006, reprezinta principalul agent de vanzari si promotor imobiliar, a apartamentelor noi construite, aflate la vanzare in piata imobiliara de rezidential nou din Iasi.

COMISION 0%  PENTRU CUMPARATOR – pentru toate apartamentele noi aflate la vanzare in blocurile nou construite si publicate pe interimobiliare.ro

 

LAGOM Apartments

LAGOM Apartments

incepand de la43.750 euro

Lagom Apartments este un ansamblu de blocuri noi amplasat in zona Bucium - Visani, unde se regasesc apartamente cu una si doua camere, spatioase, luminoase, compartimentari diverse - atat open-space, cat si modele decomandate. Lagom Apartments vă așteaptă cu o gamă variată de facilități menite să vă satisfacă toate preferințele. Situat într-o locație strategică, avem proximitate la toate punctele esențiale, iar înconjurarea noastră este presărată cu peisaje uluitoare. Lagom Apartments Visani a fost creat cu viziunea că un apartament la marginea naturii trebuie să fie mult mai mult decât suma beneficiilor raționale care te conving să-l cumperi. El trebuie să fie începutul unui șir de experiențe și amintiri pe care nu le vei uita niciodată. Ne bucurăm că ești aici și abia așteptăm să ne vedem la o vizioanare. Până atunci nu ezita să ne contactezi!

Cod proiect: 691
Privilege Residence Copou

Privilege Residence Copou

incepand de la92.500 euro

Privilege Residence Copou este un proiect rezidential ce va propune apartamente cu 2 si 3 camere decomandate, concepute pentru a satisface cele mai exigente gusturi in imobile cu regim de inaltime D+P+5Etaje. Finisajele premium, alese cu grija si atentie la detalii, imbina estetica moderna cu functionalitatea, oferind un ambient confortabil si elegant pentru locatari.

Cod proiect: 685
Ansamblu Case Miroslava

Ansamblu Case Miroslava

incepand de la150.000 euro

Ansamblu de case plan parter, situat in Miroslava - Rond Centura, 450mp gradina, parc de joaca exclusiv pentru copii rezidenti. Intreg asamblu rezidential este compus din 8 locuinte individuale, tip plan Parter, cai de acces comune, parc de joaca pentru copii, zona de parcari.

Cod proiect: 694
Lapis Residence

Lapis Residence

incepand de la60.000 euro

Cele mai importante aspecte in zona de habitat ale fiecarei persoane sunt accesibilitatea (distantele pana la principalele puncte de interes) si sanatatea (spatiile verzi, calitatea aerului respirat, poluarea fonica).Pornind de la aceste aspecte va recomandam Lapis Residence- un nou concept de locuinte amplasate pe Dealul Galata la cca 1,2 km de bulevardul Nicolina si la nici 500m de Soseaua Iasi-Voinesti.Complexul beneficiază de un concept architectural modern cu o structură și funcțiuni complexe, oferind 380 de apartamente spațioase, împărțite pe 5 niveluri cu diferite avantaje comune de condominiu.

Cod proiect: 701
New Mixt Concept CUG

New Mixt Concept CUG

incepand de la56.830 euro

New Mixt Concept CUG este un proiect imobiliar modern in orasul Iasi, oferind spatii comerciale, birouri si apartamente de inalta calitate. Cu doua cladiri, fiecare cu varietate de optiuni, design elegant si infrastructura durabila, proiectul pune accent pe aspectul ecologic, oferind ample spatii verzi si parcari eco-friendly. O oportunitate urbana unica!

Cod proiect: 684
Eclypse Apartaments

Eclypse Apartaments

incepand de la58.630 euro

Eclypse Apartaments va avea un regim de inaltime S+P+8E și cuprinde apartamente cu 1,2,3 si 4 camere cu suprafete și compartimentari diferite, insumand un total de 118 apartamente.

Cod proiect: 686
AURAS Residence

AURAS Residence

incepand de la46.175 euro

AURAS Residence este un complex rezidential finalizat, cu un regim de înălțime P+6E este compus din trei tronsoane cu 119 locuințe. Primul din cele trei tronsoane a fost finalizat în 2021 și a fost vândut în totalitate, cumpărătorii fiind deja mutați în imobil. Dacă în cazul altor proiecte imobiliare clienții sunt nevoiți să aștepte finalizarea lucrărilor sau intabularea clădirilor, la Auras Residence aceste probleme nu există. Cel mai important aspect este faptul că imobilul este intabulat, actele sunt la zi, iar  fiecare apartament este branșat la utilități, fiind pregătit pentru predare imediată. 

Cod proiect: 692
BLU by Himson

BLU by Himson

incepand de la70.951 euro

Ansamblu rezidential nou in zona Galata cu regim de inaltime 2S+P+10 ce cuprinde un numar de 154 de apartamente cu 1, 2 si 3 camere cu dimensiuni si compartimentari variate, balcoane clasice sau terase, dispunand de 170 de locuri de parcare subterane.

Cod proiect: 693
Vile tip Duplex Visani

Vile tip Duplex Visani

incepand de la140.000 euro

Ansamblul rezidential cuprinde 10 vile tip Duplex, si este situat in zona Bucium - Visani, la numai 3 min de Family Mall. Intreg complexul rezidential se preda complet urbanizat, racordat la toate utilitatile, cu cale de acces betonata ce face legatura cu strada principala din zona amplasarii.

Cod proiect: 696
Ansamblu case Horpaz

Ansamblu case Horpaz

incepand de la135.000 euro

Ansamblu de case Individuale si Tip Duplex, situat in Horpaz - Rond Centura, 350mp gradina, parc de joaca. Intreg asamblu rezidential este compus din locuinte individuale si tip duplex, cai de acces comune, parc de joaca pentru copii, zona de parcari.

Cod proiect: 697
Ansamblu case Lunca Cetatuii

Ansamblu case Lunca Cetatuii

incepand de la96.000 euro

Ansamblu de case plan parter, situat in Lunca Cetatuii - Ciurea, 300mp gradina, placa de beton la etaj si mansarda necompartimentata. Intreg asamblu rezidential este compus din locuinte individuale, tip plan Parter, cai de acces comune, spatii verzi generoase si zona de parcari.

Cod proiect: 698
Apartamente noi Lunca Cetatuii

Apartamente noi Lunca Cetatuii

incepand de la34.000 euro

Un complex rezidential de blocuri noi, cu toate facilitatile urbane, cu acces la mijloacele de transport in comun spre CUG, 41 , 44 și 27.Drum asfaltat si luminat.Amplasat in Lunca Cetatuii cu o inaltime de P+1E+Pod, apartamente spatioase, inteligent compartimentate, cu o suprafata de la 28mp pana la 40 mp, echilibrate si luminoase, o locatie aleasa cu mare grija si nu in ultimul rand, preturi corecte. Toate apartamentele sunt compartimentate util, cu un grad ridicat de finisaje.Apartamentele vor fi racordate la toate utilitatile: Apavital, EON, internet de mare viteza.Fiecare apartament beneficiaza de loc de parcare.

Cod proiect: 699
Ansamblu Case Mediteraneene

Ansamblu Case Mediteraneene

incepand de la135.000 euro

Ansamblu de case plan parter, in stil mediteranean, situat in Miroslava - Lidl cu 380mp gradina. Intreg asamblu rezidential este compus din locuinte individuale, tip plan Parter, cai de acces comune, zona de parcari.

Cod proiect: 700
Copou Garden Residence

Copou Garden Residence

incepand de la75.115 euro

Copou Garden Residence reprezinta mai mult decat un simplu proiect imobiliar, acesta reprezinta o comunitate moderna, realizata intr-o stransa relatie cu mediul inconjurator, unde fie ca esti la inceput de drum sau familia ta se extinde pas cu pas, acesta iti ofera beneficii unice pentru a face o investitie excelenta pe termen lung.

Cod proiect: 514
Luxury House

Luxury House

incepand de la109.000 euro

Luxury House este un proiect exclusivist de case tip triplex ce se construiesc in zona Rediu la cateva minute de Supermarketul Kaufland si de mijloacele de transport in comun. Proiectul cuprinde un numar de 18 unitati locative cu 3 camere si se vor preda finisate la cheie si cu un garaj inclus in pret

Cod proiect: 676
Manta Rosie Residence

Manta Rosie Residence

incepand de la58.500 euro

Odata cu achizitionarea unui apartament nou in ansamblul rezidential MANTA ROSIE RESIDENCE, te vei integra intr-o comunitate restransa de oameni activi, moderni, preocupati de frumos, de o viata linistita si in siguranta. Pentru a complete imaginea locuintei ideale, complexul va dispune de: spatii verzi, locuri de joaca pt copii, spatii comerciale, birouri, locuri de parcare supraterane 81 bucati si subterane 124 bucati.

Cod proiect: 668
Ansamblul rezidential Contemporan

Ansamblul rezidential Contemporan

incepand de la63.870 euro

Ansamblul rezidential Contemporan este un cartier locuinte noi si multiple facilitati, cu o excelenta pozitionare in zona Pacurari, compus din imobile cu regim de inaltime variabil, locuinte cu 1, 2 si 3 camere, peste 1000mp de spatii comerciale, zone verzi, alei si locuri de parcare.

Cod proiect: 528
Nueva Building

Nueva Building

incepand de la78.000 euro

Acum, mai mult ca niciodata, constientizam cât de important este TIMPUL - de aceea AMPLASAMENTUL si LOCATIA sunt primordiale, atat in vederea inchirierii ulterioare cat si in vederea locuirii efective. Este un ansamblu rezidential cu apartamente spatioase,  decomandate de una si doua camere. Nueva Residence este situat în Nicolina, chiar la bulevard, in prima statie dupa Podu Ros si la 2 statii de Palas și cuprinde spatii comerciale, spatii de birouri, apartamente si locuri de parcare suprateranesi subterane totul fiind gândit în jurul ideii de confort și siguranță.

Cod proiect: 682
La Plop Residence

La Plop Residence

incepand de la100.000 euro

La Plop Residence reprezinta un amplu proiect de case in Miroslava cu acces direct din Sos. Iasi - Voinesti. Intreg complexul residential este compus din 30 de case noi complet finisate, racordate la toate utilitatile ( electricitate, gaz, apa, fosa septica), acces privat betonat, acest lucru facandu-le usor accesibile.

Cod proiect: 532
Panoramic Residence Valea Adanca

Panoramic Residence Valea Adanca

incepand de la47.940 euro

Apartamente cu 1,2 si 3 camere decomandate zona Capat Cug la 800 m de Expo Mobila si de Supermarket Mega Image Valea Adanca. Proiectul Panoramic Residence va cuprinde 10 imobile cu regim de inaltime P+2+M

Cod proiect: 611
Loturi teren V Ursului la Ferma Liliac

Loturi teren V Ursului la Ferma Liliac

incepand de la5.000 euro

Inter Imobiliare va propune spre achizitie parcele de teren cu diferite suprafete, cu plata in rate direct la proprietar, rate incepand cu 50euro/luna, fara comision de intermediere. Intreaga lotizare contine 22 de parcele, cu suprafete cuprinse intre 514mp si 643mp si este situata la 10Km de Catedrala Catolica, la numai 350m de sos. Iasi - Voinesti, vis a vis de Ferma Liliac.

Cod proiect: 119
Comat Towers

Comat Towers

incepand de la56.900 euro

Ansamblu rezidential nou situat la limita dintre cartierele Dacia si Pacurari, cuprinde apartamente cu 1, 2 si 3 camere cu suprafete intre 38 si 75mp, dispune de 20.000mp de parcari subterane si este compus din 9 blocuri cu inaltimi intre 7 si 14 etaje.

Cod proiect: 640
Bucium Apartments

Bucium Apartments

incepand de la60.000 euro

Va invitam sa locuiti in cel mai nou imobil din zona Bucium, amplasat la cca 800m de Soseaua Bucium, cu regim de inaltime P + 2Etaje si 12 apartamente cu 2 camere intre 46 mp si 53 mp.

Cod proiect: 680
Cartierul Visoianu

Cartierul Visoianu

incepand de la39.500 euro

Vrem sa te simti bine, sa te bucuri de fiecare detaliu, de fiecare dimineata pe care o incepi in familie, aproape de cei dragi tie. Arhitectura desavarsita, spatii generoase de locuit, finisaje moderne tot ce ai visat acum devine realitate in Cartierul Visoianu. Parcari subterane, boxe si loc de joaca pentru copii, totul pentru un comfort maxim al locatarilor.

Cod proiect: 129

Incercam sa ne corectam zilnic si din acest motiv, polivalenta ofertelor imobiliare cu apartamente noi de vanzare din Iasi, se modifica continuu.

Prin colaborarea fructuoasa pe care o avem cu toti dezvoltatorii imobiliari din Iasi, va tinem la curent cu noutatile, preturile, disponibilitatile si metodele de achizitie pe care proiectele rezidentiale din Iasi, le ofera in timp real clientilor sai cumparatori.

Echipa Inter Imobiliare ce activeaza in departamentul de vanzari proiecte rezidentiale din Iasi, avand in componenta 10 membri, a obtinut in anul 2019 titulatura de: Cea mai performanta echipa de vanzari Ansambluri Rezidentiale din Romania, datorita performantelor pe care le-am reusit in tranzactionarea de unitati locative noi, in consilierea si indrumarea clientilor nostri catre cea mai buna investitie imobiliara pentru ei, in piata imobiliara din Iasi.

Contacteaza-ne; Testeaza-ne; Fara comision de intermediere.

Intrebari frecvente utile pentru tine:

De ce sa ma mut intr-un proiect rezidential nou din Iasi?

Ai simtit vreodată emoția de a vă muta într-o casă nouă? Acea senzație curiozitate și entuziasm, dorința de a explora fiecare colț și a pune o pată personală pe fiecare cameră? Ei bine, la Inter Imobiliare, noi oferim doar acel gen de emoție și entuziasm. Apartamentele noastre noi, direct de la dezvoltator, sunt numai bune să-ți lase amprenta. Afla aici cateva motive sa te muti intr0un apartament nou.

Tur gratuit al proiectelor imobiliare din Iasi

Ne-am gândit că nu ar fi fantastic să poți vedea cu ochii tăi frumusețea acestor ansambluri rezidențiale? Deci, oferim un tur gratuit al proiectelor noastre imobiliare, unde poți vedea cum își trăiesc viețile viitorii tăi vecini. Imaginați-vă că vă plimbați prin grădinile verzi, admirați arhitectura modernă și vă bucurați de liniștea zonelor rezidențiale. Sună bine, nu-i așa? Descopera detalii

Ce trebuie sa stiu cand vreau sa-mi cumpar un apartament nou in ansamblurile rezidentiale din Iasi?

Ai o multime de optiuni cand vine vorba de ansamblurile rezidentiale din Iasi. Iasiul se numara printre cele mai dezvoltate orase din Romania, avand proiecte imobiliare moderne, concepute pentru a satisface diversele nevoi ale locatarilor. Ori de cate ori te gandesti la ce apartament sa alegi, imagineaza-ti un spatiu in care te simti confortabil, fericit si in siguranta. Nu este doar o investitie, este viitorul tau acasa. Intra sa afli detalii complete, aici.

Suna acum Mesaj