Ansambluri rezidentiale

Descopera AICI Proiectele Rezidentiale de apartamente si case de vanzare, nou construite in Iasi

Aici ai prezentata lista cu proiectele si ansamblurile rezidentiale nou construite in Iasi.

Compania Inter Imobiliare inca din 2006, reprezinta principalul agent de vanzari si promotor imobiliar, a apartamentelor noi construite, aflate la vanzare in piata imobiliara de rezidential nou din Iasi.

COMISION 0%  PENTRU CUMPARATOR – pentru toate apartamentele noi aflate la vanzare in blocurile nou construite si publicate pe interimobiliare.ro

 


Privilege Residence Copou

Privilege Residence Copou

incepand de la92.500 euro

Privilege Residence Copou este un proiect rezidential ce va propune apartamente cu 2 si 3 camere decomandate, concepute pentru a satisface cele mai exigente gusturi in imobile cu regim de inaltime D+P+5Etaje. Finisajele premium, alese cu grija si atentie la detalii, imbina estetica moderna cu functionalitatea, oferind un ambient confortabil si elegant pentru locatari.

Cod proiect: 685
New Mixt Concept CUG

New Mixt Concept CUG

incepand de la47.851 euro

New Mixt Concept CUG este un proiect imobiliar modern in orasul Iasi, oferind spatii comerciale, birouri si apartamente de inalta calitate. Cu doua cladiri, fiecare cu varietate de optiuni, design elegant si infrastructura durabila, proiectul pune accent pe aspectul ecologic, oferind ample spatii verzi si parcari eco-friendly. O oportunitate urbana unica!

Cod proiect: 684
Green Garden Residence 3

Green Garden Residence 3

incepand de la125.000 euro

Green Garden Residence 3, reprezinta un amplu ansamblu rezidential de vile individuale. Fiecare vila are o suprafata de 117mp, ce este desfasurata pe doua niveluri ( parter si etaj), si este compartimentata astfel: 3 dormitoare, bucatarie, living, 2 bai, 1 balcon si 2 terase. De asemenea fiecare vila are in proprietate si o suprafata de aprox 400mp de teren in cota exclusiva.

Cod proiect: 675
Copou Garden Residence

Copou Garden Residence

incepand de la70.135 euro

Copou Garden Residence reprezinta mai mult decat un simplu proiect imobiliar, acesta reprezinta o comunitate moderna, realizata intr-o stransa relatie cu mediul inconjurator, unde fie ca esti la inceput de drum sau familia ta se extinde pas cu pas, acesta iti ofera beneficii unice pentru a face o investitie excelenta pe termen lung.

Cod proiect: 514
Unique Villas

Unique Villas

incepand de la112.000 euro

Unique Villas este un cartier rezidențial modern, format din 30 de locuinte, conceput pentru oamenii cu spirit tânăr ce își doresc să fie aproape de oraș, dar în același timp departe de agitația urbană.

Cod proiect: 599
Luxury House

Luxury House

incepand de la100.000 euro

Luxury House este un proiect exclusivist de case tip triplex ce se construiesc in zona Rediu la cateva minute de Supermarketul Kaufland si de mijloacele de transport in comun. Proiectul cuprinde un numar de 18 unitati locative cu 3 camere si se vor preda finisate la cheie si cu un garaj inclus in pret

Cod proiect: 676
Manta Rosie Residence

Manta Rosie Residence

incepand de la58.500 euro

Odata cu achizitionarea unui apartament nou in ansamblul rezidential MANTA ROSIE RESIDENCE, te vei integra intr-o comunitate restransa de oameni activi, moderni, preocupati de frumos, de o viata linistita si in siguranta. Pentru a complete imaginea locuintei ideale, complexul va dispune de: spatii verzi, locuri de joaca pt copii, spatii comerciale, birouri, locuri de parcare supraterane 81 bucati si subterane 124 bucati.

Cod proiect: 668
Ansamblul rezidential Contemporan

Ansamblul rezidential Contemporan

incepand de la48.750 euro

Ansamblul rezidential Contemporan este un cartier locuinte noi si multiple facilitati, cu o excelenta pozitionare in zona Pacurari, compus din imobile cu regim de inaltime variabil, locuinte cu 1, 2 si 3 camere, peste 1000mp de spatii comerciale, zone verzi, alei si locuri de parcare.

Cod proiect: 528
Zorilor Residence

Zorilor Residence

incepand de la155.000 euro

La Zorilor Residence  vei găsi un complex exclusivist format din 5 vile individuale, foarte aproape de strada principală, racordate la toate utilitățile orașului (apă de la rețeaua orașului, gaz, curent electric și canalizare oraș), compusă din living spațios, 3 dormitoare, bucătărie, dressing și terasă încălzită cu încălzire în pardoseală.    

Cod proiect: 637
Nueva Building

Nueva Building

incepand de la68.000 euro

Acum, mai mult ca niciodata, constientizam cât de important este TIMPUL - de aceea AMPLASAMENTUL si LOCATIA sunt primordiale, atat in vederea inchirierii ulterioare cat si in vederea locuirii efective. Este un ansamblu rezidential cu apartamente spatioase,  decomandate de una si doua camere. Nueva Residence este situat în Nicolina, chiar la bulevard, in prima statie dupa Podu Ros si la 2 statii de Palas și cuprinde spatii comerciale, spatii de birouri, apartamente si locuri de parcare suprateranesi subterane totul fiind gândit în jurul ideii de confort și siguranță.

Cod proiect: 682
La Plop Residence

La Plop Residence

incepand de la95.000 euro

La Plop Residence reprezinta un amplu proiect de case in Miroslava cu acces direct din Sos. Iasi - Voinesti. Intreg complexul residential este compus din 30 de case noi complet finisate, racordate la toate utilitatile ( electricitate, gaz, apa, fosa septica), acces privat betonat, acest lucru facandu-le usor accesibile.

Cod proiect: 532
Panoramic Residence Valea Adanca

Panoramic Residence Valea Adanca

incepand de la42.250 euro

Apartamente cu 1,2 si 3 camere decomandate zona Capat Cug la 800 m de Expo Mobila si de Supermarket Mega Image Valea Adanca. Proiectul Panoramic Residence va cuprinde 10 imobile cu regim de inaltime P+2+M

Cod proiect: 611
Cartierul Vienez

Cartierul Vienez

incepand de la110.000 euro

Acasă, acesta este cuvântul ce definește Cartierul Vienez, noul complex de 60 de case din Valea Ursului - Vorovești. Accesul spre punctele de interes ale oraşului se face rapid, atât cu maşina, cât şi cu mijloacele de transport în comun. În plus, curtea oferă un cadru perfect pentru relaxare în zilele călduroase, dar și un loc de joacă pentru cei mici, în care ei să descopere o părticică din natură.

Cod proiect: 636
Comat Towers

Comat Towers

incepand de la56.900 euro

Ansamblu rezidential nou situat la limita dintre cartierele Dacia si Pacurari, cuprinde apartamente cu 1, 2 si 3 camere cu suprafete intre 38 si 75mp, dispune de 20.000mp de parcari subterane si este compus din 9 blocuri cu inaltimi intre 7 si 14 etaje.

Cod proiect: 640
Bucium Apartments

Bucium Apartments

incepand de la60.000 euro

Va invitam sa locuiti in cel mai nou imobil din zona Bucium, amplasat la cca 800m de Soseaua Bucium, cu regim de inaltime P + 2Etaje si 12 apartamente cu 2 camere intre 46 mp si 53 mp.

Cod proiect: 680
Cartierul Visoianu

Cartierul Visoianu

incepand de la39.000 euro

Vrem sa te simti bine, sa te bucuri de fiecare detaliu, de fiecare dimineata pe care o incepi in familie, aproape de cei dragi tie. Arhitectura desavarsita, spatii generoase de locuit, finisaje moderne tot ce ai visat acum devine realitate in Cartierul Visoianu. Parcari subterane, boxe si loc de joaca pentru copii, totul pentru un comfort maxim al locatarilor.

Cod proiect: 129
Smart House Valea Ursului

Smart House Valea Ursului

incepand de la97.500 euro

Ansamblul este localizat in Miroslava - Valea Ursului, cu acces asfaltat si face parte dintr-un proiect rezidential de 25 de case noi. Ansamblul rezidential este amplasat la 2 km de soseaua de centura si 9 km de zona Palas - Podu Ros, cu vedere spre padurea Uricani.

Cod proiect: 483
Grand Beetle  Residence Tatarasi

Grand Beetle Residence Tatarasi

incepand de la56.900 euro

Ne plac foarte mult oamenii cu personalitate, care iubesc ceea ce fac si au un stil de viata care ii defineste, de aceea Grand Beetle Residece Tatarasi  este un ansamblu rezidential unic, modern si minimalist cu dotari si finisaje de exceptie, pentru ca tu sa te bucuri de un confort absolut. Apartamentele noi de vanzare din cadrul Grand Beetle Residece Tatarasi  sunt inteligent proiectate, creand suprafete ideale pentru toate activitatile familiei tale. La Grand Beetle Residece Tatarasi, incurajam personalitatea noilor proprietari si ii sustinem in a face lucruri extraordinare. Un stil de amenajare pragmatic, fara eforturi stilistice, focusat pe functional si dotari practice, un stil de amenajare minimalist, pentru cei care iubesc confortul lucrurilor simple, un stil de amenajare clasic, cu piese atemporale si dotari premium, in tendinte, si un design exclusivist cu puternice accente creative oferite de semnatura designerului, dotari si finisaje super premium, dedicat celor care isi doresc ceva cu adevarat diferit. 

Cod proiect: 681
Soleia Residence

Soleia Residence

incepand de la55.000 euro

Situat intr-o locatie deosebita, in zona PACURARI, fiind o oaza de liniste, departe de aglomeratia urbana, dar in acelasi timp si foarte accesibila, aproape de mijloace de transport catre toate zonele orasului. Va oferim apartamente cu suprafete generoase, cu un confort sporit, intr-un minicartier residential, cu un nivel de inaltime P+4+M, ce se intinde pe o suprafata generoasa, cu posibiliatea alegerii compartimentarii dorite.

Cod proiect: 306
Panoramic Residence Galata

Panoramic Residence Galata

incepand de la49.200 euro

Apartamente noi cu 1, 2 si 3 camere decomandate zona Galata-Platou Insorit. Proiectul Panoramic Residence Galata va cuprinde 7 imobile cu regim de inaltime P+3 Etaje, P+4 Etaje si P+5 Etaje si parcari supra si subterane

Cod proiect: 658
Unirea Towers

Unirea Towers

incepand de la78.000 euro

Fara indoiala, Timpul este resursa noastra cea mai valoroasa, motiv pentru care atunci cand alegem o locatie, tinem cont de cat de aproape esti de tot ceea ce conteaza pentru tine si familia ta. Alege Unirea Towers si bucura-te de timpul tau pretios pentru tine si cei dragi!

Cod proiect: 671
Panoramic Residence Nicolina

Panoramic Residence Nicolina

incepand de la51.090 euro

Apartamente cu 1, 2 si 3 camere decomandate zona Nicolina -Pizza Nico. Proiectul Panoramic Residence Nicolina va avea cu regim de inaltime P+6 Etaje,   cu parcari supra si subterane, supermarket Lidl, scoala si gradinita.

Cod proiect: 683
TR Millenium Residence Pacurari

TR Millenium Residence Pacurari

incepand de la56.000 euro

Apartamente cu 1,2,3 si 4 camere cat si penthouse cuprinse in cele 3 tronsoane cu regim de inaltime S+ P+ 8 Etaje situate in Pacurari la 250 m de bulevard.

Cod proiect: 666
Complex Scala Residence

Complex Scala Residence

incepand de la55.000 euro

Bucium-planul al doilea de la bulevard, acces pietonal facil la mijlocul de transport in comun - la cca 100 m de Soseaua Bucium, va propunem spre vanzare apartamente noi, cu 2 camere decomandate, intr-un Complex Rezidential de anvergura constituit din 9 blocuri cu regim de inaltime D+P+2E.

Cod proiect: 507

Incercam sa ne corectam zilnic si din acest motiv, polivalenta ofertelor imobiliare cu apartamente noi de vanzare din Iasi, se modifica continuu.

Prin colaborarea fructuoasa pe care o avem cu toti dezvoltatorii imobiliari din Iasi, va tinem la curent cu noutatile, preturile, disponibilitatile si metodele de achizitie pe care proiectele rezidentiale din Iasi, le ofera in timp real clientilor sai cumparatori.

Echipa Inter Imobiliare ce activeaza in departamentul de vanzari proiecte rezidentiale din Iasi, avand in componenta 10 membri, a obtinut in anul 2019 titulatura de: Cea mai performanta echipa de vanzari Ansambluri Rezidentiale din Romania, datorita performantelor pe care le-am reusit in tranzactionarea de unitati locative noi, in consilierea si indrumarea clientilor nostri catre cea mai buna investitie imobiliara pentru ei, in piata imobiliara din Iasi.

Contacteaza-ne; Testeaza-ne; Fara comision de intermediere.

Intrebari frecvente utile pentru tine:

De ce sa ma mut intr-un proiect rezidential nou din Iasi?

Ai simtit vreodată emoția de a vă muta într-o casă nouă? Acea senzație curiozitate și entuziasm, dorința de a explora fiecare colț și a pune o pată personală pe fiecare cameră? Ei bine, la Inter Imobiliare, noi oferim doar acel gen de emoție și entuziasm. Apartamentele noastre noi, direct de la dezvoltator, sunt numai bune să-ți lase amprenta. Afla aici cateva motive sa te muti intr0un apartament nou.

Tur gratuit al proiectelor imobiliare din Iasi

Ne-am gândit că nu ar fi fantastic să poți vedea cu ochii tăi frumusețea acestor ansambluri rezidențiale? Deci, oferim un tur gratuit al proiectelor noastre imobiliare, unde poți vedea cum își trăiesc viețile viitorii tăi vecini. Imaginați-vă că vă plimbați prin grădinile verzi, admirați arhitectura modernă și vă bucurați de liniștea zonelor rezidențiale. Sună bine, nu-i așa? Descopera detalii

Ce trebuie sa stiu cand vreau sa-mi cumpar un apartament nou in ansamblurile rezidentiale din Iasi?

Ai o multime de optiuni cand vine vorba de ansamblurile rezidentiale din Iasi. Iasiul se numara printre cele mai dezvoltate orase din Romania, avand proiecte imobiliare moderne, concepute pentru a satisface diversele nevoi ale locatarilor. Ori de cate ori te gandesti la ce apartament sa alegi, imagineaza-ti un spatiu in care te simti confortabil, fericit si in siguranta. Nu este doar o investitie, este viitorul tau acasa. Intra sa afli detalii complete, aici.


Suna acum Mesaj