Ansambluri rezidentiale

Proiecte rezidentiale de blocuri noi in Iasi

Detalii complete despre apartamente de vanzare in proiectele de blocuri nou construite in Iasi. Pentru majoritatea acestor proiecte comisionul platit la agentie este 0%.


Elite Ressidence 4

Elite Ressidence 4

incepand de la257.000 euro
 • Galata
 • Comision 0%

     Fiecare dintre noi ne dorim o casa pentru a ne oferi intimitatea mult dorita, mai ales cei ce avem copii sa le oferim libertatea de care au nevoie si a nu sta ingrijorat/a ca are mult de mers pana la parc si trec si masini . Intr-o zona foarte linistita dar aproape de oras, cu vedere panoramica spre centru Iasului, intr-o zona verde inconjurata de o mica portiune de copaci Elite Ressidence va ofera spre vanzare vile cu plan de constructie :S+P+E.

Cod proiect: 664
Apartamente Popas Pacurari

Apartamente Popas Pacurari

incepand de la55.440 euro
 • Popas Pacurari

Amplasat in zona Popas Pacurari, cu o inaltime de D+P+2E, un numar de 8 apartamente spatioase pe etaj, inteligent compartimentate, cu o suprafata de la 46mp pana la 92 mp, echilibrate si luminoase, o locatie aleasa cu mare grija si nu in ultimul rand, preturi corecte. Toate apartamentele au o compartimentare facila, cu un grad ridicat de finisaje.

Cod proiect: 660
Rediu Residence

Rediu Residence

incepand de la49.100 euro
 • Pacurari
 • Comision 0%

Apartament cu 1, 2 si 3 camere, compartimentari decomandate cu suprafete de la 42 mp la 72 mp situate in Rediu la mai putin de 1 km de Rond Pacurari.

Cod proiect: 662
Roca Villas

Roca Villas

incepand de la162.000 euro
 • Galata
 • Comision 0%

Locatia, infrastructura, facilitatile si design-ul vilelor Roca Villas vin ca raspuns la nevoile clientilor nostri. I-am ascultat si am dat voce nevoilor lor, reusind astfel sa construim o comunitate la standarde occidentale cu absolut tot ce ese nevoie in viata de zi cu zi. Cand spunem Roca Villas, ne referim la calitate nemteasca, la case construite pentru generatii, realizate cu un design modern, unic pe piata imobiliara ieseana, cu finisaje de top alese cu responsabilitate, vilele oferind un trai de lux, indeplinind toate standardele necesare de protectie pentru fiecare membru al familiei.

Cod proiect: 654
Moon Reflexes

Moon Reflexes

incepand de la51.500 euro
 • Podul de Fier
 • Comision 0%

Imobilele sunt situate in Moara de Vant, langa cartierul Tatarasi, intr-o zona linistita departe de agitatia orasului, la doar 10 minute de Palas Mall. Va oferim spatii vitrate spatioase, 1, 2 sau 3 camere, apartamente complet utilizate, in functie de cerintele pe care le comunicati cu noi. Designul este in conformitate cu cele mai recente tendinte, iar arhitectura exterioara se ridica la inaltimea asteptarilor. Apartamentele au o separare eficienta a spatiului, camere spatioase si luminoase, terase cu balustrade din sticla, conferindu-le un aspect unic. Vom folosi cele mai bune finisaje si materiale pentru dumneavoastra pentru ca vrem sa va oferim cele mai bune conditii. Ne-am propus sa ne adaptam stilurilor moderne de viata si sa construim ansambluri rezidentiale in diferite zone in functie de locul in care lucrezi sau unde lucreaza copiii tai. Totul este special conceput pentru tine! Suntem siguri ca veti fi impresionati si ve-ti dori sa va mutati intr-una dintre statiunile noastre in curand. Este timpul sa faci alegeri inteligente pentru tine si pentru cei dragi! Numele comunitatii se refera simbolic la dorintele si ideile dezvoltatorilor pentru noua comunitate, precum si la ideologia viitorilor rezidenti (oameni care iubesc natura, apa, frumusetea). Reflectiile determina si locatia geografica a cartierului, langa un lac unde reflexia lunii este cea mai puternica pe apa. In lucrarile de constructie pe care le desfasuram, folosim doar materiale si produse de cea mai inalta calitate, intrucat scopul nostru este sa oferim clientilor nostri protectie mai presus de orice. Dorim sa fim recunoscuti pentru furnizarea de servicii de prima clasa ca o companie care se bazeaza pe integritate si respect reciproc, iar pentru a realiza acest lucru, siguranta dumneavoastra este prioritatea noastra principala.

Cod proiect: 657
Panoramic Residence Galata

Panoramic Residence Galata

incepand de la46.870 euro
 • Galata
 • Comision 0%

Apartamente noi cu 1, 2 si 3 camere decomandate zona Galata-Platou Insorit. Proiectul Panoramic Residence Galata va cuprinde 7 imobile cu regim de inaltime P+3 Etaje, P+4 Etaje si P+5 Etaje si parcari supra si subterane

Cod proiect: 658
Case Valea Lupului

Case Valea Lupului

incepand de la147.000 euro
 • Popas Pacurari

Am conceput acest proiect de case avand la baza dezvoltarea sentimentului de "ACASA" pentru clientii nostri. Asfel oferim case cu un regim de inaltime P+E, cu buacatarie inchisa, living generos si 3 dormitoare functionale si perfect impartite ergonomic, la care se adauga cele 2 bai cu geam de aerisire. Accesul este facil pe strazi asfaltate si bine sistematizate.

Cod proiect: 659
Hlincea Hills

Hlincea Hills

incepand de la71.500 euro
 • Frumoasa
 • Comision 0%

Acasa, acesta este cuvantul ce defineste catierul Hlincea Hills, noul complex de 6 blocuri din Frumoasa-Hlincea. Accesul spre punctele de interes ale orasului se face rapid, atat cu masina, cat si cu mijloacele de transport în comun. In plus, esplanada ofera un cadru perfect pentru relaxare in zilele calduroase, dar si un loc de joaca pentru cei mici, in care ei sa descopere o particica din natura.

Cod proiect: 661
Green Garden 3

Green Garden 3

incepand de la140.000 euro
 • Valea Adanca
 • Comision 0%

Tot ceea ce ne dorim de la casa ce o visam este sa fie acasa pentru fiecare dintre noi. Drept urmare Green Garden este ceea ce ne ofera, o casa individuala, cu o vedere superba si panoramica spre Iasi, intimitatea dorita si linistea de care avem nevoie cand iesim din rutina zilnica. Casa plan parter si etaj, compacta cu o terasa exterioara ce nu va fi un disconfort atat proprietarului cat si a vecinului oferind o placuta intimitate si oaza de liniste.

Cod proiect: 663
Copou Garden Residence

Copou Garden Residence

incepand de la63.910 euro
 • Copou
 • Comision 0%

Copou Garden Residence este un proiect imobiliar ce va fi compus din 7 blocuri de 10 etaje ce dezvolta in zona Copou-Aleea Sadoveanu, cu acces la mijloacele de transport si spatii comerciale la parter.

Cod proiect: 514
Poitiers Towers

Poitiers Towers

incepand de la49.000 euro
 • Podu Ros
 • Comision 0%

Ne-am angajat sa sustinem principiile companiei si ne propunem ca in fiecare an sa depasim asteptarile. Complexul Poitiers Towers isi propune sa devina cel mai complet proiect imobiliar din Iasi, oferind servicii care sa acopere intregul ciclu de viata al unei cladiri, si sa fie prima alegere pentru investitiile in locuinte, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.

Cod proiect: 554
Ansamblul rezidential Contemporan

Ansamblul rezidential Contemporan

incepand de la48.750 euro
 • Pacurari
 • Comision 0%

Ansamblul rezidential Contemporan este un cartier locuinte noi si multiple facilitati, cu o excelenta pozitionare in zona Pacurari, compus din imobile cu regim de inaltime variabil, locuinte cu 1, 2 si 3 camere, peste 1000mp de spatii comerciale, zone verzi, alei si locuri de parcare.

Cod proiect: 528
Astoria Villas

Astoria Villas

incepand de la95.000 euro
 • Lunca Cetatuii
 • Comision 0%

Complex de case in Lunca Cetatuii ,Cartierul Astoria compuse din 3 camere si dependinte,canalizare si utilitati trase la proprietate.

Cod proiect: 656
 Nicolina Towers

Nicolina Towers

incepand de la56.300 euro
 • Nicolina
 • Comision 0%

Nicolina Towers este un proiect de apartamente decomandate cu 1,2 si 3 ce se construieste in zona Nicolina - Rond Vechi Cug  la bulevard, cu acces facil catre zona Centrala sau Copou, in apropiere regasindu-se Supermarketul Selgros, mijloace de transport in comun.

Cod proiect: 638
Venetia Residence

Venetia Residence

incepand de la80.300 euro
 • Tatarasi
 • Comision 0%

Venetia Residence este un proiect imobiliar de 140 de apartamente ce se dezvolta in zona Tatarasi in apropierea Complexului de Agrement Ciric si in vecinatatea Lacului Venetia.

Cod proiect: 580
Mon Jardin Residence Copou

Mon Jardin Residence Copou

incepand de la43.500 euro
 • Copou
 • Comision 0%

Apartamente decomandate situate la 3 statii de autobuz de Universitatea Alexandru Ioan Cuza,in prelungirea cartierului Copou pe Al. Sadoveanu, intr-un conplex imobiliar nou compus din 4 imobile cu regim de inaltime P+4E, cu preturi de la 1100E/mp ! Va propunem cel mai nou ansamblu rezidential cu apartamente spatioase si decomandate amplasate in cartierul Copou la 2 minute de Centru cultural al orasului si aproape de zona de agrement Parc Copou.

Cod proiect: 382
Cartierul Editurii

Cartierul Editurii

incepand de la100.000 euro
 • Lunca Cetatuii
 • Comision 0%

Un proiect de case foarte bine definit compus din vile tip duplex si case individuale.

Cod proiect: 655
Cartierul Visoianu

Cartierul Visoianu

incepand de la37.500 euro
 • CUG
 • Comision 0%

Vrem sa te simti bine, sa te bucuri de fiecare detaliu, de fiecare dimineata pe care o incepi in familie, aproape de cei dragi tie. Arhitectura desavarsita, spatii generoase de locuit, finisaje moderne tot ce ai visat acum devine realitate in Cartierul Visoianu. Parcari subterane, boxe si loc de joaca pentru copii, totul pentru un comfort maxim al locatarilor.

Cod proiect: 129
Concept City

Concept City

incepand de la48.000 euro
 • Pacurari
 • Comision 0%

Concept City este un ansamblu rezidential ce va avea 12 imobile cu un regim de inaltime de 10 etaje, si alte doua imobile de 16 etaje, parcari subterane, parc cu loc de joaca pentru copii, magazine.. Proiectul este cel mai mare ansamblu rezidential unitar din Romania, inspirat de stilul de viata contemporan al tinerilor, cu toate facilitatile ideale pentru comunitate in cadrul proiectului.

Cod proiect: 610
Conest Evolution

Conest Evolution

incepand de la54.992 euro
 • Alexandru cel Bun
 • Comision 0%

Acum, mai mult ca niciodata, constientizam cât de important este ca totul să fie bine construit şi la timp, la Conest Evolution construim cu dedicare şi responsabilitate cele mai bune apartamente pentru confortul tău şi al familiei tale. Îţi oferim garanţia celei mai bune alegeri şi un raport corect între calitate şi preţ. Ansamblu rezidential cu apartamente spatioase,  decomandate de una, doua si trei camere. Conest EVOLUTION este situat în Dacia și cuprinde în total 319 apartamente și 368 locuri de parcare supraterane, totul fiind gândit în jurul ideii de confort și siguranță.

Cod proiect: 625
Nairobi Concept

Nairobi Concept

incepand de la45.000 euro
 • Bucium
 • Comision 0%

Nairobi Residence ofera intimitate, siguranta si confort, aderand cu usurinta la statutul de casa care iti indeplineste toate visele. Arhitectura cocheta, combinand liniile moderne cu clasicul, ofera o atmosfera calda, primitoare si binevoitoare. Ansamblul este construit intr-o zona linistita, departe de tumultul oraşului, dar totusi aproape de zona centrala.

Cod proiect: 632
Astoria Apartments

Astoria Apartments

incepand de la32.000 euro
 • Lunca Cetatuii
 • Comision 0%

Amplasat in Lunca Cetatuii cu o inaltime de P+2E+Pod, un numar de 10 apartamente spatioase, inteligent compartimentate, cu o suprafata de la 27mp pana la 65 mp, echilibrate si luminoase, o locatie aleasa cu mare grija si nu in ultimul rand, preturi corecte. Toate apartamentele sunt decomandate, cu un grad ridicat de finisaje.

Cod proiect: 603
Tonmir 2

Tonmir 2

incepand de la42.000 euro
 • Popas Pacurari
 • Comision 0%

Amplasat in zona Popas Pacurari, cu o inaltime de P+2E+Pod, un numar de 18 apartamente spatioase, inteligent compartimentate, cu o suprafata de la 32mp pana la 74 mp, echilibrate si luminoase, o locatie aleasa cu mare grija si nu in ultimul rand, preturi corecte. Toate apartamentele au o compartimentare facila, cu un grad ridicat de finisaje.

Cod proiect: 631
Vista Residence CUG

Vista Residence CUG

incepand de la55.000 euro
 • Galata
 • Comision 0%

Linistea si siguranta familiei, cu asta pornim in gand atunci cand ne cautam acel loc unde putem spune ca am ajuns ACASA. Cam asta putem gasi aici, la Metropolitan Residence, un amplu proiect imobiliar din aceasta zona Metropolitana, ce vrea atat sa profite de dezvoltarea existenta cat si sa accentueze dezvoltarea nomenclaturala prin construirea unui amplu complex de 9 blocuri cu regim de inaltime P+3E, cu parcari supraterane, cu locuri de joaca pentru copii, spatii verzi si acces securizat. Accesul catre complex este facil, pe o strada recent asfaltata ce face legatura intre cartierul Nicolina - CUG si localitatea de resedinta a comunei Miroslava.

Cod proiect: 347
Panoramic Residence Valea Adanca

Panoramic Residence Valea Adanca

incepand de la43.350 euro
 • CUG
 • Comision 0%

Apartamente cu 1,2 si 3 camere decomandate zona Capat Cug la 800 m de Expo Mobila si de Supermarket Mega Image Valea Adanca. Proiectul Panoramic Residence va cuprinde 10 imobile cu regim de inaltime P+2+M

Cod proiect: 611
Suna acum Mesaj