Filtre

Camere de camin de vanzare Iasi (3 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu camere de camin de vanzare in Iasi. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Alege zona sau cartierul si filtreaza dupa pret sau suprafata dorita.


De vanzare apartament, 0 camere, camera camin, 17 mp, Bularga, (Sectia de politie nr.5) 147627

De vanzare camera de camin, 17 mp, Bularga, (Sectia de politie nr.5)

18500 EURO
 • Bularga
 • |
 • Sectia de politie nr.5

Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi zona Bularga (Sectia de politie nr.5) Este de tip CC, are o suprafata de 17 mp si este situat la etajul 2 intr-o cladire cu 4 etaje.

Cod oferta: 147627
Salveaza oferta
De vanzare apartament nou, 1 camera, camera camin, 16 mp, Frumoasa, (Siraj) 146552

De vanzare camera de camin nou, 16 mp, Frumoasa, (Siraj)

16500 EURO
 • Frumoasa
 • |
 • Siraj

Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi zona Frumoasa (Siraj) si este compus dintr-o camera si dependinte. Este de tip CC, are o suprafata de 16 mp si este situat la etajul 3

Cod oferta: 146552
Salveaza oferta
1 camera, camera camin, 17 mp, de vanzare apartament in zona Bularga, (Sectia de politie nr.5) 147573

17 mp, de vanzare camera de camin in zona Bularga, (Sectia de politie nr.5)

20000 EURO
 • Bularga
 • |
 • Sectia de politie nr.5

Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi zona Bularga (Sectia de politie nr.5) si este compus dintr-o camera si dependinte. Este de tip CC, are o suprafata de 17 mp si este situat la etajul 1

Cod oferta: 147573
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu camere de camin de vanzare in Iasi, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Piata imobiliara din Iasi devine foarte atractiva, atunci cand discutam de oferte imobiliare cu camere de camin de vanzare din Iasi. In aceasta piata practic gasim intreaga gama de anunturi imobiliare cu camere de camin de vanzare, cu diverse suprafete locuibile, pe care va invitam sa le descoperiti aici. Principala caracteristica in imobiliare este LOCATIA, iar zone precum Copou, Pacurari, Canta, Pta Nicolina, Podul de Piatra, Bularga, Baza 3, Tatarasi reprezinta topul cautarilor de oferte imobiliare de catre clientii dornici de o achizitie imobiliara.

Intrebari frecvente

Cum identific oferta de apartament ideala, pentru mine?

Achizitia unui apartament este diferita de la caz la caz. Hai sa descoperiti, care sunt principalele intrebari pe care si le pun propriei persoane clientii ce doresc sa cumpere un apartament, unde intentioneaza sa se mute impreuna cu familia sa. Afla toate detaliile aici.

Care este rolul agentului imobiliar in tranzactia imobiliara?

Relatia cu clientul primeaza in fata incheierii unei tranzactii imobiliare, acesta este motivul pentru care profesionistul in imobiliare nu se va rezuma la vanzarea efectiva, ci va asculta clientul pentru a-i intelege pe deplin nevoile sale. De asemenea, ii apara interesele si este atent la detalii si stie ca recomandarile sunt cheia succesului, iar clientii sunt cei mai importanti. Afla toate detaliile aici.


Suna acum Mesaj