Servicii

Servicii imobiliare complete

O atitudine proactivă având în centru clientul şi satisfacţia sa. Acest demers nu ar fi posibil fără expertiză şi profesionişti adevăraţi în real estate.

Cultura organizationala Cultura organizationala

Pe o piata cu o dinamica iesita din comun, cu foarte multe unitati locative la tranzactionare, un consultant profesionist este conditie sine qua non pentru a face un business cu adevarat profitabil.

Detalii
Servicii imobiliare pentru persoane fizice Servicii imobiliare pentru persoane fizice

In viata multora dintre noi casa este punctul de referinta. Oricat am lucra, oriunde am merge, in final vrem acasa. Casa este micul nostru sanctuar unde petrecem timp in familie si ne reincarcam bateriile. Din acest punct de vedere o locuinta este lucrul care ne stabilizeaza cel mai mult si cea mai importanta investitie in viitorul nostru si al familiei noastre.

Detalii
Consultanţă în tranzacţii imobiliare Consultanţă în tranzacţii imobiliare

Pe o piaţă cu o dinamică ieşită din comun, cu foarte multe unităţi locative la tranzacţionare, un consultant profesionist este condiţie sine qua non pentru a face un business cu adevărat profitabil.

Detalii
F.A.P.T.E. F.A.P.T.E.

Prin intermediul cursurilor Academiei Smart Experience, marca Inter Imobiliare, echipa noastra a reusit sa devina ceea ce este astazi: o echipa inzestrata cu inteligenta emotionala matura, cu informatii pertinente despre piata imobiliara, capabila sa gaseasca oportunitati, solutii si sa ofere raspunsuri la nevoile clientilor sai.

Detalii
Servicii imobiliare pentru dezvoltatori imobiliari Servicii imobiliare pentru dezvoltatori imobiliari

Inter Imobiliare dispune de o divizie specializată în marketarea şi vânzarea de unităţi locative în ansambluri rezidenţiale noi, aflate în stadiu de proiect sau în curs de finalizare. Fiecare proiect va beneficia de o echipă completă, special pregătită pentru a reprezenta interesele fiecărui developer în toate stadiile de dezvoltare.

Detalii
Evaluări imobiliare Evaluări imobiliare

Fie teren vacant, fie un imobil cu 10 etaje, specialiştii de la Inter Imobiliare vor elabora studii şi evaluări pertinente atât în ceea ce priveşte valoarea de piaţă a imobilului, cât şi caracteristicile constructive ale acestuia.

Detalii
Responsabilitatea Social Corporativa Responsabilitatea Social Corporativa

Ce reprezinta activitatea CSR in compania Inter Imobiliare?
Conceptul “FAPTE “ este un angajament, un scop, o misiune in sine. “FAPTE” este o atitudine CSR, construita pe trei directii de actiune: educatie, mediu, implicare sociala
Cu responsabilitte aducem in centru sustenabiliatea in FAPTELE noastre.

Detalii
Servicii imobiliare pentru persoane juridice Servicii imobiliare pentru persoane juridice

Doriti sa investiti in sectorul imobiliar din Iasi?
Datorita vechimii noastre pe piata imobiliara din Iasi am ajuns sa cunoastem orasul si oportunitatile oferite de el. In plus, am face orice pentru a-l ajuta sa creasca si mai mult. De aceea suntem deschisi oricaror colaborari si oferim cea mai buna consultanta imobiliara oamenilor cu initiativa.

Detalii
Suna acum Mesaj