Servicii Imobiliare

Servicii imobiliare pentru persoane juridice

Doriti sa investiti in sectorul imobiliar din Iasi?
Datorita vechimii noastre pe piata imobiliara din Iasi am ajuns sa cunoastem orasul si oportunitatile oferite de el. In plus, am face orice pentru a-l ajuta sa creasca si mai mult. De aceea suntem deschisi oricaror colaborari si oferim cea mai buna consultanta imobiliara oamenilor cu initiativa.

Aveti o firma si doriti un sediu?
Suntem constienti ca imaginea companiei dvs si bunul mers al lucrurilor in cadrul firmei depind in mare masura de locatia in care va desfasurati activitatea. Din fericire Iasul nu duce lipsa de cladiri de birouri executate la cel mai inalt standard, iar unul din avantajele prezentului (daca putem vorbi de asa ceva), este acela ca oportunitatile pe piata de inchirieri birouri abunda. Apelati la noi pentru a fi siguri ca veti alege cea mai buna oferta, la un pret de inchiriere minim.

Desi portalul nostru specializat www.birouri-iasi.ro este gata, ofertele de la cladirile de birouri le avem frumos aranjate si la sediul nostru. Doriti sa lucrati intr-o cladire clasa A sau alt tip de sediu? Avem solutii dedicate pentru dvs. Contactati-ne!
Pentru cei ce lucreaza in industrie si comert

Aveti nevoie de un spatiu de depozitare tip hala sau un teren bine pozitionat pentru a crea un spatiu de productie? Apelati la noi pentru o oferta completa insotita de toate specificatiile necesare unei bune alegeri.
Orice tip de firma ati avea, oricand veti simti nevoia unei indrumari in domeniul imobiliar, amintiti-va de noi! Suntem partenerul de care aveti nevoie!

Servicii imobiliare pentru persoane juridice

Ai toate uneltele pregatite pentru succes

Suna acum Mesaj