Servicii Imobiliare

Consultanţă în tranzacţii imobiliare

Consultanta in tranzactii imobiliare
Pe o piata cu o dinamica iesita din comun, cu foarte multe unitati locative la tranzactionare, un consultant profesionist este conditie sine qua non pentru a face un business cu adevarat profitabil.


Vanzare de proiecte rezidentiale exclusive
Inter Imobiliare dispune de o divizie specializata in marketarea si vanzarea de unitati locative in ansambluri rezidentiale noi, aflate in stadiu de proiect sau in curs de finalizare. Fiecare proiect va beneficia de o echipa completa, special pregatita pentru a reprezenta interesele fiecarui developer in toate stadiile de dezvoltare.


Vanzare terenuri, apartamente, case, vile, birouri, spatii comerciale si industriale
Identificarea potentialilor clienti, prezentarea imobilelor si vanzarea propriu - zisa a acestora. Totul in timp foarte scurt, eficienta instrumentelor create de Inter Imobiliare aducand valoare adaugata si o viteza mare de rotatie a produselor.


Inchiriere si administrare terenuri, apartamente, case, vile, birouri, spatii comerciale si industriale
Mai mult decat asistenta. Asistenta completa si specializata de gestionare a proprietatilor indiferent de natura acestora. Solutii personalizata pentru business si retail adaptate fiecarui client si fiecarui produs in parte. Consultanta atat pentru retaileri, cat si pentru potentialii clienti.

Consultanţă în tranzacţii imobiliare

Ai toate uneltele pregatite pentru succes

Suna acum Mesaj