Smart Experience

Solutii pentru dezvoltarea ta profesionala

Solutii pentru dezvoltarea ta profesionala

Ai la dispozitie ceva cu adevarat unic: singurul program de educare / instruire, exclusiv pentru domeniul imobiliar, cunoscut pe piata imobiliara din Romania. Beneficiezi de intreaga noastra experienta si de efortul nostru sustinut in ati oferi detalii si informatii concise care sa te ajute sa te dezvolti, sa devii un consilier imobiliar respectat, castigand astfel multa valoare profesionala in noua ta meserie.

Instrumente iscusite de marketing, investitii masive in publicitate si pregatirea consultantilor nostri, construirea unui important sistem de parteneriate reprezinta elemente ale strategiei de crestere Inter Imobiliare, iar aceasta dezvoltare are drept motor satisfactia clientului. Clientul multumit nu este o notiune abstracta, este rezultatul unui sistem de customer service foarte bine pus la punct care genereaza valoare adaugata pentru clientii nostri.

Tendintele pietii pot fi stapanite doar aderand la o strategie de lucru mereu flexibila. Dinamica investitiei profesionalismului ce se reflecta in relatia cu clientii si partenerii va fi mereu proportionala cu rezultatele culese la final de sezon.

Constientizam si ne adaptam. Doua concepte ce desemneaza poate cele mai importante trasaturi ale echipei Inter Imobiliare.

Un „secret” care mereu sustine rezultatele pozitive este centralizarea noastra pe ceea ce este mai important, anume omul. Fie ca vorbim de confortul clientului, fie ca ne preocupam constant de evolutia fiecarui membru al echipei noastre, focusul companiei este constient si permanent pe dezvoltarea relatiilor inter-umane si promovarea respectului si profesionalismului.

Training, dezvoltare si investitii specifice – in formatul Smart Experience – stau marturie pentru preocuparea noastra continua asupra evolutiei si cresterii factorului de adaptabilitate al echipei companiei noastre.

Solutii pentru dezvoltarea ta profesionala

Platforma online

Ai tot suportul, inca din prima ta zi. Orice debutant in echipa Inter Imobiliare, in prima lui zi de lucru, descopera platforma online, dezvoltata special pentru Academia Smart Experience, unde tu vei afla instant, cine suntem, cum lucram, ce trebuie sa faci, cum trebuie sa faci.

Detalii

Traineri specializati

Aici ai persoane dedicate, traineri interni si externi colaboratori ai academiei noastre, care au sarcini organizatorice, pentru ca tu, sa primesti informatiile in mod corect si complet. Totodata impreuna cu ei, vei avea de parcurs si o serie de cursuri si ateliere personalizate pe ceea ce ai tu nevoie.

Detalii

Cursuri adaptate

Peste 40 de suporturi de curs, unde vei invata adevaratele taine ale vanzarilor imobiliare, sunt pregatite pentru ca tu sa asimilezi informatii utile, menite sa te ajute in ceea ce ai de facut zi de zi. De la cunoasterea primara a domeniului imobiliar si pana la tehnici avansate de negociere si consiliere.

Detalii

Traineri

Parteneri

Suna acum Mesaj