Servicii Imobiliare

Responsabilitatea Social Corporativa

Ce reprezinta activitatea C.S.R. in compania Inter Imobiliare?


Conceptul “FAPTE “ este un angajament, un scop, o misiune in sine. “FAPTE” este o atitudine C.S.R., construita pe trei directii de actiune: educatie, mediu si implicare sociala.


Cu responsabilitate aducem in centru sustenabiliatea in FAPTELE noastre.

Responsabilitatea Social Corporativa

Directii de actiune:

1. “FAPTE PENTRU EDUCATIE”:

Academia SMART EXPERIENCE – 6 module, 40 de cursuri prezentate interactiv, toate in Platforma Online dedicata noilor membrii.

Investim in oameni ca tine si in educatia ta, ca viitorul profesiei de agent imobiliar sa fie asigurat cu profesionalism de persoane care vor, fac si pot !

- Ne implicam activ in profesionalizarea meseriei de agent imobiliar;

- Traineri interni si externi, aproape de noii colegi, in demersul indrumarii lor in a avea o cariera asigurata;

- Ateliere, Team building, sesiuni de discutii pe tematici special concepute pentru sustinerea agentilor nostri individual, dar si la nivelul intregii echipe.

2. “FAPTE PENTRU SOCIETATE”:

Activitati de responsabilizare sociala


Proiectul “Transilvania for Sierra Leone”


“Sub sloganul “De la copil la copil’- echipa Transilvania4SierraLeone a reusit sa aduca implicarea unei game largi de potentiali donatori: copii de varste scolare, parintii acestora, companiile implicate in cauze caritabile si angajatii acestora, precum si un mare numar de persoane care au simtit un atasament emotional cu cauza sustinuta.”( sursa www.transilvania4sierraleone.ro)

Compania imobiliara Inter Imobiliare s-a implicat activ, cu donatii in proiectul realizat de Asociatia Blitz.

 

3. “FAPTE PENTRU MEDIU”:

Biroul meu iubeste mediul. Activitatea aceasta isi propune reducere consumului de resurse, consumabile birotica, prin utilizarea responsabila a materiilor prime specifice organizarii administrative, in munca noastra de zi cu zi.

Ai toate uneltele pregatite pentru succes

Suna acum Mesaj