Filtre

Garsoniere de vanzare Iasi 1 camera Alexandru cel Bun (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu garsoniere de vanzare in Iasi cu 1 camera in cartierul Alexandru cel Bun. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret sau suprafata dorita.


Filtre active:

41.000 EURO
1 camera,  garsoniera,  24 mp, de vanzare apartament in zona Alexandru cel Bun,  (Olimp) 154798 1 camera,  garsoniera,  24 mp, de vanzare apartament in zona Alexandru cel Bun,  (Olimp) 154798 1 camera,  garsoniera,  24 mp, de vanzare apartament in zona Alexandru cel Bun,  (Olimp) 154798

24 mp, de vanzare garsoniera in zona Alexandru cel Bun, (Olimp)

41.000 EURO

Apartamentul de vanzare este situat in Iasi zona Alexandru cel Bun (Olimp) si este compus dintr-o camera si dependinte. Este de tip G, are o suprafata de 24 mp intr-o cladire cu 4

Vezi ofertaCod oferta: 154798
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu garsoniere de vanzare in Iasi cu 1 camera in cartierul Alexandru cel Bun, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Piata imobiliara din Iasi cu 1 camera in cartierul Alexandru cel Bun devine foarte atractiva, atunci cand discutam de oferte imobiliare cu garsoniere de vanzare din Iasi cu 1 camera in cartierul Alexandru cel Bun. In aceasta piata practic gasim intreaga gama de anunturi imobiliare cu garsoniere de vanzare, cu diferite compartimentari si diverse suprafete locuibile, pe care va invitam sa le descoperiti aici. Principala caracteristica in imobiliare este LOCATIA, iar zone precum Copou, Pacurari, Canta, Bucium, Nicolina, Podu Ros, Tatarasi, Alexandru cel Bun, Galata, Tudor Vladimirescu, Centru, Podul de Fier, reprezinta topul cautarilor de oferte imobiliare de catre clientii dornici de o achizitie imobiliara.

Vanzarile de garsoniere din Iasi cu 1 camera in cartierul Alexandru cel Bun sunt realizate de agentia imobiliara Inter Imobiliare prin cele doua departamente de lucru specializate in vanzarile de apartamente deja construite si in vanzarile de apartamente noi construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 1 camera in cartierul Alexandru cel Bun

Intrebari frecvente

Cum identific oferta de apartament ideala, pentru mine?

Achizitia unui apartament este diferita de la caz la caz. Hai sa descoperiti, care sunt principalele intrebari pe care si le pun propriei persoane clientii ce doresc sa cumpere un apartament, unde intentioneaza sa se mute impreuna cu familia sa. Afla toate detaliile aici.

Care este rolul agentului imobiliar in tranzactia imobiliara?

Relatia cu clientul primeaza in fata incheierii unei tranzactii imobiliare, acesta este motivul pentru care profesionistul in imobiliare nu se va rezuma la vanzarea efectiva, ci va asculta clientul pentru a-i intelege pe deplin nevoile sale. De asemenea, ii apara interesele si este atent la detalii si stie ca recomandarile sunt cheia succesului, iar clientii sunt cei mai importanti. Afla toate detaliile aici.

 


Suna acum Mesaj