Filtre

Apartamente de vanzare Iasi 3 camere Podul de Piatra (4 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare in Iasi cu 3 camere in cartierul Podul de Piatra. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita si interactioneaza cu ofertele imobiliare prezentate pe interimobiliare.ro.

Filtre active:

Apartament de vanzare, 3 camere, semidecomandat, 61 mp, Podul de Piatra, (Palas Mall) 149220

Apartament de vanzare, 3 camere, semidecomandat, 61 mp, Podul de Piatra, (Palas Mall)

80000 EURO
 • Podul de Piatra
 • |
 • Palas Mall

Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi zona Podul de Piatra (Palas Mall) si este compus din 3 camere si dependinte. Este de tip SD, are o suprafata de 61 mp si este situat la etajul 6

Cod oferta: 149220
Salveaza oferta
Apartament, 3 camere semidecomandat, 51 mp, Podul de Piatra, de vanzare, (Spalatorie H2O) 146646

Apartament, 3 camere semidecomandat, 51 mp, Podul de Piatra, de vanzare, (Spalatorie H2O)

67000 EURO
 • Podul de Piatra
 • |
 • Spalatorie H2O

Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi zona Podul de Piatra (Spalatorie H2O) si este compus din 3 camere si dependinte. Este de tip SD, are o suprafata de 51 mp si este situat la etajul 4

Cod oferta: 146646
Salveaza oferta
De vanzare apartament, 3 camere, decomandat, 65 mp, Podul de Piatra,  145892

De vanzare apartament, 3 camere, decomandat, 65 mp, Podul de Piatra,

89000 EURO
 • Podul de Piatra

Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi zona Podul de Piatra si este compus din 3 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 65 mp si este situat la etajul 3

Cod oferta: 145892
Salveaza oferta
Podul de Piatra apartament 51 mp, 3 camere, semidecomandat, de vanzare,  146814

Podul de Piatra apartament 51 mp, 3 camere, semidecomandat, de vanzare,

72000 EURO
 • Podul de Piatra

Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi zona Podul de Piatra si este compus din 3 camere si dependinte. Este de tip SD, are o suprafata de 51 mp intr-o cladire cu 4 etaje.

Cod oferta: 146814
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare in Iasi cu 3 camere in cartierul Podul de Piatra, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Anunturile imobiliare din Iasi cu 3 camere in cartierul Podul de Piatra devin foarte atractive, atunci cand discutam de oferte imobiliare cu apartamente de vanzare din Iasi cu 3 camere in cartierul Podul de Piatra. In aceasta piata practic gasim intreaga gama de anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare, incepand de la garsoniere si continuand cu apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere, cu diferite compartimentari si diverse suprafete locuibile, pe care va invitam sa le descoperiti aici.

Vanzarile de apartamente din Iasi cu 3 camere in cartierul Podul de Piatra sunt realizate de agentia imobiliara Inter Imobiliare prin cele doua departamente de lucru specializate in vanzarile de apartamente deja construite si in vanzarile de apartamente noi construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 3 camere in cartierul Podul de Piatra

 Intrebari frecvente

Cum identific oferta de apartament ideala, pentru mine?

Achizitia unui apartament este diferita de la caz la caz. Hai sa descoperiti, care sunt principalele intrebari pe care si le pun propriei persoane clientii ce doresc sa cumpere un apartament, unde intentioneaza sa se mute impreuna cu familia sa. Afla toate detaliile aici.

Care este rolul agentului imobiliar in tranzactia imobiliara?

Relatia cu clientul primeaza in fata incheierii unei tranzactii imobiliare, acesta este motivul pentru care profesionistul in imobiliare nu se va rezuma la vanzarea efectiva, ci va asculta clientul pentru a-i intelege pe deplin nevoile sale. De asemenea, ii apara interesele si este atent la detalii si stie ca recomandarile sunt cheia succesului, iar clientii sunt cei mai importanti. Afla toate detaliile aici.


Suna acum Mesaj