Filtre

Apartamente de vanzare Iasi 3 camere Centru Civic (2 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare in Iasi cu 3 camere in cartierul Centru Civic. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.

Filtre active:

Apartament, 3 camere decomandat, 70 mp, Centru Civic, de vanzare, (PALAS) 147156

Apartament, 3 camere decomandat, 70 mp, Centru Civic, de vanzare, (PALAS)

135000 EURO
 • Centru Civic
 • |
 • PALAS

Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi zona Centru Civic (PALAS) si este compus din 3 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 70 mp si este situat la etajul 1

Cod oferta: 147156
Salveaza oferta
Apartament nou, 3 camere decomandat, 100 mp, Centru Civic, de vanzare, (Dedeman) 147856

Apartament nou, 3 camere decomandat, 100 mp, Centru Civic, de vanzare, (Dedeman)

129485 EURO
 • Centru Civic
 • |
 • Dedeman

Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi zona Centru Civic (Dedeman) si este compus din 3 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 100 mp si este situat la etajul 3

Cod oferta: 147856
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare in Iasi cu 3 camere in cartierul Centru Civic, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Piata imobiliara din Iasi cu 3 camere in cartierul Centru Civic devine foarte atractiva, atunci cand discutam de oferte imobiliare cu apartamente de vanzare din Iasi cu 3 camere in cartierul Centru Civic. In aceasta piata practic gasim intreaga gama de anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare, incepand de la garsoniere si continuand cu apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere, cu diferite compartimentari si diverse suprafete locuibile, pe care va invitam sa le descoperiti aici. Principala caracteristica in imobiliare este LOCATIA, iar zone precum Copou, Pacurari, Canta, Bucium, Nicolina, Podu Ros, Tatarasi, Alexandru cel Bun, Galata, Tudor Vladimirescu, Centru, Podul de Fier, reprezinta topul cautarilor de oferte imobiliare de catre clientii dornici de o achizitie imobiliara.

Vanzarile de apartamente din Iasi cu 3 camere in cartierul Centru Civic sunt realizate de compania noastra prin cele doua departamente de lucru specializate in vanzarile de apartamente deja construite si in vanzarile de apartamente noi construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 3 camere in cartierul Centru Civic

 

Intrebari frecvente

Cum identific oferta de apartament ideala, pentru mine?

Achizitia unui apartament este diferita de la caz la caz. Hai sa descoperiti, care sunt principalele intrebari pe care si le pun propriei persoane clientii ce doresc sa cumpere un apartament, unde intentioneaza sa se mute impreuna cu familia sa. Afla toate detaliile aici.

Care este rolul agentului imobiliar in tranzactia imobiliara?

Relatia cu clientul primeaza in fata incheierii unei tranzactii imobiliare, acesta este motivul pentru care profesionistul in imobiliare nu se va rezuma la vanzarea efectiva, ci va asculta clientul pentru a-i intelege pe deplin nevoile sale. De asemenea, ii apara interesele si este atent la detalii si stie ca recomandarile sunt cheia succesului, iar clientii sunt cei mai importanti. Afla toate detaliile aici.


Suna acum Mesaj