Filtre

Apartamente de vanzare Iasi 1 camera Bularga (2 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare in Iasi cu 1 camera in cartierul Bularga. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita si interactioneaza cu ofertele imobiliare prezentate pe interimobiliare.ro.

Filtre active:

Apartament nou de vanzare, 1 camera, decomandat, 38 mp, Bularga, (Nicolina 2- Frumoasa) 142125

Apartament nou de vanzare, 1 camera, decomandat, 38 mp, Bularga, (Nicolina 2- Frumoasa)

52500 EURO
 • Bularga
 • |
 • Nicolina 2- Frumoasa

Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi zona Bularga (Nicolina 2- Frumoasa) si este compus dintr-o camera si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 38 mp si este situat la etajul 1

Cod oferta: 142125
Salveaza oferta
1 camera, decomandat, 32 mp, de vanzare apartament in zona Bularga, (Granit) 149193

1 camera, decomandat, 32 mp, de vanzare apartament in zona Bularga, (Granit)

45000 EURO
 • Bularga
 • |
 • Granit

Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi zona Bularga (Granit) si este compus dintr-o camera si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 32 mp si este situat la etajul 2

Cod oferta: 149193
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare in Iasi cu 1 camera in cartierul Bularga, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Anunturile imobiliare din Iasi cu 1 camera in cartierul Bularga devin foarte atractive, atunci cand discutam de oferte imobiliare cu apartamente de vanzare din Iasi cu 1 camera in cartierul Bularga. In aceasta piata practic gasim intreaga gama de anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare, incepand de la garsoniere si continuand cu apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere, cu diferite compartimentari si diverse suprafete locuibile, pe care va invitam sa le descoperiti aici.

Vanzarile de apartamente din Iasi cu 1 camera in cartierul Bularga sunt realizate de agentia imobiliara Inter Imobiliare prin cele doua departamente de lucru specializate in vanzarile de apartamente deja construite si in vanzarile de apartamente noi construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 1 camera in cartierul Bularga

 Intrebari frecvente

Cum identific oferta de apartament ideala, pentru mine?

Achizitia unui apartament este diferita de la caz la caz. Hai sa descoperiti, care sunt principalele intrebari pe care si le pun propriei persoane clientii ce doresc sa cumpere un apartament, unde intentioneaza sa se mute impreuna cu familia sa. Afla toate detaliile aici.

Care este rolul agentului imobiliar in tranzactia imobiliara?

Relatia cu clientul primeaza in fata incheierii unei tranzactii imobiliare, acesta este motivul pentru care profesionistul in imobiliare nu se va rezuma la vanzarea efectiva, ci va asculta clientul pentru a-i intelege pe deplin nevoile sale. De asemenea, ii apara interesele si este atent la detalii si stie ca recomandarile sunt cheia succesului, iar clientii sunt cei mai importanti. Afla toate detaliile aici.


Suna acum Mesaj