Filtre

Apartamente de inchiriat Iasi Valea Adanca (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente de inchiriat in Iasi in cartierul Valea Adanca. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


450 EURO
Apartament nou, 3 camere  decomandat,  70 mp, Valea Adanca, de inchiriat,  (Bloc nou - Pepinierii) 154521 Apartament nou, 3 camere  decomandat,  70 mp, Valea Adanca, de inchiriat,  (Bloc nou - Pepinierii) 154521 Apartament nou, 3 camere  decomandat,  70 mp, Valea Adanca, de inchiriat,  (Bloc nou - Pepinierii) 154521

Apartament nou, 3 camere decomandat, 70 mp, Valea Adanca, de inchiriat, (Bloc nou - Pepinierii)

450 EURO

Apartamentul de inchiriat este situat in zona Valea Adanca (Bloc nou - Pepinierii) si este compus din 3 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 70 mp si este situat la etajul 1

Vezi ofertaCod oferta: 154521
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente de inchiriat in Iasi in cartierul Valea Adanca, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Piata imobiliara destinata inchirierilor de apartamente din Iasi in cartierul Valea Adanca, este una privilegiata, mentinandu-se in permanenta in topul pietelor de profil din Romania. Datorita centrelor universitare ( Campus universitar Tudor Vladimirescu si Copou), precum si a infuziei de companii in special din domeniu IT din zona ansamblului PALAS, utilizatorii acestora sustin in permanenta piata inchirierilor de apartamente din Iasi in cartierul Valea Adanca. De asemenea orasul nostru, asimileaza in fiecare an rezidenti ( in special tineri) din judetele limitrofe Iasi in cartierul Valea Adancaului, care si acestia contribuie pe deplin la cererea mare de chirii in Iasi in cartierul Valea Adanca.

Inchirierile de apartamente din Iasi in cartierul Valea Adanca sunt realizate de agentia imobiliara Inter Imobiliare prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente, situate in zona metropolitana veche a Iasi in cartierul Valea Adancaului, sau in cadrul proiectelor rezidentiale nou construite in Iasi in cartierul Valea Adanca
 
Aici gasesti oferte cu apartamente inchiriat in Iasi in cartierul Valea Adanca , dar descopera si anunturile din zonele: Copou, Nicolina, Cug, Valea Adanca, Miroslava, Galata, Alexandru cel Bun, Canta, Dacia, Pacurari, Rediu, Popas Pacurari, Breazu, Gara, Centru, Tatarasi, Podu de Fier, Dancu, Metalurgie, Tudor Vladimirescu, Podu Ros, Bucium, Poitiers, Frumoasa, Lunca Cetatuii, Horpaz, Valea Lupului, Visani.

Informatii utile pentru tine daca doresti inchirierea unui apartament in Iasi in cartierul Valea Adanca

Ghidul tau pentru gasirea unei Chirii Atractive in Iasi in cartierul Valea Adanca pentru aceasta perioada.

Dacă vrei să ai ocazia de a alege între o varietate de opțiuni când vine vorba de locuința ta, suntem aici pentru a te ajuta să găsești exact ceea ce ți-ai dorit. Prețurile variază în funcție de confort, locație, numărul de camere și alți factori, dar cea mai bună parte este că satisfacerea nevoilor tale rămâne la latitudinea ta. Gaseste aici ghidul pe care trebuie sa il cunosti la inchirierea unui apartament in Iasi in cartierul Valea Adanca.

Suna acum Mesaj