Noutati

29-08-2023

Apartamentele noi de vanzare in ansamblul rezidential Bucium Apartments din Iasi

Apartamentele noi de vanzare in ansamblul rezidential Bucium Apartments din Iasi

Ghidul tău pentru apartamentele noi de vanzare la Bucium Apartments, Iasi

Esti in căutarea unei locuințe noi, confortabile și moderne? Îți prezint aici o serie de informații care te vor ghida spre achiziționarea unui apartament nou în complexul rezidențial Bucium Apartments din Iași, prin Inter Imobiliare, o agenție imobiliară care îți oferă solutii imobiliare complete de achizitionare, inclusiv comision 0 la cumpărare.

Descoperă Bucium Apartments

Bucium Apartments reprezintă un proiect rezidențial nou din Iași, care promite o calitate superioară a vieții prin design modern și amenajări de top.

Scurtă prezentare a proiectului

Proiectul rezidential Bucium Apartments este situat într-o zonă cu aer curat, liniștită și securizată, la doar câțiva kilometri distanță de centrul orașului Iași. Complexul include blocuri de apartamente cu design modern, spații verzi largi și facilități care să satisfacă nevoile oricărui locatar.

Bucium Apartments reprezinta apartamente cu 2 camere decomandate si este amplasat in cea mai ravnita zona rezidentiala a Iasiului - zona Bucium, la o distanta de 800m in spatele supermarketului Lidl si a soselei Bucium.

Incercam sa ne deosebim printr-o arhitectura moderna, cu placaje din piatra naturala pe exteriorul imobilelor, cu tamplarie exterioara din aluminiu , iar profilul PVC este de clasa A, cu 7 camere, sticla tripan low E4 season securizata si tratata UV.

La interior montam usi interioare din lemn, iar gresia, faianta si parchetul le puteti alege si personaliza dintr-o gama variata. Spatiile comune precum casa scarii vor fi deasemenea placate cu piatra naturala pentru a conferi un aer modern, usor de intretinut si rezistent.

Structura de rezistenta a imobilelor este din cadre de beton armat, cu zidarie exterioara din caramida GVP ce confera un transfer termic minim, fiind ajutat si de termosistemul de 10 cm finisat cu vopsea decorativa si piatra naturala pentru exterior, ne informeaza Dl Sebastian Abalasei, reprezentantul vanzarilor de apartamente din ansamblul rezidential Bucium Apartments.

Amenajările apartamentelor și calitatea construcțiilor

Apartamentele din cadrul complexului rezidential Bucium Apartments sunt prevăzute cu finisaje de lux, design atrăgător și au o priveliște incitantă. Calitatea construcțiilor este una dintre prioritățile dezvoltatorilor, aceștia oferind o structură rezistentă și materiale de top.

Apartament 2 camere Tip 1

Apartament 2 camere Tip 1

Apartament 2 camere Tip 2

Apartament 2 camere Tip 2

De ce să alegi Inter Imobiliare?

Inter Imobiliare, reprezinta o companie imobiliara cu o reputație solidă în domeniul imobiliar, si este partenerul ideal pentru achiziționarea unui apartament în Bucium Apartments.

Serviciile de top oferite de Inter Imobiliare

Inter Imobiliare are experiență și cunoștințe solide în piața imobiliară, oferind servicii de consultanță imobiliara de înaltă calitate care vă ghidează prin tot procesul de achiziție a unei locuințe. În plus, asigură suport legal și administrativ, facilitând toată birocrația necesară.

Avantajul comisionului 0 pentru cumpărător

Unul dintre cele mai mari avantaje ale achiziției prin Inter Imobiliare este comisionul 0 pentru cumpărător. Acest lucru poate însemna economii substanțiale pentru tine, economii care pot fi orientate către alte aspecte ale mutării în locuința nouă sau pur și simplu spre un cont de economii.

Pas cu pas: Cumpărarea unui apartament nou in Bucium Apartments

Achiziția unui apartament poate fi un proces complicat, cu multe etape care pot fi dificil de înțeles și urmărit. Cu toate acestea, cu ajutorul lui Inter Imobiliare, acesta devine mult mai ușor.

Întâlnirea și vizionarea proiectelor imobiliare din Iasi.

Primul pas este întâlnirea cu un reprezentant Inter Imobiliare și vizionarea apartamentelor disponibile la Bucium Apartments. În această etapă, poți beneficia de sfaturile și experiența consultantului imobiliar pentru a îți face o idee cât mai clară despre care este cea mai potrivită opțiune pentru tine.

Formalitățile necesare pentru cumpărare

După ce ai decis ce apartament dorești să cumperi, urmează etapa formalităților. Aici, consilierii imobiliari de la Inter Imobiliare sunt pregătiți să te ghideze prin întregul proces: de la contracte și acte, până la înțelegerea tuturor condițiilor și obligațiilor care te așteaptă ca nou proprietar.

Dincolo de costuri: avantajele living-ului în Bucium Apartments

Achiziționarea unui apartament din cadrul proiectului rezidential Bucium Apartments înseamnă mult mai mult decât doar un preț bun datorită comisionului 0 pentru cumparator. Înseamnă calitatea vieții, confort și acces la o mulțime de facilități.

Confortul și comoditățile locuinței

Facilitățile de care beneficiezi ca rezident al Bucium Apartments sunt multiple, de la finisaje de calitate superioară ale apartamentelor, la curățenia și liniștea de care te vei bucura în acest ansamblu rezidențial. Totul este gândit pentru un confort maxim al locatarilor.

Poziționarea și accesul facil către oraș

Deși este situat într-o zonă liniștită și plină de verdeață, Bucium Apartments asigură acces facil către oraș.

Aceasta este o caracteristică esențială pentru cei care lucrează sau studiază în centrul orașului, dar doresc să se bucure de liniștea unei zone mai retrase.

Un nou început la Bucium Apartments cu Inter Imobiliare

Așadar, alegerea unui apartament în Bucium Apartments, prin Inter Imobiliare, ar putea deschide un nou capitol în viața ta, unul plin de confort, siguranță și mulțumire.

Suna acum Mesaj