Utile

11-11-2022

Ce reprezinta cartierul Bucium din punct de vedere al pietii imobiliare din Iasi?

Ce reprezinta cartierul Bucium din punct de vedere al pietii imobiliare din Iasi?

Cartierul Bucium este  unul dintre cere mai ravnite cartiere din Iasi, deoarece ofera un mix deosebit de imobile. Zona Bucium este situata pe una dintre cele sapte coline (dealuri) ale Iasului (Dealul Bucium, Dealul Cetatuia, Dealul Galata, Dealul Copou, Dealul Breazu, Dealul Repedea si Dealul Sorogari), isi are originea in vechiul sat Bucium, astazi devenit cartier rezidential al municipiului Iasi. Este situat in partea de sud a orasului, o zona deosebit de frumoasa si in plina expansiune din punct de vedere imobiliar, oferind o panorama splendida asupra orasului.

Cartierul Bucium este  unul dintre cele mai cautate cartiere din Iasi, deoarece ofera un mix deosebit de imobile, ce poate satisface o plaja vasta de nevoi locative ale clientilor interesati de piata imobiliara din Iasi.

Cum se dezvolta cartierul Bucium din punct de vedere imobiliar?

Piata imobiliara din zona Bucium  ofera o posibilitati infinite de achizitie, datorita diversitatii tipurilor de imobile ce sunt disponibile in piata din Iasi. Asadar,cumparatorilor,  li se ofera o varietate de apartamente, case si terenuri ce pot fi achizitionate de catre cei care doresc sa investeasca sau sa locuiasca in aceasta zona.

In zona Bucium, poti achizitiona fie un apartament cu una, doua sau trei camere, fie case sau vile spatioase. Insa, sa nu uitam de terenuri, care inca sunt diponibile in aceasta zona.

Bucium s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, devenind dintr-un cartier cu imobile de tip case, un mix echilibrat de spatii locative. Ofertele imobiliare s-au diversificat, oferind posibilitatea tuturor persoanelor interesata de zona, in functie de buget si preferinte, sa locuiasca sau sa investeasca in acest cartier.

Atractivitatea produsa de raportul calitate - pret, dar si potentialul de inchiriere, fac din Bucium o zona de spatii locative de tip apartament. Aceasta zona este adesea cautata de clienți cumpărători interesati de linistea si pitorescul zonei.

De asemenea, zona Bucium ramane fruntasa pe zona de proiecte imobiliare noi de case si vile, dar si pe variantele de la persoana fizica, raspandite pe tot intinsul cartierului Bucium, si a zonelor cu care acesta comunică.

Cartierul Bucium beneficiaza in mod continuu de investitii infrastructura social - economica.

Prezenta marilor lanturi de supermarketuri Lidl, Carrefour, Jysk au adus noi beneficii locuitorilor zonei. Mai putem mentiona, deasemenea, dezvoltarile imobiliare din zona comerciala noi, ce vor fi prezente in zona Bucium. Amintim aici conceptul Family Market by Iulius Grup, un concept nou comercial in Iasi, ce va fi curand inaugurat si in cartierul Bucium, pe langa cel din Miroslava.

Mai putem adauga la lista de mai sus prezenta:

  • Infrastructura rutiera buna, cu doua benzi pe sensul de mers: DN24
  • stații de combustibil
  • farmacii
  • parcuri de agrement pentru petrecerea timpului liber
  • transport în comun Autobuz: 30, 30B, 46
  • 3,5km distanta fata de Palas Mall Iasi.

Cartierul Bucium se invecineaza cu zone ca Baza 3, Bularga, Podu Ros, Frumoasa, Nicolina, ce face din acesta un cartier bine plasat si in acelasi timp pitoresc, prin mixul naturat prezent in zona,  pentru locuitorii lui.

Apartamente noi de vanzare in cartierul Bucium

Proiecte imobiliare prezente in zona Bucium :

  1. Nairobi Concept: Nairobi Residence ofera intimitate, siguranta si confort, aderand cu usurinta la statutul de casa care iti indeplineste toate visele. Arhitectura cocheta, combinand liniile moderne cu clasicul, ofera o atmosfera calda, primitoare si binevoitoare. Ansamblul este construit intr-o zona linistita, departe de tumultul oraşului, dar totusi aproape de zona centrala.
  2. Bucium Confort: Un ansamblu rezidential exclusivist, unic, si plin de eleganta, Bucium Confort este amplasat chiar la inceputul zonei Bucium, in imediata apropiere a mijloacelor de transport. Accesul in ansamblu este securizat, cu supraveghere video permanenta, astfel noi si copiii nostri fiind mereu in siguranta. Aici gasim apartamente deja finalizate.
  3. Picolina Rezidence Apartments: reprezinta este un ansamblu rezidential ce cuprinde locuinte individuale foarte spatioase si luminoase, ce se adreseaza persoanelor iubitoare de spatii verzi si liniste. Stilul arhitectural modern impreuna cu o paleta de culori calde-neutre, fac din locuintele Picolina o investitie sigura de lunga durata, dar iti ofera si libertatea de ati transforma casa dupa bunul plac.
  4. Excentric Apartaments: Proiectul nostru de suflet, denumit EXCENTRIC APARTMENTS este un echilibru intre localizare, pret si calitate. Cu o arhitectura moderna, folosind materiale premium si o manopera de exceptie, proiectul este realizat cu imensa responsabilitate. Intr-o ambianta calma si sofisticata, denota un caracter aparte ce pune in valoare frumusetea naturii si confortul unui camin..
  5. Visani House Apartments: este un echilibru intre localizare, pret si calitate. Cu o arhitectura moderna, folosind materiale premium si o manopera de exceptie, proiectul este realizat cu imensa responsabilitate. Intr-o ambianta calma si sofisticata, denota un caracter aparte ce pune in valoare frumusetea naturii si confortul unui camin.
  6. Cataleya Residence reprezinta cel mai mare complex rezidential din zona Bucium ce se intinde pe o suprafata de 20000 mp si cuprinde 13 blocuri cu regim de inaltime D+P+3E in care va oferim apartamente cu 1,2 si 3 camere cu diferite suprafete si compartimentari.
  7. Sofia District reprezinta un ansamblu de apartamente noi cu 1, 2 si 3 camere situate in noul proiect rezidential Sofia District ce sa construieste in zona Bucium - Visani. Sofia District va fi dotat cu un sistem SMART, un sistem inteligent de alertare in caz de incediu, inundatie sau furt.
  8. Solid Residence Ansamblul rezidential este compus din 10 blocuri P+4Et si cuprinde apartamente cu 1, 2 si 3 camere cu suprafete intre 40 si 87mp. Pozitionarea complexului ofera accees facil catre mijloacele de transport in comun si catre multitudinea de facilitati comerciale si recreative ale zonei Bucium.

Ofertele de spatii locative de tip apartamente noi din Bucium, sunt listate in categoria ansambluri rezidentiale de pe prima pagina a site-ului nostru. Tot in aceasta sectiune, veti descoperi detalii pentru fiecare dintre ofertele imobiliare a dezvoltarilor imobiliare din zona Bucium.

Aflati si isoria cartierului Bucium

Bucium - una dintre cele Sapte coline ale Iasului este astazi cartier al municipiului Iasi. Este situat in partea de sud, fiind o zona deosebit de frumoasa, cu un cadru natural deosebit si in plina expansiune din punct de vedere imobiliar, oferind o panorama splendida asupra orasului.

Din anul 1950 satul Bucium (fostul Buciumii) face parte din Municipiul Iasi.

Dealul Bucium este situat la aproximativ 5-6 kilometri de Iasi, strajuind orasul si imprejurimile sale cu peste 300 metri altitudine si face parte din Platoul Repedea, platou declarat rezervatie geologica. Partea inalta a dealului este impadurita, iar spre poale se intind celebrele podgorii de Bucium.

Din punct de vedere geografic, Dealul Bucium se afla la limita dintre Campia Moldovei si Podisul Central Moldovenesc, facand parte din Podisul Jijiei inferioare si al Bahluiului.

Cine locuieste sau ajunge in zona Bucium, are privilegiul de a-si bucura privirea cu peisaje mirifice, care se intind peste si dincolo de dealuri, peisaje menite parca dintotdeauna sa fie componente esentiale ale bunastarii psihice umane.

Avem cea mai frumoasa priveliste din Iasului.

Aerul curat si peisajul deosebit, plin de verdeata, fac ca zona Bucium sa fie alegerea excelenta pentru o viata frumoasa si linistita in mijlocul naturii, departe de agitatia cotidiana, dar totodata foarte aproape de centrul orasului, accesul fiind facil catre toate punctele de interes din Iasi.

Suna acum Mesaj