Filtre

Apartamente noi de inchiriat Iasi Valea Adanca (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi in cartierul Valea Adanca. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


450 EURO
Apartament nou, 3 camere  decomandat,  70 mp, Valea Adanca, de inchiriat,  (Bloc nou - Pepinierii) 154521 Apartament nou, 3 camere  decomandat,  70 mp, Valea Adanca, de inchiriat,  (Bloc nou - Pepinierii) 154521 Apartament nou, 3 camere  decomandat,  70 mp, Valea Adanca, de inchiriat,  (Bloc nou - Pepinierii) 154521

Apartament nou, 3 camere decomandat, 70 mp, Valea Adanca, de inchiriat, (Bloc nou - Pepinierii)

450 EURO

Apartamentul de inchiriat este situat in zona Valea Adanca (Bloc nou - Pepinierii) si este compus din 3 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 70 mp si este situat la etajul 1

Vezi ofertaCod oferta: 154521
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi in cartierul Valea Adanca, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Inchirierile de apartamente noi din Iasi in cartierul Valea Adanca sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente noi, construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi in cartierul Valea Adanca.


Suna acum Mesaj