Filtre

Apartamente noi de inchiriat Iasi 2 camere Tudor Vladimirescu (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 2 camere in cartierul Tudor Vladimirescu. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


Filtre active:

420 EURO
Apartament nou, 2 camere  open-space,  46 mp, Tudor Vladimirescu, de inchiriat,  (River Towers) 154451 Apartament nou, 2 camere  open-space,  46 mp, Tudor Vladimirescu, de inchiriat,  (River Towers) 154451 Apartament nou, 2 camere  open-space,  46 mp, Tudor Vladimirescu, de inchiriat,  (River Towers) 154451

Apartament nou, 2 camere open-space, 46 mp, Tudor Vladimirescu, de inchiriat, (River Towers)

420 EURO

Apartamentul de inchiriat este situat in zona Tudor Vladimirescu (River Towers) si este compus din 2 camere si dependinte. Este de tip OS, are o suprafata de 46 mp si este situat la etajul 3

Vezi ofertaCod oferta: 154451
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 2 camere in cartierul Tudor Vladimirescu, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Inchirierile de apartamente noi din Iasi cu 2 camere in cartierul Tudor Vladimirescu sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente noi, construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 2 camere in cartierul Tudor Vladimirescu.


Suna acum Mesaj