Filtre

Apartamente noi de inchiriat Iasi Popas Pacurari (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi in cartierul Popas Pacurari. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


320 EURO
Apartament nou de inchiriat, 1 camera,  decomandat,  43 mp, Popas Pacurari,  (Complex Perla Residence) 154880 Apartament nou de inchiriat, 1 camera,  decomandat,  43 mp, Popas Pacurari,  (Complex Perla Residence) 154880 Apartament nou de inchiriat, 1 camera,  decomandat,  43 mp, Popas Pacurari,  (Complex Perla Residence) 154880

Apartament nou de inchiriat, 1 camera, decomandat, 43 mp, Popas Pacurari, (Complex Perla Residence)

320 EURO

Apartamentul de inchiriat este situat in zona Popas Pacurari (Complex Perla Residence) si este compus dintr-o camera si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 43 mp si este situat la etajul 2

Vezi ofertaCod oferta: 154880
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi in cartierul Popas Pacurari, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Inchirierile de apartamente noi din Iasi in cartierul Popas Pacurari sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente noi, construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi in cartierul Popas Pacurari.


Suna acum Mesaj