Filtre

Apartamente noi de inchiriat Iasi 2 camere Lunca Cetatuii (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 2 camere in cartierul Lunca Cetatuii. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


Filtre active:

300 EURO
Apartament nou de inchiriat, 2 camere,  open-space,  43 mp, Lunca Cetatuii,  (Cartier Visoianu) 153735 Apartament nou de inchiriat, 2 camere,  open-space,  43 mp, Lunca Cetatuii,  (Cartier Visoianu) 153735 Apartament nou de inchiriat, 2 camere,  open-space,  43 mp, Lunca Cetatuii,  (Cartier Visoianu) 153735

Apartament nou de inchiriat, 2 camere, open-space, 43 mp, Lunca Cetatuii, (Cartier Visoianu)

300 EURO

Apartamentul de inchiriat este situat in zona Lunca Cetatuii (Cartier Visoianu) si este compus din 2 camere si dependinte. Este de tip OS, are o suprafata de 43 mp si este situat la etajul 1

Vezi ofertaCod oferta: 153735
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 2 camere in cartierul Lunca Cetatuii, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Inchirierile de apartamente noi din Iasi cu 2 camere in cartierul Lunca Cetatuii sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente noi, construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 2 camere in cartierul Lunca Cetatuii.


Suna acum Mesaj