Filtre

Apartamente de vanzare Iasi 3 camere Mircea cel Batran (2 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare in Iasi cu 3 camere in cartierul Mircea cel Batran. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.

Filtre active:

Apartament de vanzare, 3 camere,  decomandat,  74 mp, Mircea cel Batran,   148480

Apartament de vanzare, 3 camere, decomandat, 74 mp, Mircea cel Batran,

87000 EURO
  • Mircea cel Batran

Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi zona Mircea cel Batran si este compus din 3 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 74 mp si este situat la etajul 3

Cod oferta: 148480
Salveaza oferta
Mircea cel Batran apartament  52 mp, 3 camere,  nedecomandat, de vanzare,   148104

Mircea cel Batran apartament 52 mp, 3 camere, nedecomandat, de vanzare,

66000 EURO
  • Mircea cel Batran

Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi zona Mircea cel Batran si este compus din 3 camere si dependinte. Este de tip ND, are o suprafata de 52 mp si este situat la etajul 1

Cod oferta: 148104
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare in Iasi cu 3 camere in cartierul Mircea cel Batran, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Piata imobiliara din Iasi cu 3 camere in cartierul Mircea cel Batran devine foarte atractiva, atunci cand discutam de oferte imobiliare cu apartamente de vanzare din Iasi cu 3 camere in cartierul Mircea cel Batran. In aceasta piata practic gasim intreaga gama de anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare, incepand de la garsoniere si continuand cu apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere, cu diferite compartimentari si diverse suprafete locuibile, pe care va invitam sa le descoperiti aici. Principala caracteristica in imobiliare este LOCATIA, iar zone precum Copou, Pacurari, Canta, Bucium, Nicolina, Podu Ros, Tatarasi, Alexandru cel Bun, Galata, Tudor Vladimirescu, Centru, Podul de Fier, reprezinta topul cautarilor de oferte imobiliare de catre clientii dornici de o achizitie imobiliara.

Vanzarile de apartamente din Iasi cu 3 camere in cartierul Mircea cel Batran sunt realizate de compania noastra prin cele doua departamente de lucru specializate in vanzarile de apartamente deja construite si in vanzarile de apartamente noi construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 3 camere in cartierul Mircea cel Batran

 

Intrebari frecvente

Cum identific oferta de apartament ideala, pentru mine?

Achizitia unui apartament este diferita de la caz la caz. Hai sa descoperiti, care sunt principalele intrebari pe care si le pun propriei persoane clientii ce doresc sa cumpere un apartament, unde intentioneaza sa se mute impreuna cu familia sa. Afla toate detaliile aici.

Care este rolul agentului imobiliar in tranzactia imobiliara?

Relatia cu clientul primeaza in fata incheierii unei tranzactii imobiliare, acesta este motivul pentru care profesionistul in imobiliare nu se va rezuma la vanzarea efectiva, ci va asculta clientul pentru a-i intelege pe deplin nevoile sale. De asemenea, ii apara interesele si este atent la detalii si stie ca recomandarile sunt cheia succesului, iar clientii sunt cei mai importanti. Afla toate detaliile aici.


Suna acum Mesaj