Filtre

Apartamente noi de inchiriat Iasi 1 camera Bucium (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 1 camera in cartierul Bucium. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


Filtre active:

400 EURO
De inchiriat apartament nou, 1 camera,  ,  42 mp, Bucium,  (Family Market) 154217 De inchiriat apartament nou, 1 camera,  ,  42 mp, Bucium,  (Family Market) 154217 De inchiriat apartament nou, 1 camera,  ,  42 mp, Bucium,  (Family Market) 154217

De inchiriat apartament nou, 1 camera, 42 mp, Bucium, (Family Market)

400 EURO

Apartamentul de inchiriat este situat in zona Bucium (Family Market) si este compus dintr-o camera si dependinte. Este de tip , are o suprafata de 42 mp si este situat la etajul 4

Vezi ofertaCod oferta: 154217
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 1 camera in cartierul Bucium, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Inchirierile de apartamente noi din Iasi cu 1 camera in cartierul Bucium sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente noi, construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 1 camera in cartierul Bucium.


Suna acum Mesaj