Filtre

Apartamente noi de inchiriat Iasi Bucium (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi in cartierul Bucium. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


400 EURO
De inchiriat apartament nou, 1 camera,  ,  42 mp, Bucium,  (Family Market) 154217 De inchiriat apartament nou, 1 camera,  ,  42 mp, Bucium,  (Family Market) 154217 De inchiriat apartament nou, 1 camera,  ,  42 mp, Bucium,  (Family Market) 154217

De inchiriat apartament nou, 1 camera, 42 mp, Bucium, (Family Market)

400 EURO

Apartamentul de inchiriat este situat in zona Bucium (Family Market) si este compus dintr-o camera si dependinte. Este de tip , are o suprafata de 42 mp si este situat la etajul 4

Vezi ofertaCod oferta: 154217
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi in cartierul Bucium, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Inchirierile de apartamente noi din Iasi in cartierul Bucium sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente noi, construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi in cartierul Bucium.


Suna acum Mesaj