Filtre

Apartamente noi de inchiriat Iasi Galata (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi in cartierul Galata. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


320 EURO
1 camera, decomandat, 47 mp, de inchiriat apartament nou in zona Galata, (Platou Galata - Profi - Bloc nou) 154033 1 camera, decomandat, 47 mp, de inchiriat apartament nou in zona Galata, (Platou Galata - Profi - Bloc nou) 154033 1 camera, decomandat, 47 mp, de inchiriat apartament nou in zona Galata, (Platou Galata - Profi - Bloc nou) 154033

1 camera, decomandat, 47 mp, de inchiriat apartament nou in zona Galata, (Platou Galata - Profi - Bloc nou)

320 EURO
 • Galata
 • |
 • Platou Galata - Profi - Bloc nou

Apartamentul de inchiriat este situat in zona Galata (Platou Galata - Profi - Bloc nou) si este compus dintr-o camera si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 47 mp si este situat la etajul 2

Vezi ofertaCod oferta: 154033
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi in cartierul Galata, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Inchirierile de apartamente noi din Iasi in cartierul Galata sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente noi, construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi in cartierul Galata.


Suna acum Mesaj