Filtre

Apartamente noi de inchiriat Iasi 1 camera CUG (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 1 camera in cartierul CUG. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


Filtre active:

350 EURO
Apartament nou de inchiriat, 1 camera, decomandat, 32 mp, CUG, (Visoianu - Lidl) 155385 Apartament nou de inchiriat, 1 camera, decomandat, 32 mp, CUG, (Visoianu - Lidl) 155385 Apartament nou de inchiriat, 1 camera, decomandat, 32 mp, CUG, (Visoianu - Lidl) 155385

Apartament nou de inchiriat, 1 camera, decomandat, 32 mp, CUG, (Visoianu - Lidl)

350 EURO
 • CUG
 • |
 • Visoianu - Lidl

Apartamentul de inchiriat este situat in zona CUG (Visoianu - Lidl) si este compus dintr-o camera si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 32 mp si este situat la etajul 4

Vezi ofertaCod oferta: 155385
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente noi de inchiriat in Iasi cu 1 camera in cartierul CUG, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Inchirierile de apartamente noi din Iasi cu 1 camera in cartierul CUG sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de apartamente noi, construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 1 camera in cartierul CUG.


Suna acum Mesaj