Ansambluri rezidentiale

Proiecte rezidentiale de blocuri noi in Iasi

Aici ai prezentata lista cu proiectele si ansamblurile rezidentiale nou construite in Iasi.

Compania Inter Imobiliare inca din 2006, reprezinta principalul agent de vanzari si promotor imobiliar, a apartamentelor noi construite, aflate la vanzare in piata imobiliara de rezidential nou din Iasi.

COMISION 0%  PENTRU CUMPARATOR – pentru toate apartamentele noi aflate la vanzare in blocurile nou construite si publicate pe interimobiliare.ro

 


Luxor Residence

Luxor Residence

incepand de la78.900 euro
 • Popas Pacurari
 • Comision 0%

Apartamente noi de vanzare, cu 1,2 si 3 camere, cu suprafete intre de 28  mp si 76 mp situate intr-un complex de blocuri noi din capat Pacurari, in zona Rezidentiala Popas Pacurari la cateva sute de metri de Drumul European si Complexul Era Shopping Park.

Cod proiect: 446
Atrium Garden

Atrium Garden

incepand de la57.330 euro
 • Popas Pacurari
 • Comision 0%

Atrium Residence, pozitionat la doar 10 minute de centrul orasului, in zona Popas Pacurari, una din zonele cu cel mai ridicat grad de dezvoltare cunoscut in ultima perioada. Accesul facil catre ansamblu este deservit de doua strazi importante ale zonei, ambele avand iesire catre drumul european E85, plus mijloc de transport care circula in imediata apropiere a complexului.

Cod proiect: 459
Era Apartments

Era Apartments

incepand de la53.000 euro
 • Popas Pacurari
 • Comision 0%

Nu ratati noile apartamente din cel mai nou proiect rezidential situat in zona Popas Pacurari, la 900 m de Drumul European, cu acces asfaltat. Apartamente cu 1 si 2 camere de la 53000 Euro la 125000 Euro cu suprafete de 41 mp si 102 mp.

Cod proiect: 267
Soleia Residence

Soleia Residence

incepand de la55.000 euro
 • Popas Pacurari
 • Comision 0%

Situat intr-o locatie deosebita, in zona PACURARI, fiind o oaza de liniste, departe de aglomeratia urbana, dar in acelasi timp si foarte accesibila, aproape de mijloace de transport catre toate zonele orasului. Va oferim apartamente cu suprafete generoase, cu un confort sporit, intr-un minicartier residential, cu un nivel de inaltime P+4+M, ce se intinde pe o suprafata generoasa, cu posibiliatea alegerii compartimentarii dorite.

Cod proiect: 306
Zefir Residence

Zefir Residence

incepand de la60.000 euro
 • Popas Pacurari
 • Comision 0%

Imobilele, de vanzare, sunt construite din caramida Porotherm, pentru o mai buna izolare se foloseste polistiren de 10 cm, peste care se va aplica o tencuiala decorativa de cea mai buna calitate. Tamplaria P.V.C. este cu 6 camere, 76mm, Salamander cu geam termopan 4 anotimpuri la care se adauga glafurile interioare si exterioare si o garantie de 5 ani.

Cod proiect: 624
Apartamente Popas Pacurari

Apartamente Popas Pacurari

incepand de la55.440 euro
 • Popas Pacurari

Amplasat in zona Popas Pacurari, cu o inaltime de D+P+2E, un numar de 8 apartamente spatioase pe etaj, inteligent compartimentate, cu o suprafata de la 46mp pana la 92 mp, echilibrate si luminoase, o locatie aleasa cu mare grija si nu in ultimul rand, preturi corecte. Toate apartamentele au o compartimentare facila, cu un grad ridicat de finisaje.

Cod proiect: 660
Terra House

Terra House

incepand de la141.000 euro
 • Popas Pacurari
 • Comision 0%

Vila din caramida cu placa de beton, compusa din: 4 dormitoare, living cu terasa, bucatarie inchisa, 2 bai , teren 400mp la curent,racordata la gaz, canalizare, apa, mutare imediata.

Cod proiect: 536
Premium Residence

Premium Residence

incepand de la24.000 euro
 • Popas Pacurari
 • Comision 0%

Preturi promotionale !!! Apartamente cu 1 si 2 camere,cu suprafete intre 28 mp si 57 mp, situate intr-un complex imobiliar in executie la o distanta de cca 900 m de Rond Pacurari.

Cod proiect: 561
Complex de case Valea Lupului

Complex de case Valea Lupului

incepand de la117.000 euro
 • Popas Pacurari
 • Comision 0%

Am conceput acest proiect de case insiruite avand la baza dezvoltarea sentimentului de "ACASA" pentru clientii nostri. Asfel oferim case cu un regim de inaltime P+E, cu buacatarie inchisa, living generos si 3 dormitoare functionale si perfect impartite ergonomic, la care se adauga cele 2 bai cu geam de aerisire. Accesul este facil pe strazi asfaltate si bine sistematizate.

Cod proiect: 628
Case Valea Lupului

Case Valea Lupului

incepand de la150.000 euro
 • Popas Pacurari

Am conceput acest proiect de case avand la baza dezvoltarea sentimentului de "ACASA" pentru clientii nostri. Asfel oferim case cu un regim de inaltime P+E, cu buacatarie inchisa, living generos si 3 dormitoare functionale si perfect impartite ergonomic, la care se adauga cele 2 bai cu geam de aerisire. Accesul este facil pe strazi asfaltate si bine sistematizate. Dezvoltarea zonei Valea Lupului, din punct de vedere a pietii imobiliare, a fost accelerata si continuua. In zona Valea Lupului, poti achizitiona fie un apartament nou, fie case sau vile spatioase, asta daca vorbim de rezidential, dar mai sunt inca sunt diponibile in aceasta zona si diverse suprafete de teren, cu potential de dezvoltare a unor imobile deosebite.

Cod proiect: 659

Incercam sa ne corectam zilnic si din acest motiv, polivalenta ofertelor imobiliare cu apartamente noi de vanzare din Iasi, se modifica continuu.

Prin colaborarea fructuoasa pe care o avem cu toti dezvoltatorii imobiliari din Iasi, va tinem la curent cu noutatile, preturile, disponibilitatile si metodele de achizitie pe care proiectele rezidentiale din Iasi, le ofera in timp real clientilor sai cumparatori.

Echipa Inter Imobiliare ce activeaza in departamentul de vanzari proiecte rezidentiale din Iasi, avand in componenta 10 membri, a obtinut in anul 2019 titulatura de: Cea mai performanta echipa de vanzari Ansambluri Rezidentiale din Romania, datorita performantelor pe care le-am reusit in tranzactionarea de unitati locative noi, in consilierea si indrumarea clientilor nostri catre cea mai buna investitie imobiliara pentru ei, in piata imobiliara din Iasi.

Contacteaza-ne; Testeaza-ne; Fara comision de intermediere.


Suna acum Mesaj