Ansambluri rezidentiale

Descopera AICI Proiectele Rezidentiale de apartamente si case de vanzare, nou construite in Iasi

Aici ai prezentata lista cu proiectele si ansamblurile rezidentiale nou construite in Iasi.

Compania Inter Imobiliare inca din 2006, reprezinta principalul agent de vanzari si promotor imobiliar, al caselor si vilelor nou construite, aflate la vanzare in piata imobiliara de rezidential nou din Iasi.

COMISION 0%  PENTRU CUMPARATOR – pentru toate casele si vilele noi aflate la vanzare in ansamblurile rezidentiale nou construite si publicate pe interimobiliare.ro

Ansamblu Case Miroslava

Ansamblu Case Miroslava

incepand de la150.000 euro

Ansamblu de case plan parter, situat in Miroslava - Rond Centura, 450mp gradina, parc de joaca exclusiv pentru copii rezidenti. Intreg asamblu rezidential este compus din 8 locuinte individuale, tip plan Parter, cai de acces comune, parc de joaca pentru copii, zona de parcari.

Cod proiect: 694
Vile tip Duplex Visani

Vile tip Duplex Visani

incepand de la140.000 euro

Ansamblul rezidential cuprinde 10 vile tip Duplex, si este situat in zona Bucium - Visani, la numai 3 min de Family Mall. Intreg complexul rezidential se preda complet urbanizat, racordat la toate utilitatile, cu cale de acces betonata ce face legatura cu strada principala din zona amplasarii.

Cod proiect: 696
Ansamblu case Horpaz

Ansamblu case Horpaz

incepand de la135.000 euro

Ansamblu de case Individuale si Tip Duplex, situat in Horpaz - Rond Centura, 350mp gradina, parc de joaca. Intreg asamblu rezidential este compus din locuinte individuale si tip duplex, cai de acces comune, parc de joaca pentru copii, zona de parcari.

Cod proiect: 697
Ansamblu case Lunca Cetatuii

Ansamblu case Lunca Cetatuii

incepand de la96.000 euro

Ansamblu de case plan parter, situat in Lunca Cetatuii - Ciurea, 300mp gradina, placa de beton la etaj si mansarda necompartimentata. Intreg asamblu rezidential este compus din locuinte individuale, tip plan Parter, cai de acces comune, spatii verzi generoase si zona de parcari.

Cod proiect: 698
Ansamblu Case Mediteraneene

Ansamblu Case Mediteraneene

incepand de la135.000 euro

Ansamblu de case plan parter, in stil mediteranean, situat in Miroslava - Lidl cu 380mp gradina. Intreg asamblu rezidential este compus din locuinte individuale, tip plan Parter, cai de acces comune, zona de parcari.

Cod proiect: 700
Luxury House

Luxury House

incepand de la109.000 euro

Luxury House este un proiect exclusivist de case tip triplex ce se construiesc in zona Rediu la cateva minute de Supermarketul Kaufland si de mijloacele de transport in comun. Proiectul cuprinde un numar de 18 unitati locative cu 3 camere si se vor preda finisate la cheie si cu un garaj inclus in pret

Cod proiect: 676
La Plop Residence

La Plop Residence

incepand de la100.000 euro

La Plop Residence reprezinta un amplu proiect de case in Miroslava cu acces direct din Sos. Iasi - Voinesti. Intreg complexul residential este compus din 30 de case noi complet finisate, racordate la toate utilitatile ( electricitate, gaz, apa, fosa septica), acces privat betonat, acest lucru facandu-le usor accesibile.

Cod proiect: 532
Algina Residence

Algina Residence

incepand de la99.000 euro

Aflat intr-un loc ferit de aglomeratia urbana, cu acces facil la strada asfaltata. Cartierul este format din 30 de vile unifamiliale, ce ofera potentialilor cumparatori conditii deosebite de locuit: finisaje de cea mai buna calitate, teren generos, cu parcare pentru 2 masini si un stil arhitectural care pune in valoare fiecare vila.

Cod proiect: 568
Bella Vista

Bella Vista

incepand de la150.000 euro

Situat in zona Barnova, cu o priveliste cum rar intalnesti, acest ansamblul de case tip single, poate reprezenta oportunitatea pe care o cautati de multa vreme. Vilele sunt construite armonios si trainic. Prezenta marilor lanturi de supermarketuri Lidl, Carrefour, Jysk au adus noi beneficii locuitorilor zonei. Mai putem mentiona, deasemenea, dezvoltarile imobiliare din zona comerciala noi, ce vor fi prezente in zona Bucium. Amintim aici conceptul Family Market by Iulius Grup, un concept nou comercial in Iasi, ce va fi curand inaugurat si in cartierul Bucium, pe langa cel din Miroslava. Mai putem adauga la lista de mai sus prezenta: Infrastructura rutiera buna, cu doua benzi pe sensul de mers: DN24 stații de combustibil farmacii parcuri de agrement pentru petrecerea timpului liber transport în comun Autobuz: 30, 30B, 46 3,5km distanta fata de Palas Mall Iasi.

Cod proiect: 573
Mon Jardin Villa

Mon Jardin Villa

incepand de la145.000 euro

La nici 400 m de Soseaua Bucium si statia de transport in comun, intr-o zona cu o panorama superba si inconjurate de locuinte de lux va propunem un complex minimalist de vilute insiruite intr-un cadru perfect si amenajari premium

Cod proiect: 578
Don Homes

Don Homes

incepand de la185.000 euro

Zona Rediu este in plina dezvoltare, si in zona de infrastructura socio - economica, ceea ce o va face si mai atractiva din punct de vedere a investitiilor imobiliare. Dezvoltarile imobiliare din ultimii ani nu au intarziat sa atraga investitii si servicii noi locuitorilor zonei. Gradinite private, zone de agrement noi, spatii de evenimente si noi retele de magazine care s-au locat in zona Rediu pentru a aduce un plus de confort si noi oportunitati locuitorilor. Mai putem adauga la lista de mai sus prezenta: • Infrastructura rutiere: soseaua judeteana DJ282• Statii peco: Petrom• Supermarket-uri in zona si in aproprierea ei: Profi, Mega Image, Carrefour Era, Metro.• Zona industrial comerciala a Iasului in apropriere: Dedeman, Casa Auto Iasi, Renault, Dacia, Arabesque etc.

Cod proiect: 630
Roca Villas

Roca Villas

incepand de la184.900 euro

Locatia, infrastructura, facilitatile si design-ul vilelor Roca Villas vin ca raspuns la nevoile clientilor nostri. I-am ascultat si am dat voce nevoilor lor, reusind astfel sa construim o comunitate la standarde occidentale cu absolut tot ce ese nevoie in viata de zi cu zi. Cand spunem Roca Villas, ne referim la calitate nemteasca, la case construite pentru generatii, realizate cu un design modern, unic pe piata imobiliara ieseana, cu finisaje de top alese cu responsabilitate, vilele oferind un trai de lux, indeplinind toate standardele necesare de protectie pentru fiecare membru al familiei.

Cod proiect: 654
Vile Visani

Vile Visani

incepand de la169.000 euro

Situat in zona Visani, cu o priveliste cum rar intalnesti, acest ansamblul de case tip single, poate reprezenta oportunitatea pe care o cautati de multa vreme. Vilele sunt construite armonios si trainic.

Cod proiect: 670

Incercam sa ne corectam zilnic si din acest motiv, polivalenta ofertelor imobiliare de case si vile noi de vanzare din Iasi, se modifica continuu.

Prin colaborarea fructuoasa pe care o avem cu toti dezvoltatorii imobiliari din Iasi, va tinem la curent cu noutatile, preturile, disponibilitatile si metodele de achizitie pe care proiectele rezidentiale din Iasi, le ofera in timp real clientilor sai cumparatori.

Echipa Inter Imobiliare ce activeaza in departamentul de vanzari proiecte rezidentiale din Iasi, avand in componenta 10 membri, a obtinut in anul 2019 titulatura de: Cea mai performanta echipa de vanzari Ansambluri Rezidentiale din Romania, datorita performantelor pe care le-am reusit in tranzactionarea de unitati locative noi, in consilierea si indrumarea clientilor nostri catre cea mai buna investitie imobiliara pentru ei, in piata imobiliara din Iasi.

Contacteaza-ne; Testeaza-ne; Fara comision de intermediere.

Suna acum Mesaj