Utile

02-05-2022

Pentru orice persoana parcursul in domeniul imobiliar poate fi provocator! Insa credem ca are mare legatura cu ceea ce iti doresti tu!

Pentru orice persoana parcursul in domeniul imobiliar poate fi provocator! Insa credem ca are mare legatura cu ceea ce iti doresti tu!

Domeniul imobiliar in Romania a cucerit din ce in ce mai mult spatiu in directia profesionala in ultima decada a secolului nostru.

Cu siguranta nu va sunt straine productiile de film Doi barbati si jumatate in care mama celor doi frati din rolurile principale era agent imobiliar, dar si celebrul serial Selling Sunset in care intreaga actiune este centrata in jurul unei agentii imobiliare de top din SUA.

Sunt foarte multe exemple, chiar si de initiativa romaneasca, care au adus popularitate domeniului imobiliar intr-un mod pozitiv, vanzarile de apartamente reprezentand motorul pietii imobiliare din Romania.

Orice zona in care domeniul imobiliar a fost amintit, in productiile media, in literatura sau podcast-urile cu specialisti si iubitori ai domeniului imobiliar, a adus notorietate si o crestere a interesului pentru profesia de agent imobiliar, mai ales in randul tinerilor adulti.

Ceea ce mai stim in mod cert despre domeniul imobiliar este ca in economie, reprezinta o piata de top pentru investitori, printre cele mai stabile si ca este o piata cu traditie in investiile romanilor.

Proprietatea imobiliara reprezinta o dovada de responsabilitate, de maturitate, de validare a stabilitatii si a evolutiei personale, dar si in societate.

Pe de alta parte, evolutia sociala si economica creaza contexte de necesitate a aparitiei dezvoltarilor imobiliare din centrele urbane.

Fie ca vorbim de platforme industriale, galerii comerciale sau ansambluri rezidentiale din Iasi, nevoia de spatiu, in sens cel mai simplu, va exista indiferent de destinatia pe care acesta o are.

Ceea ce este si mai minunat este ca zonele de dezvoltare imobiliara sunt interdependente una de cealalta, asadar oportunitatile in domeniul imobiliar sunt si vor fi posibile in variante nelimitate.

Aspectele enumerate mai sus sunt cele care plaseaza domeniul imobiliar intr-o pozitie in continua crestere.

Domeniul imobiliar este unul dintre cele mai controversate, si provocatoare domenii atunci cand vine vorba de a alege aceasta directie in sfera profesionala.

De ce este atat de controversat, domeniul imobiliar?

Pentru ca pe deoparte cu totii suntem atrasi de castigurile financiare pe care orice persoana potrivita domeniului le poate obtine, pe de alta parte de provocarile consilierii efective in domeniul imobiliar si a profesarii in acest domeniu sunt in continua schimbare, in continua miscare.

Drumul de parcurs in evolutia carierei de agent imobiliar trebuie sa fie cu prioritate, pentru cel care il acceseaza.

Ceea ce este extraordinar la acest domeniu este posibilitatea de a te imbogati personal si profesional in primul rand, iar daca aceste doua aspecte sunt atinse, castigurile financiare nu vor intarzia sa apara.

Este un domeniu in care interactiunea umana este nelimitata, in care iti poti dezvolta aptitudinile necesare in consilierea si intermedierea imobiliara, dar in care te descoperi in fiecare zi, in evolutie.

Ascensiunea profesionala si financiara este egala cu suma motivatiei, atentiei si implicarii in solutionarea necesitatilor clientilor pietei imobiliare in care alegi sa iti desfasori activitatea.

Te incurajam sa accesezi oportunitatea de a te dezvolta si de activa in domeniul imobiliar alaturi de noi!

Echipa Inter Imobiliare are mijloacele potrivite care sa te ajute sa inveti, sa cresti si sa activezi in piata Imobiliara din Iasi si Piatra Neamt, alaturi de noi!

Aplica acum aici

Suna acum Mesaj