Filtre

Apartamente noi de vanzare Iasi 1 camera Valea Lupului (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente noi de vanzare in Iasi cu 1 camera in cartierul Valea Lupului. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


Filtre active:

Apartament nou de vanzare, 1 camera, decomandat, 43 mp, Valea Lupului, (Popas Pacurari- Carrefour Market)

58000 EURO
  • Valea Lupului
  • |
  • Popas Pacurari- Carrefour Market
  • 1 camera
  • 43 mp

Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi zona Valea Lupului (Popas Pacurari- Carrefour Market) si este compus dintr-o camera si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 43 mp si este

Vezi ofertaCod oferta: 152310
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente noi de vanzare in Iasi cu 1 camera in cartierul Valea Lupului, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Dezvoltarea imobiliara a Iasului a cunoscut o intensa dezvoltare in ultimi ani a segmentului de rezidential nou, ceea ce a adus un important numar de apartamente noi construite pe piata imobiliara din Iasi cu 1 camera in cartierul Valea Lupului. De asemenea, construirea de noi ansambluri rezidentiale in Iasi cu 1 camera in cartierul Valea Lupului a facut ca si limitele teritoriale a orasului sa se modifice, uneori chiar intersectandu-se cu teritoriile celorlalte comune limitrofe orasului nostru: Miroslava, Lunca Cetatuii, Breazu, Valea Lupului, Rediu, Dancu, Tomesti, Visani, Barnova.

Vanzarile de apartamente noi din Iasi cu 1 camera in cartierul Valea Lupului sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in vanzarile de apartamente noi, construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 1 camera in cartierul Valea Lupului.

Stiati ca: incepand cu anul 2006, agentia imobiliara Inter Imobiliare, reprezinta principalul promotor imobiliar si agent de vanzari al apartamentelor nou construite in cadrul ansamblurilor rezidentiale din Iasi cu 1 camera in cartierul Valea Lupului, fiind validata in acest sens ( afla detalii), ce nu percepe comision de intermediere pentru cumparator.

Intrebari frecvente

Cum identific locuinta potrivita pentru mine?

Pentru a lua cea mai buna decizie in achizitia locuintei potrivite pentru tine, trebuie neaparat sa respecti cativa pasi importanti, care te vor ajuta in cautarea ta de apartamente noi in Iasi cu 1 camera in cartierul Valea Lupului.

Iti prezentam 5 pasi vitali in initiativa ta de a achizitiona un imobil, ii poti descoperi aici


Suna acum Mesaj