Filtre

Apartamente de vanzare Iasi 2 camere Semicentral (1 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare in Iasi cu 2 camere in cartierul Semicentral. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.

Filtre active:

De vanzare apartament nou, 2 camere,  decomandat,  62 mp, Semicentral,  (Pasaj  Socola- Poitiers) 138672

De vanzare apartament nou, 2 camere, decomandat, 62 mp, Semicentral, (Pasaj Socola- Poitiers)

87500 EURO
  • Semicentral
  • |
  • Pasaj Socola- Poitiers

Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi zona Semicentral (Pasaj Socola- Poitiers) si este compus din 2 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 62 mp si este situat la etajul

Cod oferta: 138672
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare in Iasi cu 2 camere in cartierul Semicentral, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Piata imobiliara din Iasi cu 2 camere in cartierul Semicentral devine foarte atractiva, atunci cand discutam de oferte imobiliare cu apartamente de vanzare din Iasi cu 2 camere in cartierul Semicentral. In aceasta piata practic gasim intreaga gama de anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare, incepand de la garsoniere si continuand cu apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere, cu diferite compartimentari si diverse suprafete locuibile, pe care va invitam sa le descoperiti aici. Principala caracteristica in imobiliare este LOCATIA, iar zone precum Copou, Pacurari, Canta, Bucium, Nicolina, Podu Ros, Tatarasi, Alexandru cel Bun, Galata, Tudor Vladimirescu, Centru, Podul de Fier, reprezinta topul cautarilor de oferte imobiliare de catre clientii dornici de o achizitie imobiliara.

Vanzarile de apartamente din Iasi cu 2 camere in cartierul Semicentral sunt realizate de compania noastra prin cele doua departamente de lucru specializate in vanzarile de apartamente deja construite si in vanzarile de apartamente noi construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 2 camere in cartierul Semicentral

 

Intrebari frecvente

Cum identific oferta de apartament ideala, pentru mine?

Achizitia unui apartament este diferita de la caz la caz. Hai sa descoperiti, care sunt principalele intrebari pe care si le pun propriei persoane clientii ce doresc sa cumpere un apartament, unde intentioneaza sa se mute impreuna cu familia sa. Afla toate detaliile aici.

Care este rolul agentului imobiliar in tranzactia imobiliara?

Relatia cu clientul primeaza in fata incheierii unei tranzactii imobiliare, acesta este motivul pentru care profesionistul in imobiliare nu se va rezuma la vanzarea efectiva, ci va asculta clientul pentru a-i intelege pe deplin nevoile sale. De asemenea, ii apara interesele si este atent la detalii si stie ca recomandarile sunt cheia succesului, iar clientii sunt cei mai importanti. Afla toate detaliile aici.


Suna acum Mesaj