Filtre

Apartamente de vanzare Iasi Dancu (2 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare in Iasi in cartierul Dancu. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita si interactioneaza cu ofertele imobiliare prezentate pe interimobiliare.ro.
 
Din fericire suntem diferiti si cautarile de apartamente se deosebesc de la persoana la persoana, in functie de caracteristicile si avantajele pe care le ofera apartamentele de vanzare din Iasi in cartierul Dancu.
 

67000 EURO
Apartament, 2 camere  decomandat,  53 mp, Dancu, de vanzare,  (Dascalilor) 152646 Apartament, 2 camere  decomandat,  53 mp, Dancu, de vanzare,  (Dascalilor) 152646 Apartament, 2 camere  decomandat,  53 mp, Dancu, de vanzare,  (Dascalilor) 152646

Apartament, 2 camere decomandat, 53 mp, Dancu, de vanzare, (Dascalilor)

67000 EURO

Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi zona Dancu (Dascalilor) si este compus din 2 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 53 mp intr-o cladire cu 4 etaje.

Vezi ofertaCod oferta: 152646
Salveaza oferta
100000 EURO
Dancu apartament  72 mp, 3 camere,  decomandat, de vanzare,  (Rond tramvai ) 153159 Dancu apartament  72 mp, 3 camere,  decomandat, de vanzare,  (Rond tramvai ) 153159 Dancu apartament  72 mp, 3 camere,  decomandat, de vanzare,  (Rond tramvai ) 153159

Dancu apartament 72 mp, 3 camere, decomandat, de vanzare, (Rond tramvai )

100000 EURO

Apartamentul propus spre vanzare este situat in Iasi zona Dancu (Rond tramvai ) si este compus din 3 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 72 mp si este situat la etajul 2

Vezi ofertaCod oferta: 153159
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare in Iasi in cartierul Dancu, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Anunturile imobiliare din Iasi in cartierul Dancu devin foarte atractive, atunci cand discutam de oferte imobiliare cu apartamente de vanzare din Iasi in cartierul Dancu. In aceasta piata practic gasim intreaga gama de anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare, incepand de la garsoniere si continuand cu apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere, cu diferite compartimentari si diverse suprafete locuibile, pe care va invitam sa le descoperiti aici.

Aici gasesti oferte cu apartamente de vanzare din Iasi in cartierul Dancu, dar descopera si anunturile din zonele:: Alexandru cel Bun, Dacia, Canta, Pacurari, Copou, Centru, Podu de Fier, Tudor Vladimirescu, Tatarasi, Metalurgie, Podu Ros, Podu de Piatra, Nicolina, Cug, Galata, Mircea cel Batran, Baza III, Bularga, Bucium, Frumoasa, Poitiers, Miroslava, Valea Adanca, Gara, Popas Pacurari, Dancu, Proiecte rezidentiale noi, Valea Lupului, Rediu, Breazu, Visani.

Vanzarile de apartamente din Iasi in cartierul Dancu sunt realizate de agentia imobiliara Inter Imobiliare prin cele doua departamente de lucru specializate in vanzarile de apartamente deja construite si in vanzarile de apartamente noi construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi in cartierul Dancu

Intrebari frecvente

Cum identific oferta de apartament ideala, pentru mine?

Achizitia unui apartament este diferita de la caz la caz. Hai sa descoperiti, care sunt principalele intrebari pe care si le pun propriei persoane clientii ce doresc sa cumpere un apartament, unde intentioneaza sa se mute impreuna cu familia sa. Afla toate detaliile aici.

Care este rolul agentului imobiliar in tranzactia imobiliara?

Relatia cu clientul primeaza in fata incheierii unei tranzactii imobiliare, acesta este motivul pentru care profesionistul in imobiliare nu se va rezuma la vanzarea efectiva, ci va asculta clientul pentru a-i intelege pe deplin nevoile sale. De asemenea, ii apara interesele si este atent la detalii si stie ca recomandarile sunt cheia succesului, iar clientii sunt cei mai importanti. Afla toate detaliile aici.

De ce sa imi cumpar un apartament in Iasi in cartierul Dancu?

Ati pus vreodata ochii pe piata imobiliara din Iasi in cartierul Dancu? Daca nu, este momentul. S-ar putea sa descoperiti ca este exact ce cautati. Iasi in cartierul Dancuul ofera o varietate de apartamente de vanzare, preturi pe toate gusturile, aspecte diverse, de la stil rustic la modern. Iata de ce investitia in aceasta zona ar putea veni cu mari beneficii. Descopera aici toate beneficiile.


Suna acum Mesaj