Filtre

Apartamente de vanzare Iasi Central (2 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare in Iasi in cartierul Central. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita si interactioneaza cu ofertele imobiliare prezentate pe interimobiliare.ro.
 
Din fericire suntem diferiti si cautarile de apartamente se deosebesc de la persoana la persoana, in functie de caracteristicile si avantajele pe care le ofera apartamentele de vanzare din Iasi in cartierul Central.
 

153.000 EURO
3 camere, tip duplex, 77 mp, de vanzare apartament in zona Central, (pallas) 153068 3 camere, tip duplex, 77 mp, de vanzare apartament in zona Central, (pallas) 153068 3 camere, tip duplex, 77 mp, de vanzare apartament in zona Central, (pallas) 153068 3 camere, tip duplex, 77 mp, de vanzare apartament in zona Central, (pallas) 153068 3 camere, tip duplex, 77 mp, de vanzare apartament in zona Central, (pallas) 153068 3 camere, tip duplex, 77 mp, de vanzare apartament in zona Central, (pallas) 153068 3 camere, tip duplex, 77 mp, de vanzare apartament in zona Central, (pallas) 153068

3 camere, tip duplex, 77 mp, de vanzare apartament in zona Central, (pallas)

153.000 EURO

Apartamentul de vanzare este situat in Iasi zona Central (pallas) si este compus din 3 camere si dependinte. Este de tip TD, are o suprafata de 77 mp si este situat la etajul 7 intr-o

Vezi ofertaCod oferta: 153068
Salveaza oferta
93.000 EURO
Central apartament 40 mp, 2 camere, open-space, de vanzare, (Palas Mall) 153559 Central apartament 40 mp, 2 camere, open-space, de vanzare, (Palas Mall) 153559 Central apartament 40 mp, 2 camere, open-space, de vanzare, (Palas Mall) 153559

Central apartament 40 mp, 2 camere, open-space, de vanzare, (Palas Mall)

93.000 EURO

Apartamentul de vanzare este situat in Iasi zona Central (Palas Mall) si este compus din 2 camere si dependinte. Este de tip OS, are o suprafata de 40 mp si este situat la etajul 90

Vezi ofertaCod oferta: 153559
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare in Iasi in cartierul Central, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Anunturile imobiliare din Iasi in cartierul Central devin foarte atractive, atunci cand discutam de oferte imobiliare cu apartamente de vanzare din Iasi in cartierul Central. In aceasta piata practic gasim intreaga gama de anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare, incepand de la garsoniere si continuand cu apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere, cu diferite compartimentari si diverse suprafete locuibile, pe care va invitam sa le descoperiti aici.

Aici gasesti oferte cu apartamente de vanzare din Iasi in cartierul Central, dar descopera si anunturile din zonele:: Alexandru cel Bun, Dacia, Canta, Pacurari, Copou, Centru, Podu de Fier, Tudor Vladimirescu, Tatarasi, Metalurgie, Podu Ros, Podu de Piatra, Nicolina, Cug, Galata, Mircea cel Batran, Baza III, Bularga, Bucium, Frumoasa, Poitiers, Miroslava, Valea Adanca, Gara, Popas Pacurari, Dancu, Proiecte rezidentiale noi, Valea Lupului, Rediu, Breazu, Visani.

Vanzarile de apartamente din Iasi in cartierul Central sunt realizate de agentia imobiliara Inter Imobiliare prin cele doua departamente de lucru specializate in vanzarile de apartamente deja construite si in vanzarile de apartamente noi construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi in cartierul Central

Intrebari frecvente in piata imobiliara din Iasi in cartierul Central

Cum identific oferta de apartament ideala, pentru mine?

Achizitia unui apartament este diferita de la caz la caz. Hai sa descoperiti, care sunt principalele intrebari pe care si le pun propriei persoane clientii ce doresc sa cumpere un apartament, unde intentioneaza sa se mute impreuna cu familia sa. Afla toate detaliile aici.

Care este rolul agentului imobiliar in tranzactia imobiliara?

Relatia cu clientul primeaza in fata incheierii unei tranzactii imobiliare, acesta este motivul pentru care profesionistul in imobiliare nu se va rezuma la vanzarea efectiva, ci va asculta clientul pentru a-i intelege pe deplin nevoile sale. De asemenea, ii apara interesele si este atent la detalii si stie ca recomandarile sunt cheia succesului, iar clientii sunt cei mai importanti. Afla toate detaliile aici.

De ce sa imi cumpar un apartament in Iasi in cartierul Central?

Ati pus vreodata ochii pe piata imobiliara din Iasi in cartierul Central? Daca nu, este momentul. S-ar putea sa descoperiti ca este exact ce cautati. Iasi in cartierul Centralul ofera o varietate de apartamente de vanzare, preturi pe toate gusturile, aspecte diverse, de la stil rustic la modern. Iata de ce investitia in aceasta zona ar putea veni cu mari beneficii. Descopera aici toate beneficiile.

Ce acte am nevoie pentru a vinde un apartament?

Primul pas în vânzarea unei locuinÈ›e este să te asiguri că ai toate actele necesare vânzarii unui apartament la îndemână È™i că apartamentul tău are un raport pret calitate corect. Afla toate detaliile legate de lista de acte necesare vanzarii aici.

 


Suna acum Mesaj