Vista Residence

PacurariIasi
Vizualizari: 37001
  • Pret incepand cu 46000 Euro
  • Apartamente cu 1, 2, 3 camere
Oferta  imagine 1
Proiect Vista Residence imagine 1 Proiect Vista Residence imagine 2 Proiect Vista Residence imagine 3 Proiect Vista Residence imagine 4 Proiect Vista Residence imagine 5 Proiect Vista Residence imagine 6 Proiect Vista Residence imagine 7 Proiect Vista Residence imagine 8

Descriere

Ansamblul rezidential Vista Residence, reprezinta, un concept imobiliar bine structurat, compartimentat excelent si cu o pozitionare foarte buna. Intreg ansamblu rezidential este compus din 40 de apartamente nou construite, sunt compuse din apartamente cu o camera, doua camere si 3 camere, spatii verzi si parcari aferente fiecarui apartament.

Arhitectura boema, materialele atent alese si echilibrate din punct de vedere estetic si calitativ, fac din proiectul rezidential Vista Residence, un pol de atractie, in primul rand pentru cei ce doresc sa faca o achizitie imobiliara, cat mai aproape de raportul, pret /calitate.

Acest ansamblu rezidential, ofera oportunitatea celor ce doresc sa faca o investitie imobiliara, pentru inchiriere ulterioara, un randament foarte bun, asta datorita si celor aproximativ 10.000 de persoane care lucreaza in companiile ce isi desfasoara activitatea in aceasta parte a orasului, zona de Est, ( IT, industrie, vanzari, comert, constructii, etc.)

Ansamblul rezidential este situat in cartierul Pacurari, in imediata vecinatate a restaurantului Popas Pacurari, in cea mai centrala pozitie a zonei, care se apropie de maturitatea dezvoltarii imobiliare, cu pasi repezi.

Locuitorii complexului rezidential Vista Residence, sunt aproape de tot ceea ce conteaza, in a avea un trai linistit si corect: Galeria Comerciala Era Shopping Park, Carrefour Market, cofetarii, restaurante, farmacie, precum si accesul facil al transportului in comun, prin microbuze de tip MAXI TAXI.

Accesul facil pe o strada modernizata si cu legaturi catre principalele zone ale Iasului: Pacurari, Copou, Centru, Gara, Tatarasi, Podu Ros si Nicolina la care se adauga pretul corect, seriozitatea si flexibilitatea dezvoltatorului, fac din acest ansamblu rezidential, o varianta atractiva pentru cei ce sunt in cautarea unui loc pe care sa-l denumeasca “ACASA”.

Zona este dezvoltata, cu locuinte individuale si colective noi iar complexul Vista Residence 2 este racordat la toate utilitatile orasului: canalizare, gaz metan, curent electric si apa.

Compartimentarile vin si ele in intampinarea nevoilor clientilor nostri, axandu-ne astfel pe bucatarii inchise, bai cu geam de aerisire, balcoane deschise de tip terasa si ferestre mari creand astfel, o luminozitate calda si placuta in incaperile fiecarui apartament.

Acest proiect rezidential este o continuare a altor doua proiecte imobiliare, finalizate si locuite de locatari multumiti, situat in zona Popas Pacurari. Intreg ansamblul se intinde pe o suprafata de 2.000 mp de teren si cuprinde un imobil cu regim de inaltime D+P+2E, cu parcari supraterane si subterane destinate celor 40 de apartamente nou construite, deja finalizate.

Strada asfaltata si cu mijloace de transport in comun, spatiu optim cu interior luminos si confortabil si mai ales un pret corect, asta ni se solicita adeseori de catre clientii nostri, iar noi asta va oferim acum in cel mai bine amplasat proiect imobiliar din zona Popas Pacurari, intitulat Vista Residence.

Detalii

  • Data finalizare: 2020-09-15

Modalitati de plata

CashCredit Ipotecar

Pasul 1.

- 1.000euro rezervarea, care se achita in momentul in care, decizia de cumparare a apartamentului este luata in totalitate, si se include in pretul total de achizitie al apartamentului;

Pasul 2.

Apartamentele din acest Ansamblu Rezidential se pot achizitiona fie prin plata cash sau fie prin credit ipotecar, inclusiv programul Prima Casa, avansul minim solicitat este echivalentul a 10000euro.

Pentru mai multe detalii contactati reprezentantul de vanzari, la numarul de telefon 0729.22.66.66

Dotari proiect

DOTARI APARTAMENT:

- centrala termica individuala prin condensare;
- usi interioare de calitate superioara cu un design deosebit;
- parchet 12 mm de trafic intens;
- usa metalica la intrare;
- tamplarie P.V.C.,profil Salamander cu 7 camere si geam Tripan;
- bai utilate complet;
- prize si intrerupatoare marca Schneider;
- gresie si faianta la alegere in limita unui buget stabilit;
- loc de parcare intabulat contra cost;
- contorizari individuale pentru fiecare tip de utilitate (curent, gaz, apa).

Suna acum Mesaj