Noutati

09-06-2021

Vista Residence. Un proiect imobiliar cu raport pret calitate excelent.

Vista Residence. Un proiect imobiliar cu raport pret calitate excelent.

Ansamblul rezidential Vista Residence, reprezinta, un concept imobiliar bine structurat, compartimentat excelent si cu o pozitionare foarte buna. Intreg ansamblu rezidential este compus din 40 de apartamente nou construite, sunt compuse din apartamente cu o camera, 2 camere si 3 camere, spatii verzi si parcari aferente fiecarui apartament.

Arhitectura boema, materialele atent alese si echilibrate din punct de vedere estetic si calitativ, fac din proiectul rezidential Vista Residence, un pol de atractie, in primul rand pentru cei ce doresc sa faca o achizitie imobiliara, cat mai aproape de raportul, pret /calitate.

Acest ansamblu rezidential, ofera oportunitatea celor ce doresc sa faca o investitie imobiliara, pentru inchiriere ulterioara, un randament foarte bun, asta datorita si celor aproximativ 10.000 de persoane care lucreaza in companiile ce isi desfasoara activitatea in aceasta parte a orasului, zona de Est, ( IT, industrie, vanzari, comert, constructii, etc.)

Ansamblul rezidential Vista Residence, este situat in cartierul Pacurari, in imediata vecinatate a restaurantului Popas Pacurari, in cea mai centrala pozitie a zonei, care se apropie de maturitatea dezvoltarii imobiliare, cu pasi repezi.

Locuitorii complexului rezidential Vista Residence, sunt aproape de tot ceea ce conteaza, in a avea un trai linistit si corect: Galeria Comerciala Era Shopping Park, Carrefour Market, cofetarii, restaurante, farmacie, precum si accesul facil al transportului in comun, prin microbuze de tip MAXI TAXI.

Accesul facil pe o strada modernizata si cu legaturi catre principalele zone ale Iasului: Pacurari, Copou, Centru, Gara, Tatarasi, Podu Ros si Nicolina la care se adauga pretul corect, seriozitatea si flexibilitatea dezvoltatorului, fac din acest ansamblu rezidential, o varianta atractiva pentru cei ce sunt in cautarea unui loc pe care sa-l denumeasca “ACASA”.

Zona este dezvoltata, cu locuinte individuale si colective noi iar complexul Vista Residence 2 este racordat la toate utilitatile orasului: canalizare, gaz metan, curent electric si apa.

Compartimentarile vin si ele in intampinarea nevoilor clientilor nostri, axandu-ne astfel pe bucatarii inchise, bai cu geam de aerisire, balcoane deschise de tip terasa si ferestre mari creand astfel, o luminozitate calda si placuta in incaperile fiecarui apartament.

Acest proiect rezidential este o continuare a altor doua proiecte imobiliare, finalizate si locuite de locatari multumiti, situat in zona Popas Pacurari. Intreg ansamblul se intinde pe o suprafata de 2.000 mp de teren si cuprinde un imobil cu regim de inaltime D+P+2E, cu parcari supraterane si subterane destinate celor 40 de apartamente nou construite, deja finalizate.

Strada asfaltata si cu mijloace de transport in comun, spatiu optim cu interior luminos si confortabil si mai ales un pret corect, asta ni se solicita adeseori de catre clientii nostri, iar noi asta va oferim acum in cel mai bine amplasat proiect imobiliar din zona Popas Pacurari, intitulat Vista Residence.

Apartamentele din Vista Residence, au ca si dotari urmatoarele caracteristici:

- centrala termica individuala prin condensare;
- usi interioare de calitate superioara cu un design deosebit;
- parchet 12 mm de trafic intens;
- usa metalica la intrare;
- tamplarie P.V.C.,profil Salamander cu 7 camere si geam Tripan;
- bai utilate complet;
- prize si intrerupatoare marca Schneider;
- gresie si faianta la alegere in limita unui buget stabilit;
- loc de parcare intabulat contra cost;
- contorizari individuale pentru fiecare tip de utilitate (curent, gaz, apa).


TIPURI APARTAMENTE
Descopera tipurile de apartamente, disponibile la vanzare, cu informatii actualizate despre oferte, accesand link-urile de mai jos:

Apartament cu 1 camera, suprafata 45 mp

Apartament cu 2 camere, suprafata 61 mp

Apartament cu 3 camere, suprafata 74 mp

Informatii de Achizitie

Prin partenerul Uno Credit Broker, beneficiati de cea mai optima solutie de finantare, personalizata si adaptata strict pe nevoile dvs. de achizitionare a unui imobil, in acest nou proiect rezidential.

Acest serviciu este GRATUIT si oferit tuturor clientilor ce doresc sa achizitioneze un imobil, prin obtinerea unui credit ipotecar sau noul program Noua Casa.

Uno Credite Broker, reprezinta partenerul nostru de drum lung, ce are ca principal scop, oferirea de solutii financiare optime catre clientii nostri, precum si relationarea si supervizarea dosarelor de credit ale clientilor nostri pentru toata perioada desfasurarii acestora.

Contacteaza ACUM reprezentatul Uno Credit Broker Iasi

Apartamentele din acest proiect rezidential din Iasi, se pot achizitiona prin credit ipotecar sau programul Noua Casa, cat si cu plata cash, moment in care pot aparea discount-uri de pret in anumite faze de construire.

Fie ca doriti sa faceti o vizionare on-line sau sa contactati direct Call Center-ul nostru, ambele metode vor reprezenta o prioritate pentru echipa Inter Imobiliare.

Consilierii imobiliari ai companiei noastre, primesc cererea depusa de catre dvs. si va vor contacta in cel mai scurt timp posibil, pentru a va furniza informatii complete si utile, care va vor ajuta in luarea deciziei de a viziona sau nu ansamblul rezidential prezentat.

Vizionarea tututor proiectelor rezidentiale de apartamente si case nou construite sau in curs de construire, se face impreuna cu colegii nostri, GRATUIT, FARA COMISION DE INTERMEDIERE si FARA OBLIGATIE DE ACHIZITIE.

Consilierii imobiliari ai companiei noastre, sunt specializati in tranzactionarea acestor tipuri de imobile si va pot oferi solutii imobiliare complete, care sa va ajute in identificarea cat mai multor beneficii pe care o proprietate vi le poate oferi.

Contacteaza-ne ACUM sa vizionam impreuna acest ansamblu rezidential.

Suna acum Mesaj