Noutati

13-05-2022

O noua nominalizare la Gala CPI pentru Compania Inter Imobiliare

O noua nominalizare la Gala CPI pentru Compania Inter Imobiliare

Compania Inter Imobiliare, pentru a saptea oara, nominalizata la Gala Profesionistilor in  imobiliare din Romania

In anul 2002 la Iasi, ia nastere agentia imobiliara Inter Imobiliare, din dorinta tanarului manager Ciprian Iovu de a aduce plus valoare pietei imobiliare din Iasi, prin solutiile imobiliare complete oferite clientilor sai. Visul tanarului antreprenor de atunci a creat premisele a ceea ce reprezinta astazi Compania Inter Imobiliare: agentia imobiliara cu premii si distinctii 6 ani consecutivi, in Gala C.P.I. National, pana in prezent, pentru piata imobiliara din Iasi.

Povestea Companiei Inter Imobiliare a inceput de la un gand: invata, creste si adu plus valoare in servicii pentru clientul tau. Provocari au existat si exista, insa toate au fost tratate ca oportunitati de a evolua.

Motivatia si perseverenta echipei Inter Imobiliare a fost conturata inca de la inceputuri.

Enumeram cateva succese ale noastre aici, pentru a intelege de ce alaturi de noi poti invata si poti creste in fiecare zi:

2006 - Primele Ansambluri rezidentiale adaugate in portofoliul unei agentii imobiliare din Iasi

Inter Imobiliare sparge gheata si semneaza primul contract de colaborare exclusiva, cu un dezvoltator imobiliar in vederea realizarii vanzarilor de apartamente ce au fost construite in cadrul acestui proiect

2007 - Lasarea retelei de platforme web Marca Inter Imobiliare

Managementul companiei investeste in imaginea si brandul care urma sa il deprinda Inter Imobiliare si realizeaza prima si singura retea de website-uri cu destinatie de vanzare si inchiriere a celor 4 tipuri de oferte imobiliare si anume: apartamente, case, terenuri si spatii comerciale, care este si a fost activa vreodata pe piata imobiliara din Iasi.

2009 - Dezvoltarea platformei de lucru interne Smart Admin si extinderea retelei de promovare online

Am aruncat orice caiet, condica, foita, fituica si am trecut la modul profesionist, cu un sistem de operare, centralizare si verificare, denumit SmartAdmin, pe care si astazi dupa multiple imbunatatiri si transformari, intreaga echipa Inter Imobiliare il foloseste cu succes in tranzactionarile imobiliare, care se realizeaza in compania noastra.

2014 - Ia nastere Academia Smart Experience, marca Inter Imobiliare, care se ocupa cu formarea noilor colegi integrati in echipa Inter Imobiliare.

Nevoia noastra de a intelege cum functioneaza meseria de agent imobiliar si industria imobiliara, ne-a determinat sa gandim si sa punem bazele celui mai de succes proiect al nostru Smart Experience, un proiect educational, unde ne-am perfectionat, ne-am verificat, dar ne-am si distrat, si care ne-a oferit o stabilitate si o evolutie in domeniul imobiliar, atat noua ca si companie, cat si fiecarui agent imobiliar cu care am colaborat.

2022 - 20 de ani de activitate, 3 puncte de lucru in Iasi si Piatra Neamt

Cotele provocarii noastre pentru ceea ce urmeaza sunt abia la inceput. Ne dorim o evolutie continuua si toate procesele de transformare ale companiei noastre au fost bine stabilite, pentru a reusi sa ducem cu bine pana la final tot ceea ce ne dorim sa implementam pe piata imobiliara din Iasi, Piatra Neamt si nu numai.

Anul 2022 este pentru noi un an foarte important, in care continuam strategia de dezvoltare si in care ne dorim sa evoluam, asa cum am facut pana acum.

Insa, cum stii ca esti pe drumul cel bun?

Suntem bucurosi sa anuntam nominalizarea Companiei noastre, pentru al 6-lea an consecutiv, la premiile Galei Profesionistilor in Imobiliare, organizata sub coordonarea celui mai cunoscut portal de profil din Romania, imobiliare.ro.

Suntem complesiti de emotii, insa si mandri ca numele companiei si munca din spatele tuturor reusitelor ce au putut face posibila aceasta nominalizare si in acest an. Asteptam cu emotie data de 25 mai, cand, vom putea sa ne bucuram de reusita noastra.

Multumim echipei, colaboratorilor si clientilor Companiei Inter Imobiliare, care aduc plus valoare acestei companii in fiecare zi! Revenim cu noutati, curand!

Suna acum Mesaj