Noutati

30-05-2022

Munca putina si venituri ridicate! Realitate sau capcana in vanzarile imobiliare?

Munca putina si venituri ridicate! Realitate sau capcana in vanzarile imobiliare?

Probabil nu va este straina aceasta sintagma. Intr-un sistem in care lucrezi pe baza de comision, cum este si domeniul imobiliar, aceasta exprimare este in mod cert antagonica. Comision mare este egal cu lipsa de suport, zero extra-beneficii, zero mijloace fixe si conditionari inutile.

Succesul in domeniul imobiliar este produsul intre munca si motivatie din partea consilierului imobiliar, la care se adauga educatie, training initial, cunostintele echipei in care esti integrat, mijloace fixe asigurate, promovarea companiei facuta in mod constant si know how-ul acumulat in piata in care isi desfasoara compania aleasa activitatea.

Falsele asteptari in imobiliare sunt o greseala!

Cei care se lasa influentati in prima faza de aceasta metoda descopera ca, defapt isi irosesc potentialul in locul nepotrivit, atunci cand incep sa interactioneze cu piata imobiliara propriuzisa. Constata ce nu au, fata de colegii sai din piata imobiliara, colaboratori in agentiile imobiliare, care ofera suport si baza logistica conforma nevoilor pe care acesta le are, pentru a dezvolta abilitatile de consilier imobiliar.

Anunturile promovate in jurul nostru, in zona de recrutare, pornind de la afirmatia munca putina pe bani multi, din pacate sunt forme fara fond. In spatele oricarui succes, oricarei pozitii, oricarei colaborari ar trebui sa se afle, transparenta, respect si multa implicare atat din partea membrilor noi, cat si din partea echipei companiei, care il asimileaza.

Partea buna e ca, in profesia de agent imobiliar, cresterea graduala iti asigura motivatia de a te autodepasi si este o crestere sigura, pe termen lung.

Si inca ceva: fara un sistem de customer service organizat, mijloace fixe asigurate si expunere in piata la inalt nivel, nu exista rezultate. Fara implicare din partea companiei din care faci parte, cifrele sunt doar povesti, indiferent cat de bine suna oferta initiala.

Inter Imobiliare detine mijloacele necesare pentru a oferi toate aceste avantaje. In nenumarate randuri, am demonstrat de ce suntem cei mai buni: departament operational functional, sistem CRM dezvoltat intern ce raspunde la nevoile pietelor in care ne desfasuram activitatea, mijloace fixe oferite din partea noastra si promovare pe ceea mai vasta retea de portaluri web proprii – 35 site-uri web, ce aduna lunar peste 100.000 de vizitatori.

Sa nu uitam, totodata, de training specializat in cadrul Academiei de agenti imobiliari Smart Experience, care iti ofera o crestere sustenabila si reala in domeniul imobiliar.

Daca doresti mai multe informatii, iti atasam un articol de pe blog in care am vorbit pe larg despre avantajele si beneficiile colaborarii in compania Inter Imobiliare, il poti vizualiza aici:

Totodata, informeaza-te cu privire la implicarea viitoarei tale echipe in cresterea generala a domeniului imobiliar. Activitatea noastra, a Echipei Inter Imobiliare, nu s-a oprit doar la activitatea economica, ci ne-am dorit, alaturi de colegii din domeniul imobiliar romanesc, sa dezvoltam perpective profesionale reale pentru domeniul imobiliar, implicandu-ne in proiectul C.E.I.R.- Comunitatea Elitelor Imobiliare din Romania.

Veghem impreuna pentru ca profesia de agent imobiliar sa nu mai fie o enigma pentru piata muncii, sa isi ocupe locul bine meritat si sa obtina recunoasterea profesionala meritata.

Tot in directia mai sus creionata, este bine sa reamintim a doua participare a CEO-ului nostru Ciprian Iovu in dezbatera libera din cadrul Evenimentului Imobiliare Hub, de pe 25 mai 2022, organizat de imobiliare.ro, in care a vorbit despre tendintele viitoare si despre particularitatile pietei imobiliare rezidentiala din Iasi in primul trimestru al anului 2022.

Totodata, e bine sa fii informat cu privire la cine valideaza rezultatele echipei din care vei face parte. Pentru noi, anul 2022, a venit cu al 6-lea premiu consecutiv pentru Agentia imobiliara a Anului 2021 in Iasi, in cadrul Galei Imobiliare Awards 2022 - Eveniment marca Imobiliare.ro.

Asadar, informeaza-te cu privire la tot ce te asteapta atunci cand vine vorba de a incepe o cariera in domeniul imobiliar. Participa la interviuri, gandeste la rece, apreciaza onestitatea si vibe-ul general al echipei cu care vei colabora, dar si beneficiile suport pentru a te dezvolta sigur si pe termen lung.

Rabdarea si implicare sunt importante si in domeniul imobiliar! Echipa Inter Imobiliare abia asteapta sa te cunosca! Hai la un interviu! Si poate tu vei fi urmatorul nostru coleg din Echipa Inter Imobiliare! Abia asteptam sa te cunoastem!

Suna acum Mesaj