Utile

20-07-2021

Ce avantaje si beneficii vei avea, daca vei fi parte din echipa Inter Imobiliare

Ce avantaje si beneficii vei avea, daca vei fi parte din echipa Inter Imobiliare

CE AVANTAJE SI BENEFICII VEI AVEA DACA VEI FI PARTE DIN COMPANIA INTER IMOBILIARE

In domeniul real - estate este foarte importanta organizarea, educatia, logistica si nu il ultimul rand MOTIVATIA TA. La toate aceste puncte mentionate anterior, Compania Inter Imobiliare are metode si instrumente pe care le utilizeaza pentru ca activitatea echipei noastre sa fie cu adevarat in beneficiul clientului nostru prin serviciile imobiliare oferite.

De ce sa vii in echipa nostra

Toti spun despre tine ca esti un bun orator, magnet in relatile sociale si ca detii abilitati de lucru in echipa, dar inca nu ai reusit sa pui in valoare aceste calitati. Fa primul pas chiar azi, investeste motivatia ta, iar mentorii Academiei Smart Experience te vor invata sa cresti si sa devii mereu cea mai buna versiune a ta!

Iti vom fi sport in activitatea ta zilnica inca din prima zi, prin intermediul cursurilor si perioadei de induction asigurata de echipa noastra. Echipa noastra, pas cu pas, iti va fi aproape cu informatiile de care ai nevoie in fiecare activitate pe care trebuie sa o parcurgi pentru integrarea ta. Planul de dezvoltare al carierei, te va ajuta din prima zi sa cunosti care sunt pasii de urmat din punct de vedere profesional, dar si castigurile financiare posibile, astfel incat tu sa stii in orice moment care va fi evolutia ta.

Care sunt uneltele si cum este echipa care te va ajuta sa inveti si sa cresti in domeniul real-estate, pentru a deveni un viitor profesionist in domeniu? Echipa Inter Imobiliare detine un flux operational bine organizat, este structurata pe departamente, astfel incat fiecare membru sa isi poata desfasura activitatea in parametrii optimi. Pentru a intelege mai bine:

  1. Educatie :

-              Platforma Smart Experience, ce iti ofera in cele 6 module, informatii utile teoretice despre activitatea in domeniul real-estate, adaptata companiei noastre si pietelor imobiliare in care ne desfasuram activitatea.

-              Perioada de induction asigurata, in care departamentul HR iti va furniza informatiile necesare, pentru a putea sa iti incepi activitatea in acest domeniu. Structura perioadei de induction te va ajuta sa te integrezi treptat, pentru ca numarul informatiilor primite sa poata fi asimilat de tine.

  1. Departamente suport pentru echipa de vanzari

-              Call center: gestionarea cererilor de imobile din piata imobiliara;

-              Operational Management: gestionarea activitatilor cu implicatie administrativa si economica;

-              Credit center: parteneriat cu Uno Broker Credit, prin care putem oferi suport in obtinerea finantarii prin credit pentru clientii interesati.

-              HR: educatia profesionala, dezvoltarea si motivarea echipei Inter Imobiliare;

-              Juridic: gestionarea activitatilor cu caracter juridic din procesul de achizitie sau vanzare de imobile.

  1. Instrumente in gestionarea activitatii echipei de vanzari:

-              Smart Admin: adminul tau, in care vei putea sa gestionezi activitatea pe ofertele si cererile din piata, din zona pe care iti desfasori activitatea. Tot cu ajutorul acestui admin, iti asigura promovarea necesara a ofertelor tale in reteaua extinsa de promovare pe care o detinem;

-              Logistica: masina de serviciu, spatiu de lucru, telefon, laptop si alte instrumente utile pentru activitatea ta;

-              Colaborare cu agenti pe zone exclusive: vei primi o zona de interes pentru tine, pe care o vei administra exclusiv.

 

Ce ne diferentiaza si mai mult in activitatea noastra ?

Experienta noastra acumulata din 2002 si pana in prezent pe piata imobiliara ieseana, credem ca este mai mult decat relavanta pentru a pregati si forma, viitori agenti imobiliari, ce vor solutiona cerintele clientilor nostri. Din 2014, orice nou coleg asimilat echipei noastre parcurge programul de initiere Smart Experience, pentru a porni la drum cu informatii pertinente si relevante pentru consilierea clientilor companiei noastre.

Pentru ca am dorit sa depasim in fiecare zi asteptarile clientilor nostri, anul acesta am explorat noi piete, cum este cea din Piatra Neamt. Echipa Inter Imobiliare Piatra Neamt ne-a dovedit ca suntem intr-adevar o reala solutie pentru clientii interesati de a tranzactiona in domeniul real-estate si in aces oras.

Activitatea noastra nu s-a oprit doar la activitatea economica, ci ne-am dorit, alaturi de colegii din domeniul imobiliar romanesc, sa dezvoltam perpective profesionale reale pentru real-estate, implicandu-ne in proiectul C.E.I.R.- Comunitatea Elitelor Imobiliare din Romania. Veghem impreuna pentru ca profesia de agent imobiliar sa nu mai fie o enigma pentru piata muncii, sa isi ocupe locul bine meritat si sa obtina recunoasterea profesionala meritata.

Toata activitatea noastra este vizibila si apreciata. Suntem onorati ca in cadrul celui mai mare eveniment din Romania, Gala profesionistilor in Imobiliare, suntem premiati pentru munca inteprinsa, de cinci ani consecutiv. Suntem miscati si totodata, ne responsabilizeaza pentru a face fata cu brio tuturor provocarilor ce ne asteapta.

Esti curios? Doresti sa devii agent imobiliar? Echipa Inter Imobiliare abia asteapta sa te cunosca! Pe tine, da! Aplica pentru interviu si de ce nu, poate tu vei fi parte din Familia Faptelor a Companiei Inter Imobiliare.

Suna acum Mesaj