Noutati

16-08-2021

La Inter Imobiliare, parteneriatul incheiat cu colegii nostri francizati, reprezinta o relatie pe termen lung, care cu siguranta ne va ajuta sa ne dezvoltam reciproc.

La Inter Imobiliare, parteneriatul incheiat cu colegii nostri francizati, reprezinta o relatie pe termen lung, care cu siguranta ne va ajuta sa ne dezvoltam reciproc.

Noi drumuri, cai noi si FAPTE care vor ramane scrise in cartea de istorie a companiei Inter Imobiliare.

Anul 2020, desi atipic pentru fiecare dintre noi la nivel personal si profesional, a readus in centrul atentiei faptul ca doar schimbarea este ceea ce poti defini ca fiind constant, in trecerea timpului. Asadar, anul ce tocmai a trecut, ne-a invata ca indiferent de neprevazutele aparute in activitatea noastra, nu trebuie sa ne oprim si trebuie sa mergem mai departe. In acest drum schitat de atipicul 2020, am inteles oportunitati noi in piata imobiliara.

Recunoastera activitatii companiei noastre vine an de an, din partea Clubului Profesionistilor in Imobiliare ( CPI) si din partea celui mai mare portal de profil, imobiliare.ro, in cadrul Galei Profesionistilor in Imobiliare.

Si anul acesta, suntem onorati de faptul ca Inter Imobiliare este pentru al cincilea an consecutiv in lista premiatilor acestei gale. Anul acesta am “cucerit” premiul AGENTIA LOCALA A ANULUI 2020 in IASI. Bucuria si responsabilitatea adusa in compania noastra de acest premiu ne insufla optimism si energie pentru 2021!

Inter Imobiliare si in Piatra Neamt

Anul 2021 a oferit Companiei Inter Imobiliare, posibilitatea de a explora oportunitati noi in piata imobiliara. Asa cum am promis, incepand cu data de 01.02.2021, am inceput activitatea noastra si in piata imobiliara din Piatra Neamt, prin intermediul noului nostru birou situat pe unul din cele mai importante bulevarde din oras, Bulevardul Traian, nr. 5. Am integrat in filiala noastra din Neamt toate sistemele, procedurile si valorile noastre, verificate, certificate si dobandite de-a lungul celor 19 ani de experienta, in piata imobiliara din Iasi.

Departamente noi: TESA

Din Ianuarie 2021, am pornit la drum cu un departament nou de resurse umane, care se ocupa cu recrutarea selectia si dezvoltarea personalului nou asimilat echipei noastre.

Totodata, sfarsitul lunii iulie, a adus in organizarea TESA un departament nou, anume cel JURIDIC, care este implicat in relatia Companie - Institutii abilitate pentru finalizarea contractelor.

La Inter Imobiliare, valorile si cultura noastra pot fi sintetizate intr-un singur cuvant: FAPTE

Familia Inter Imobiliare te ajuta sa cresti.

Atitudinea este o alegere personala: ramanem optimisti, mereu venind in sprijinul clientului cu solutia imobiliara cea mai potrivita pentru el.

Performantele noastre se masoara in satisfactia clientilor nostrii.

Transparenta este cheia succesului echipei Inter Imobiliare.

Educatia este primul pas catre schimbare, singura constanta a timpului.

Fiecare client multumit este o “superputere” noua pentru oamenii de la Inter Imobiliare.

Asa ne gaseste astazi clientul ce trece pragul companiei noastre, dupa 19 ani de activitate: focusati pe solutii imobiliare fiabile, cu intregul flux operational mereu imbunatatit spre a putea aduce in atentie servicii imobiliare de calitate si legaturi solide in piata imobiliara din Romania, in relatia cu mediul profesional mereu implicat, prin parteneriate solide si cu alti colegi de breasla din comunitatea de Real Estate din Romania si compania ce detine o echipa unde FAPTELE cantaresc cu adevarat in orice aspect al activitatii noastre.

Iti oferim, “la cheie”, cu zero investitie financiara, posibilitatea de a te dezvolta in domeniul imobiliar, alaturi de noi, intr-un mediu profesionist. Suna bine nu? Stim, si tocmai de aceea te asteptam, MOTIVAT, in echipa FAPTE la Inter Imobiliare. Sa trecem la treaba.

Suna acum Mesaj