Noutati

24-05-2021

Invata si creste! Intra in lumea Real Estate cu Programul Smart Experience

Invata si creste! Intra in lumea Real Estate cu Programul Smart Experience

In fiecare etapa a vietii noastre, trebuie sa fim deschisi sa invatam. Acest proces nu are buton de stop, iar cel de pauza nu e in beneficiul nimanui. Educatie mereu necesara, mereu utila, iar cei ce inteleg ca a fi in pas cu schimbarea inseamna a fi informat, sunt prietenii succesului. Educatia este valoarea cea mai de pret a fiecaruia dintre noi.

Desi privita cu tot mai mult scepticism de societate, educatia este cu adevarat importanta, da originalitate si desavarseste talente si capacitati innascute.

De multe ori, doua persoane ce pleaca de la start pe acelasi drum, in aceeasi activitate, unul inzestrat nativ, iar celalalt avand doar dorinta si motivatia de a invata, cuantifica diferit reusita. Cei perseverenti, mai motivati, se antreneaza, isi depasesc limitele si merg mai departe, fara sa renunte, fara sa se descurajeze. Cei ce realizeaza importanta educatiei, a autodisciplinei si implicarii vor fi mereu modele si adevarate surse de inspiratie!

De la start, in activitatea sa, agentul imobiliar asimilat in echipa Inter Imobiliare are posibilitatea de a beneficia de educatie adaptata activitatii de consiliere imobiliara, in a putea oferi si el la randul sau calitate clientilor si pentru a obtine rezultate dorite de el. In fiecare etapa iti vom fi aproape, si te vom ajuta mereu sa devii cea mai buna versiune a ta!

Iata ce vei invata in programul nostru:

- Mentori interni si externi aproape de tine in perioada de induction

- Suport oferit din partea echipei de formatori, etapa cu etapa.

- Platforma Smart Experience, unde 6 Module cu peste 40 de suporturi de curs, asteapta sa iti ofere informatii pretioase pentru viitoare ta profesie

- Dezvoltare pe plan profesional, prin promovarea pe treptele de cariere ale departamentului in care vei lucra

- Workshop –uri alaturi de specialistii nostri

- Flux operational organizat

Smart Experience – Invata si creste

- Vei invata particularitatile vanzarilor imobiliare

- Vei invata particularitatile pietei imobiliare

- Vei stii cum se desfasoara real activitatea de consiliere imobiliara

- Vei dezvolta si slefui abilitati necesare in directia negocierii in imobiliare

- Vei invata sa te cunosti si sa ii recunosti pe clienti in ofertele tale.

Nu uita niciodata! Cu totii avem un diamant, ascuns, ce poate fi slefuit de propria noastra viata! Alege sa te pui pe primul loc, iar ceea ce iti doresti sa fie un sintetizat in motto-ul: “invat si cresc!”

Ti-am starnit interesul ? Hai sa fim colegi! Aplica in sectiunea cariere CV-ul tau! Abia asteptam sa te cunoastem!

Suna acum Mesaj