Noutati

28-08-2023

Ansamblu rezidential mixt Nueva Building. Noul concept al locuirii în cartierul Nicolina

Ansamblu rezidential mixt Nueva Building. Noul concept al locuirii în cartierul Nicolina

Descoperă Apartamentele noi de vanzare din Nueva Building, Zona Nicolina, cu Inter Imobiliare

Vă invităm să descoperiți împreună un nou univers imobiliar în plină expansiune, construit pentru cei care își doresc un camin modern, confortabil și bine situat: Nueva Building.

Noul concept al locuirii în cartierul Nicolina

Pas cu pas, Nueva Building își face loc în peisajul imobiliar al Iașiului, adăugând modernism și prestanță în cartierul Nicolina. Să locuiești aici nu înseamnă doar să ai un acoperiș deasupra capului - este o experiență care îmbină stilul de viață urban cu confortul și siguranța.

Nueva Building – o privire din perspectivă largă

Localizat în inima cartierului Nicolina, Nueva Building reprezintă conceptul modern al locuirii pentru iubitorii de confort și spații bine gândite. Edificiul încorporează multiple noi apartamente de diverse dimensiuni, pentru a se potrivi cu orice fel de nevoie sau dorință.

Beneficiile locuirii într-un apartament modern

Beneficiile oferite de o locuință nouă, în special apartamentele din Nueva Building, sunt substanțiale. De la finisaje de înaltă calitate, la amenajarea spațiilor comune și sistemele de securitate moderne, fiecare detaliu este gândit pentru a oferi un trai echilibrat și fără griji.

Inter Imobiliare te ajută să alegi apartamentul perfect, fără comisioane de intermediere

Cumpărarea unui apartament nu trebuie să fie o sarcină dificilă, mai ales atunci când ai alături un partener de încredere ca Inter Imobiliare. Cu experiența noastra în domeniu, procesul de cumpărare devine mai simplu și totodată benefic pentru cumpărător.

De ce să alegi Inter Imobiliare

Inter Imobiliare este un nume de referință în peisajul imobiliar din Iași, acoperind o gamă largă de servicii, de la consultanță imobiliară, vânzări și închirieri, până la administrarea proprietăților. Ne alegi pentru dedicarea și profesionalismul cu care tratam fiecare client și fiecare tranzacție imobiliara.

Cum te ajută Inter Imobiliare în procesul de cumpărare

Procesul de cumpărare cu Inter Imobiliare este transparent și simplu, fără comisioane ascunse sau de intermediere. Noi oferim suport pe întreg parcursul procesului - de la vizionarea apartamentelor, negociere, până la semnarea actelor de vanzare cumparare.

Apartamente noi Iasi

Pas cu Pas: Cum să cumperi un apartament nou în ansamblul rezidential Nueva Building

Achiziționarea unui apartament în Nueva Building este un proces care implică mai mulți pași, fiecare la fel de importanți. Vom detalia în rândurile următoare cum te poți bucura de noua ta locuință în cel mai scurt timp.

Prezentarea apartamentelor disponibile

Primul pas în cumpărarea unui apartament nou este evident, alegerea locuinței. Inter Imobiliare îți va prezenta toate opțiunile disponibile, de la garsoniere confortabile la apartamente cu două sau trei camere, oferindu-ți informații despre dimensiuni, compartimentare, finisaje și preț.

Demersurile pentru achiziționarea unui apartament

Odată ce ai ales apartamentul, următorul pas este derularea procesului de cumpărare. Inter Imobiliare te va ajuta să înțelegi fiecare etapă, de la negocierea prețului până la semnarea contractului de vânzare-cumpărare. Este important de menționat că nu se percepe niciun comision de intermediere pentru cumparator la achizitia de apartamente noi si spatii comerciale in ansamblul rezidential Nueva Building.

Descoperă Nicolina, cartierul tău nou de acasă

Nicolina este un cartier al Iașiului care a crescut și s-a dezvoltat fantastic în ultimii ani. Este un cartier plin de viață, cu multiple facilități și o comunitate puternică, atractiv pentru oricine caută un loc unde să îşi construiască o viață frumoasă.

Facilități și atracții locale

Apropierea de multiple puncte de interes: magazine, supermarketuri, școli, grădinițe, centre medicale, face din cartierul Nicolina o alegere excelentă. Cu multe parcuri și zone verzi, cartierul este potrivit și pentru familiile cu copii.

Viitorul imobiliar al cartierului Nicolina

Imaginează-ți să locuiești într-un cartier în continuă dezvoltare unde se îmbină arhitectura modernă cu spațiile verzi și unde comunitatea este una unită și prietenoasă. Acesta este viitorul cartierului Nicolina, un viitor pe care îl poți trăi în Nueva Building.

Apartamente noi Iasi

Investește în viața ta: Un nou apartament în Nueva Building

O locuință nouă înseamnă un nou început și o investiție în viitor. Alegând un apartament în Nueva Building, investești în confort, siguranță, dar mai ales în calitatea vieții tale. Inter Imobiliare îți oferă ocazia de a face acest pas fără a-ți face griji privind comisioanele de intermediere pentru achizitia ta in acest proiect rezidential. Așadar, invităm pe toți cei interesați să descopere frumusețea și confortul apartamentelor din Nueva Building. E momentul să investești în viitorul tău fără griji sau costuri ascunse.

Nueva Building conectează confortul căminului la vitalitatea urbană printr-un concept hibrid, foarte aproape de inima orașului. Toate cele 7 tipuri diferite de compartimentare a apartamentelor propun structuri practice și moderne, în care fiecare metru pătrat este optimizat astfel încât locuința ta să-ți ofere exact spațiul la care ai visat. Construite cu simț de răspundere, finisaje de calitate înaltă și utilități demne de Iașiul anului 2023, apartamentele au arhitecturi diferite, adaptate unui stil de viață urban și nevoilor tale pentru confort. Cu starea ta de bine în prim plan, Nueva Building echilibrează perfect un concept inovativ cu farmecul unui oraș de lungă tradiție.

Iașiul își continuă tradiția îndelungată printr-o energie proaspătă, modernă. Se reinventează continuu și accelerat, iar Nueva Building este parte a acestei noi povești de succes din punct de vedere imobiliar. Poziționarea ansamblului facilitează nu doar un stil de viață dinamic, urban, ci pune accentul pe echilibrul unui cămin liniștit situat în miezul efervescent al orașului.

Concept hibrid cu idei inovatoare

Ne-am propus crearea unui ansamblu rezidențial orientat către calitatea ridicată a vieții, iar implicarea ecologică este unul dintre obiective. Construim un complex rezidential mixt conectat atât la energia orașului, cât și la prospețimea naturii. Amenajăm spații verzi, printr-un sistem peisagistic profesional, pentru a obține bunăstarea tuturor rezidenților cu ajutorul unor structuri smart de parcare și trasee pietonale.

Birouri și spații de coworking

Într-o lume a orașului în permanentă schimbare, am ales să ne adaptăm la contemporan. Nueva Building conectează eterogen confortul căminului la dezvoltarea continuă a Iașului.

Funcțional, la subsoluri sunt amplasate parcări, boxe și spații tehnice, la demisol sunt amplasate birouri și un loc de depozitare pentru centrul comercial de la parterul construcției.

Prin varietatea compartimentării, primele 4 etaje ale ansamblului sunt destinate creării unor suprafețe pentru birouri și spații de coworking, dezvoltând astfel potențialul unui veritabil centru de afaceri. 

Proiect rezidential de apartamente si spatii Iasi

Apartamente moderne

Cele patru etaje superioare ale imobilului sunt destinate unor locuințe în care să te simți de îndată Acasă. Întâmpinăm nevoia ta de confort, iar fiecare dintre etajele de la 5 la 8 va avea câte 7 apartamente, cu finisaje moderne și compartimentări practice.

Am dezvoltat o structură care-ți facilitează accesul vizual la o ambianța urbană atrăgătoare și o imagine arhitecturală contemporană. Acestea includ grădina ansamblului, cu spații verzi și sistem de trasee pietonale.

Locuințe moderne de transformat în Acasă

Nueva Building conectează confortul căminului la vitalitatea urbană printr-un concept hibrid, foarte aproape de inima orașului. Toate cele 7 tipuri diferite de compartimentare a apartamentelor propun structuri practice și moderne, în care fiecare metru pătrat este optimizat astfel încât locuința ta să-ți ofere exact spațiul la care ai visat. Construite cu simț de răspundere, finisaje de calitate înaltă și utilități demne de Iașiul anului 2023, apartamentele au arhitecturi diferite, adaptate unui stil de viață urban și nevoilor tale pentru confort. Cu starea ta de bine în prim plan, Nueva Building echilibrează perfect un concept inovativ cu farmecul unui oraș de lungă tradiție.

Conectăm experiența la inovație

Nueva Building este un proiect rezidential mixt orientat către o calitate ridicată a vieții, realizat prin mijloace concrete și conectat la energia care dă viață orașului. Un spațiu în care invităm verdele naturii în citadin, sprijinim mediul de business și clădim locuințe, cu simț de răspundere.

Ansamblu rezidențial cu idei îndrăznețe

Nueva Building conectează hibrid confortul căminului la dezvoltarea permanentă a orașului. Spațiul modern și varietatea în compartimentarea apartamentelor sunt susținute de o concretă implicare ecologică. Amenajăm spații verzi, prin peisagistică profesională, și țintim bunăstarea tuturor rezidenților cu ajutorul sistemelor smart de parcare și trasee pietonale.

Asadar, va invitam la un tur al proiectelor imobiliare din Iasi, care au rolul de a imbunatati spatiile locative ale orasului, unde veti descoperi ansamblul rezidential Nueva Building, precum si celelalte proiecte imobiliare, care cu siguranta va pot oferi solutii imobiliare complete pentru confortul dumneavoastra.

Suna acum Mesaj