Utile

29-11-2022

Zona Popas Pacurari, o zona in care se gasesc ansambluri rezidentiale mixte de apartamente si case noi, pentru toate tipurile de clienti.

Zona Popas Pacurari, o zona in care se gasesc ansambluri rezidentiale mixte de apartamente si case noi, pentru toate tipurile de clienti.

Zona Popas Pacurari este una dintre cele mai cunoscute subdiviziuni zonale, vecine cu Cartierul Pacurari, Zona Canta, Zona Valea Lupului, dar si zona centrala a Iasului.

Este o zona nou dezvoltata in oras, fiind alcatuit din locuite individuale si spatii locative de locuit in complexe rezidentiale nou construite in ultimii 10-15 ani, dezvoltata armonios, la fel ca si vecina sa Valea Lupului, pe model occidental.

Noul cartier Popas Pacurari este de o retea dezvoltata de mijloace de transport in comun, de infrastructura rutiera buna, prin prezenta drumului european national E 58.

Retelele de servicii publice si private sunt bine dezvoltate in zona Popas Pacurari, chiar daca este una relativ noua a orasului.

Popas Pacurari este bine pozitionat si la ca la capitolul servicii educationale private si publice: Gradinita „Happy Kittens”, Scoala Gimnaziala „Profesor Mihai Dumitriu”.

Situat in nord-estul orasului Iasi, zona e foarte tentanta si din punct de vedere comercial si industrial, aici avandu-si sediile printre cele mai importante companii din Iasi.

In apropriere sunt prezenti hipermarketul Kaufland, Galeria Comerciala Era Shopping Park, Metro, Carrefour.

Si alti reprezentanti comerciali din industria materialelor de constructi, farma si automobile sunt prezenti in zona: Dedeman, Arabesque, Antibiotice Iasi, Casa Auto Iasi etc.

Reteaua de servicii medicale este sustinuta prin prezenta cabinetelor private pe diverse specializari, clinici ca Clinica Almedra, dar si prin aproprierea de serviciile spitalicesti publice: Spitalul Clinic Judetean de Urgente „Sf. Spiridon”, Spitalul Clinic Militar de Urgenta.

Spatiile si locurile special amenajate pentru parcuri si locuri de joaca sunt prezente deja in cadrul mai multor ansambluri rezidentiale nou construite in zona Popas Pacurari..

De asemenea, Gradina Botanica „Anastasie Fatu”, este un mijloc apropriat de recreiere din zona. Printre altele obiective de interes socio-cultural mai putem mentiona: Biblioteca Centrala Iasi, Muzeul „Mihai Eminescu”,

Muzeul Memorial „Mihail Kogalniceanu”, Cinema Victoria, Teatrul National Iasi.

Alte facilitati ale zonei Popas Pacurari:

- Aproprierea de 15 minute fata de Palas Mall
- Proximitatea fata de centrele universitare iesene: Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi
- Mijloace de transport in comun : autobuz 20, 30B si 43C
- Centre comerciale importante: Era Park Iasi, Palas Iasi
- Statii de alimentare cu combustibil: Petrom, Mol, Lukoil

Proiecte imobiliare in curs de dezvoltare in zona Popas Pacurari:

Zona Popas Pacurari se remarca printr-o sistematizare calculata si controlata a strazilor dupa un plan urbanistic al primariei, racordat la utilitatile orasului, cu infrastructura rutiera buna si statii de transport in comun pentru majoritatea zonelor Iasului.

Se remarca printr-o continua dezvoltare imobiliara prin construirea de imobile colective si individuale cu arhitecturi moderne si de bun gust.

Luxor Residence: In prelungirea cartierului Pacurari, intre Restaurantul Popas Pacurari si complexul Era Shopping Park va propunem apartamente noi intr-un nou proiect imobiliar amplasat la cca 600 m de Drumul European, cu acces pe strada asfaltata.

Era Apartments: Acest proiect cuprinde 1 bloc cu regim de inaltime P + 3E cu cate 8 apartamente pe nivel, toate compartimentate ergonomic, cu suprafete vitrate mari, bucatarii inchise si bai cu geam de aerisire.
Apartamentele de 2 camere au suprafete de 53 respectiv 62 mp, o orientare sud - estica si se remarca prin generozitatea incaperilor, luminozitatea conferita de spatiile vitrate mari si pot fi de tip decomandat sau semidecomandat, in functie de dorinta clientilor.
Era Apartments va propune spre vanzare un proiect cu un design indraznet, intr-o zona cheie din Valea Lupului cu acces facil la toate punctele de interes. Carrefour si farmacie la 50 m, Mega Image la 150 m, statie de mijloc de transport in comun la intrarea in complex, strada asfaltata, acces direct in rond Carrefour Era, gradinita la 200 m.

Sedes Apartments: Ansamblul Sedes Apartments este amplasat in zona Popas Pacurari, la 700 de metri de stația de autobuz Rond Pacurari. Este legat de cartierul Pacurari printr-o retea accesibila de strazi asfaltate cu sensuri unice.

Complexul este alcatuit din 3 cladiri separate cu regim de inaltime P+4, fiecare avand cate 2 scari de bloc. Pe fiecare scara sunt intre 10 și 15 apartamente. Majoritatea scarilor au 2 apartamente pe fiecare etaj lucru care confera spatiu si intimitate. Fiecare scara de bloc are lift propriu, in mijlocul proprietatii se amenajeaza o gradina de 700mp cu pomi, alei, banci si loc de joaca pentru copii iar la parterul a doua cladiri regasim spatii comerciale cu destinatii multiple.

Atrium Garden: Pornind de la ideea de a crea „ o oaza de liniste si siguranta”, a luat nastere proiectul Atrium Garden, cu apartamente noi de vanzare de 1, 2 si 3 camere, avand ca principale repere siguranta locatarilor, intr-un cadru relaxant si nu in ultimul rand un grad de confort ridicat.

Ansamblul va oferi viitorilor locatari, spatiii comerciale, locuri de joaca pentru copii, alei pietonale, parcare privata si peste 1200 metri patrati de spatii verzi. Amplasat pe o suprafata generoasa de teren, complexul rezidential Atrium Garden va fi alcatuit din 9 blocuri cu regim de inaltime D+P+4+M si 1300 mp de spatii comerciale si peste 200 de parcari

Perla Residence: Capat Pacurari sau Popas Pacurari sau Valea Lupului - oricum am numi-o aceasta reprezinta acelasi lucru: cea mai dezvoltata si importanta zona Rezidentiala a Iasului ce se remarca prin constructii exclusiv noi, prin utilitati (curent electric, gaz, apa, canalizare) racordate la reteaua orasului, prin strazi sistematizate si asfaltate sau in curs de asfaltare iar mai nou printr-o legatura directa cu cartierele importante ale Iasului (Pacurari, Independentei, Centru, Tudor, Tatarasi, Gara) prin reteaua de mijloace de transport in comun.

In acest stadiu de constructie puteti achizitiona apartamente cu plata cash la preturi promotionale

In aceasta zona metropolitana, inconjurat de case si vile noi cu arhitecturi moderne se afla amplasat si Complexul Perla Residence ce se intinde pe o suprafata de 5800 mp si este compus din 3 blocuri cu regim de inaltime D+P+2E+M.

Vista Residence: Ansamblul rezidential Vista Residence, reprezinta, un concept imobiliar bine structurat, compartimentat excelent si cu o pozitionare foarte buna. Intreg ansamblu rezidential este compus din 40 de apartamente nou construite, sunt compuse din apartamente cu o camera, 2 camere si 3 camere, spatii verzi si parcari aferente fiecarui apartament.

Arhitectura boema, materialele atent alese si echilibrate din punct de vedere estetic si calitativ, fac din proiectul rezidential Vista Residence, un pol de atractie, in primul rand pentru cei ce doresc sa faca o achizitie imobiliara, cat mai aproape de raportul, pret /calitate.

 

 

Suna acum Mesaj