Utile

19-11-2022

Zona Lunca Cetatuii. O multitudine de oferte imobiliare accesibile.

Zona Lunca Cetatuii. O multitudine de oferte imobiliare accesibile.

Zona Lunca Cetatuii si-a inceput expansiunea cu spatii locative de tip apartamente noi in ansambluri rezidentiale in secolul XX, datorita industriei materialelor de construcii si mobilier dezvoltate in aceasta zona, la aceea vreme.

De la cartier muncitoresc la comunitatea de astazi a fost nevoie de prezenta unor investitii private si publice in zona, care au contribuit la dezvoltarea zonei pana la forma din prezent.

Ea se intinde pe cuprinsul zonei ce incepe de la urmatoarea intersectie de dupa Cartierul Visoianu, pana in zona Dumbrava, avand ca limita terioriala naturala Lacul Ciurbesti - Dumbrava.

Un cartier nou, cu o multitudine de oferte imobiliare de apartamente si case nou construite in ansambluri rezidentiale organizate si definite.

Zona Lunca Cetatuii este cautata de iubitorii de natura, care totusi nu doresc sa renunte total la viata urbana, este potrivit persoanelor tinere, sunt disponibile compartimentari ale apartamentelor pentru toate nevoile de locuit, ceea ce le fac si investitii imobiliare profitabile.

Oportunitatea oferita de alipirea la zona Nicolina - CUG, ii ofera acestuia o linie de unicitate, care pastreaza concepte incepute in zonele vecine. O putem descrie ca fiind o zona in care exista infrastructura sociala si economica prin prezenta supermarketurilor ca Lidl si La Doi Pasi, dar si a scolilor, gradinitelor, zone verzi si parcuri de joaca pentru copii.

Cartierul Lunca Cetatuii este situat la o distanta de 20-25 minute fata de Pallas Mall.

Haideti sa descoperim impreuna ce proiecte rezidentiale noi se construiesc in zona Luca Cetatuii:

Mentionam actualele proiecte imobiliare in care exista imobile disponibile in acest moment pentru a fi achizitionate:

Astoria Apartments: Amplasat in Lunca Cetatuii cu o inaltime de P+2E+Pod, un numar de 10 apartamente spatioase, inteligent compartimentate, cu o suprafata de la 27mp pana la 65 mp, echilibrate si luminoase, o locatie aleasa cu mare grija si nu in ultimul rand, preturi corecte. Toate apartamentele sunt decomandate, cu un grad ridicat de finisaje.

Cartierul Editurii: Un complex rezidential de blocuri noi, cu toate facilitatile urbane, cu acces la mijloacele de transport in comun spre CUG, 41 , 44 și 27.Drum asfaltat si luminat.Amplasat in Lunca Cetatuii cu o inaltime de P+2E+Pod, un numar de 19 apartamente spatioase, inteligent compartimentate, cu o suprafata de la 33mp pana la 46 mp, echilibrate si luminoase, o locatie aleasa cu mare grija si nu in ultimul rand, preturi corecte. Toate apartamentele sunt decomandate, cu un grad ridicat de finisaje. Apartamentele vor fi racordate la toate utilitatile: Apavital, EON, internet de mare viteza.

Fiecare apartament beneficiaza de loc de parcare+boxa.

Este o zona iubita familiile tinere care doresc sa aibe liniste si conexiune cu natura si facilitatile mediului urban in acelasi timp, fiind inconjurat de beneficii asemenea locuitorilor din zonele cu traditie iesene.

Este o zona cu potential ridicat de dezvoltare in domeniu imobiliar si in viitorii ani!

Acest lucru este favorizat si de zonele cu care se invecineaza, ceea ce aduc interes suplimentar fata de aceasta zona, care transmit ecoul urban al Iasului si in acesta!

Ca avantaje mai putem adauga:

• Infrastructura rutiera buna, cu doua benzi pe sensul de mers: Sos Nicolina
• La doar 20-25 minute de Pallas Mall Iasi
• statii de combustibil prezente.
• Retaileri importanti in zona: Lidl, Pepco.
• transport in comun catre toate zonele orasului: Autobuz: 27, 41

Zona Lunca Cetatuii se invecineaza cu urmatoarele: Zona Nicolina, CUG si zona Miroslava.

Aspecte istorice ce definesc cartierul Lunca Cetatuii:

Zona Lunca Cetatuii este intinsa pe limitele satului din componenta comunei Ciurea, cu acelasi nume, din judetul Iasi. Initial, arealul pe care se intinde in acest moment Lunca Cetatuii era in fapt o zona cu 3 catune: Baba Necula, Zanea si Juvat. Prima atestare documentara dateaza de la final de sec. XVIII, fiind format initial din alipirea catunului Zanea de Juvat. Mai tarziu, Baba Necula s-a alaturat si ea satului Lunca Cetatuii formand limitele teritoriale actuale.

 

Suna acum Mesaj