Utile

18-11-2022

Valea Lupului, o zona imobiliara transformata in cel mai nou cartier al Iasului.

Valea Lupului, o zona imobiliara transformata in cel mai nou cartier al Iasului.

Zona Valea Lupului este in top preferintele vis a vis de zona pentru dezvoltarile imobiliare noi, fiind una din zonele in care au aparut locuinte individuale noi, data fiind disponibilitatea vasta de terenuri existente la acea vreme in zona.

Situata pe limitele localitatii Valea Lupului, zona se afla in continuarea zonei Popas Pacurari, in vestul Iasului.

Principala ruta din zona este drum european national E58, ce leaga judetul Iasi de Neamt, ramificatiile sale catre zona Mitopolitana Miroslava, a ajutat mult in dezvoltarea economica a noului cartier.

Zona Valea Lupului poate fi un exemplu de mentionat si atunci cand vine vorba despre panorama pe care o ofera locuitorilor sai catre oras, fiind plasata pe malul stang al Bahluiului la o altitudine de 100m inaltime, cu o frumoasa perspectiva asupra Iasului.

Dezvoltarea zonei Valea Lupului, din punct de vedere a pietii imobiliare, a fost accelerata si continuua.

In zona Valea Lupului, poti achizitiona fie un apartament nou, fie case sau vile spatioase, asta daca vorbim de rezidential, dar mai sunt inca sunt diponibile in aceasta zona si diverse suprafete de teren, cu potential de dezvoltare a unor imobile deosebite.

Insa nici spatiile locative de tip apartament nu sunt mai prejos in ceea ce priveste disponibilitatile in proiectele imobiliare noi.

Valea Lupului este una dintre cele mai cautate zone cand vine vorba de imobile noi, atragand tot mai multi dezvoltatori imobiliari in zona.

Valea Lupului are avantajul pozitionarii foarte bune, fiind in aproprierea zonei investitiilor economice, din mediul privat, ce a adus dupa sine o crestere semnificativa a zonei imobiliare.

Asadar, a devenit rapid o zona urbana foarte iubita de persoanele doritoare de liniste, spatiu, dar si pastrarea unor elemente urbane importante, indispensabile omului contemporan al zilelor noastre.

Zona Valea Lupului este in plina dezvoltare cand vorbim de infrastructura socio-economica, prin prezenta unor companii private importante in zona.

Dezvoltarile imobiliare derulate in zona Valea Lupului din ultimii ani nu au intarziat sa atraga investitii si servicii noi, care sa corespunda cerintelor noilor locuitorilor ai zonei. Este singura zona nou urbanizata, care respecta cel mai bine definitia rezidentialului, fiind construita in asa fel incat, fiecare strada sa aiba o iesire in soseaua principala, usurand orientarea si accesul in noul cartier.

Sa nu uitam si rutele adaugate de transport care leaga zona metropolitana a Iasului de oras. Nu ducem lipsa de scoli, gradinite private, zone de agrement noi, spatii de evenimente, locuri de joaca pentru copii, supermarket-uri etc.

Dezvoltatorii imobiliari din zona comerciala aduc in viitorul apropiat investitii importante ce vor creste si mai mult aceasta zona: construirea celui mai mare mall din regiunea Moldovei, Moldova Mall care va incorpora actuala galerie comerciala Era Shopping Park.

Mai putem adauga la lista de mai sus prezenta:

• Infrastructura rutiere: soseaua nationala europeana E58, ce se leaga de soseaua de centura a Iasului.

• Statii peco: Petrom, Mol

• Supermarket-uri in zona si in aproprierea ei: Profi, Mega Image, Carrefour Era, Metro.

• Zona industrial comerciala a Iasului in apropriere: Dedeman, Casa Auto Iasi, Renault, Dacia, Arabesque etc.

Zona Valea Lupului are vecini importanti ca zone: Pacurari, Popas Pacurari, Rediu, Breazu, Miroslava, indraznind sa spunem ca poate fi un exemplu de asa da, din punct de vedere a unor zone rezidentiale nou alipite metrolopelor, inspirate din concepte puternice dezvoltate in vestul Europei.

Proiecte imobiliare dezvoltate prezente in zona Valea Lupului:

Proiectele imobiliare in curs de dezvoltare exista in continuare si nu putine:

Iris Aparments: este amplasat in Valea Lupului - Era Shoping Park, are un regim de inaltime de P+4E+Pod, un numar de 20 apartamente spatioase, inteligent compartimentate, cu o suprafata de la 37 mp pana la 74 mp, echilibrate si luminoase, o locatie aleasa cu mare grija si nu in ultimul rand preturi foarte armonioase. Toate apartamentele sunt decomandate, cu un grad ridicat de finisaje la interioare precum si materialele de foarte buna calitate folosite la amenajarea spatiilor interioare si exterioare.

Zefir Residence: este amplasat in Valea Lupului - Era Shoping Park, are un regim de inaltime de P+2E+Mansarda, un numar de 8 apartamente spatioase, inteligent compartimentate, cu o suprafata de 60mp, echilibrate si luminoase, o locatie aleasa cu mare grija si nu in ultimul rand preturi foarte armonioase. Toate apartamentele sunt decomandate, cu un grad ridicat de finisaje la interioare precum si materialele de foarte buna calitate folosite la amenajarea spatiilor interioare si exterioare.

Perla Residence: In acest stadiu de constructie puteti achizitiona apartamente cu plata cash la preturi promotionale, intr-o zona in care pretul minim de vanzare este de 800E/mp. In aceasta zona metropolitana, inconjurat de case si vile noi cu arhitecturi moderne se afla amplasat si Complexul Perla Residence ce se intinde pe o suprafata de 5800 mp si este compus din 3 blocuri cu regim de inaltime D+P+2E+M.

Blocul 1 este "ridicat", apartamentele sunt deja locuite si dispune de locuri de parcare intabulate. Fiecare etaj detine un numar de 5 apartamente cu 1, 2 si 3 camere cu suprafete intre 40 si 80 mp, perfect impartite ergonomic, cu bucatarii mari, inchise, cu bai utilate, ferestre mari si balcoane de 9 m lungime

Soleia Residence: este situat intr-o locatie deosebita, departe de aglomeratia urbana, dar in acelasi timp si foarte accesibila, cu apartamente deosebite prin tot ceea ce ofera, aproape de mijloace de transport catre toate zonele orasului. Va oferim apartamente cu suprafete generoase, cu un confort sporit, intr-un minicartier rezidential, cu un nivel de inaltime P+4+M, ce se intinde pe o suprafata generoasa, cu posibiliatea alegerii compartimentarii dorite.

Atrium Garden: Pornind de la ideea de a crea „ o oaza de liniste si siguranta”, a luat nastere proiectul Atrium Garden, cu apartamente noi de vanzare de 1, 2 si 3 camere, avand ca principale repere siguranta locatarilor, intr-un cadru relaxant si nu in ultimul rand un grad de confort ridicat. Complexul se adreseaza in general persoanelor active, moderne, preocupate de frumos, care doresc pentru ei si familiile lor siguranta, liniste si confort.

Compartimentari eficiente si finisaje de exceptie, potrivite atat pentru persoanele tinere care aleg un apartament modern intr-un cadru deosebit, dar si pentru familiile cu copii, unde primeaza siguranta, linistea si confortul.

Istoricul Zonei Valea Lupului:

Arealul pe care este mentionat pentru prima data zona Valea Lupului este marcat in cronologia istorica in anul 1879, la final de secol XIX.

Din punct de vedere administrativ a facut parte pe rand din componenta comunei Miroslava, apoi a fost in coordonarea comunei Galata si Rediu.

Din anul 2004, cand satul Valea Lupului s-a separat de com Rediu, a inceput ascensiunea administrativ- teritoriala a zonei.

De atunci, ascensiunea comunei a inceput, astazi fiind una dintre cele mai cunoscute zone alipite Iasului, un exemplu de expansiune socio-economica, atragand importante investitii din mediul privat.

Echipa Inter Imobiliare, pune mare accent pe supervizarea dezvoltarii pietii imobiliare din Iasi, si din aces motiv dorim sa informam publicul consumator de achizitii imobiliare de ceea ce reprezinta cartierul sau zona, in care acestia urmeaza sa locuiasca sau sa investeasca.

 

Suna acum Mesaj