Utile

15-08-2022

Descopera acum, ce inseamna sa locuiesti la apartament in cartierul Galata

Descopera acum, ce inseamna sa locuiesti la apartament in cartierul Galata

Zona Galata din punct de vedere al vanzarilor de apartamente, reprezinta un mix bun de tipuri, suprafete si compartimentari ale acestora.

Cartierul Galata - Zona de blocuri, oricum in sine reprezinta un cartier nou al Iasi - ului, acesta fiind construit in anii 1975-1990, fiind cam printre ultimile cartiere dezvoltate in Iasi in perioada comunista.

Apartamentele de vanzare ce sunt identificate ca oferte imobiliare, din aceasta zona, au ca avantaj compartimentarea si suprafata lor.

In zona Galata, gasim oferte imobiliare cu 1, 2, 3 si 4 camere, preponderent de tip decomandat, situate in blocuri de 3 si 4 etaje, aerisite si bine organizate in teritoriu, oferind locatarilor acestei zone suficiente locuri de parcare si spatii verzi, necesare traiului de zi cu zi.

De asemenea, tot in cartierul Galata, avem disponibile si aproximativ 300 de garsoniere de vanzare, care pot aparea si ele, in listele de anunturi imobiliare publicate pe www.interimobiliare.ro

Apartamentele de vanzare cu 1 camera din cartierul Galata

Acestea sunt de tip decomandat, au bucatarie separata si balcon, si au o suprafata de aproximativ 38 -40mp.

Apartamentele de vanzare cu 2 camere din zona Galata

Acestea pot fi de tip decomandat in mare masura, dar si de tip semidecomandat, situate de obicei la parterul blocului. Ele au suprafete utile generoase, cuprinse intre 44 si 60mp, in functie de bloc sau compartimentare.

Apartamentele de vanzare cu 3 camere situate in zona Galata

Sunt exclusiv de tip decomandat, pot avea 1 sau 2 grupuri sanitare si balcoane si acestea se incadreaza intr-o suprafata totala utila cuprinsa intre 62mp si 80mp.

Apartamentele de vanzare cu 4 camere din Galata

Reprezinta compartimentari si suprafete generoase, ele ajungand si la 100mp utili, iar in acest cartier, numarul lor este semnificativ, asta si datorita faptului ca acest cartier a fost gandit, ca un cartier muncitoresc unde familiile sunt mai numeroase.

In ultimii ani, acest cartier a cunoscut importante investitii private, super market-uri LIDL, PENNY Market, Carrefour, cladiri de birouri, Centrul de sport si infrumusetare Oxygen, Spitalul Arcadia, precum si numeroase magazine de cartier ce isi desfasoara activitatea, pe principala artera rutiera, Str.Calea Galata.

De asemena, in zona Galata, gasim si investitii publice importante de interes al orasului, facute de Primaria Municipiului Iasi, Strand municipal si diferite spatii de agrement.

Cartierul Galata, din punct de vedere geografic, se invecineaza cu cartierele Alexandru cel Bun, Mircea cel Batran, Nicolina, Cantemir, Podu de Piatra si zona metropolitana Miroslava, comunicand cu acestea prin cai multiple de acces.

Investitia in Pasarela de la Spitalul Arcadia reprezinta un important liant rutier in conexiunea orasului cu intreaga comuna Miroslava.

Asadar daca doresti sa locuiesti in acest cartier, iti oferim cateva atu-uri pretioase, care cu siguranta vor cantarii in decizia ta de cumparare:

- Poti avea spatiu si confort la pret mediu pe metru patrat intr-un bloc relativ nou;
- Esti aproape de Inima Orasului Ansamblul PALAS – aproximativ 10min de mers pe jos;
- Piata Alexandru este situata la cel mult 5 min de mers pe jos;
- Conexiunea cu intreg orasul prin mijloacele de transport este la indemana;
- Locuiesti intr-o zona aerisita, unde blocurile pastreaza distante generoase intre ele;
- Principalele supermarket-uri sunt langa tine;

Speram ca ti-am starnit curiozitatea! Cartierul Galata te asteapta sa explorezi, impreuna cu agentii Inter Imobiliare, oportunitatile de a investi in imobiliare in aceasta zona.

Tot aici afla si alte informatii utile ce privest cartierul Galata:

Citeste si Istoric Zona Galata
Citeste si Ce dezvoltari rezidentiale sunt in zona Galata
Vezi lista de Anunturi Imobiliare cu apartamente de vanzare din Zona Galata

 

Suna acum Mesaj