Utile

23-11-2022

Cartierul Valea Adanca, a cunoscut cea mai acerba dezvoltare din punct de vedere imobiliar din Iasi

Cartierul Valea Adanca, a cunoscut cea mai acerba dezvoltare din punct de vedere imobiliar din Iasi

Zona Valea Adanca este cea mai cunoscuta zona nou dezvoltata pentru locuit din Iasi, datorita numeroaselor proiecte imobiliare de apartamente si case noi, construite in zona!

Echilibrata din punct de vedere al imobilelor ce pot fi regasite spre a fi achizitionate, zona Valea Adanca este localizata in limitele localitatii cu acelasi nume, din comuna Miroslava.

Zona Valea Adanca este practic unita de Cartierul Cug, astazi devenit cartier rezidential al municipiului Iasi.

Localitatea este plasata in sud-est fata de centrul comunei Miroslava, la 1 km de soseaua DN248 si Iazul Ezareni, fiind pozitionat pe Dealul Miroslava, Dealul Nucului si valea raului Valea Adanca.

Zona Valea Adanca este foarte ravnita in cautarile clientilor ce vor sa achizitioneze imobile in Iasi, deoarece ofera un mix deosebit intre locuite de tip apartamente, dar si de case si vile nou construite. Deasemenea oferta de loturi de teren este foarte vasta, iar cei ce intentioneaza sa isi construiasca in regie proprie o casa, au de unde alege.

Asadar, plaja vasta de nevoi locative ale clientilor interesati de piata imobiliara din Iasi poate fi bine acoperita cu brio de ofertele imobiliare disponibile in zona Valea Adanca.

Cum se dezvolta zona Valea Adanca din punct de vedere imobiliar?

Piata imobiliara din zona Valea Adanca ofera posibilitati infinite de achizitie, datorita diversitatii tipurilor de imobile ce sunt disponibile in piata imobiliara din Valea Adanca.

Asadar, cumparatorilor, li se ofera o varietate de apartamente, case si terenuri, atat revanzari de la persoane fizice, cat si in ansambluri rezidentiale noi, ce pot fi achizitionate de catre clientii dornici sa faca o investitie imobiliara in Iasi.

In zona Valea Adanca, pot cumpara fie apartament, fie case sau vile spatioase. Deasemnea, terenuri, ce sunt inca diponibile in aceasta zona.

Valea Adanca s-a dezvoltat transformandu-se intr-o zona rezidentiala, cu un mix echilibrat de spatii locative, pentru fiecare buzunar.

Ofertele imobiliare ofera diversitate clientilor potentiali cumparatori, asadar, in functie de buget si preferinte, pot sa locuiasca sau sa investeasca in acesta zona atat intr-un apartament, cat si intr-o casa sau teren.

Raportul calitate – pret al imobilelor, pastreaza zona Valea Adanca in topul preferintelor clientilor.

Aceasta zona este adesea cautata de clienți cumpărători interesati de liniste, intimitate si natura.

Dezvoltarile imobiliare din zona Valea Adanca exista si nu sunt putine, fiind raspandite pe tot intinsul zonei Valea Adanca, la fel de bine ca in toata comuna Miroslava.

Zona Valea Adanca beneficiaza in mod continuu de investitii in infrastructura social - economica.

Prezenta agentilor economici privati au adus noi beneficii locuitorilor zonei. Mai putem mentiona, deasemenea, dezvoltarile imobiliare din zona comerciala, conceptul Family Market by Iulius Grup, un concept nou comercial in Iasi, ce este plasat in comuna Miroslava.

Mai putem adauga la lista de mai sus prezenta:

• Infrastructura rutiera buna, cu doua benzi pe sensul de mers: DN248
• Supermarketuri, scoli, gradinite publice si private
• farmacii
• parcuri de agrement pentru petrecerea timpului liber
• transport în comun Autobuz: 23
• 7km distanta fata de Palas Mall Iasi.

Zona Valea Adanca se invecineaza cu zone precum CUG, Miroslava, Galata ce face din acesta un cartier bine plasat si usor accesibil pentru locuitorii lui, chiar daca ofera liniste si este ferit de agitatia zonei urbane.

Ansambluri rezidentiale ce se construiesc in zona Valea Adanca:

Spatii locative de tip apartamente noi din Valea Adanca sunt listate ca oferte in categoria ansambluri rezidentiale in site-ul oficial, al agentiei imobiliare Inter Imobiliare Iasi. Tot in aceasta sectiune, veti descoperi detalii pentru fiecare dintre ofertele imobiliare a dezvoltarilor imobiliare din zona Valea Adanca.

Intre proiectele rezidentiale noi, cu spatii locative disponibile la vanzare, mentionam:

Panoramic Residence: Ansamblul rezidential, dispune pe langa amplasare si urbanizare de un concept bine structurat, adaptat cat mai mult cerintelor si nevoilor noilor proprietari. Acesta cuprinde in total 200 de apartamente de vanzare, compartimentate in unitati locative cu 1,2 si 3 camere de tip decomandat. Structura imobilelor din proiectul rezidential Panaromic Residence se realizeaza in baza celor mai stricte cerinte si standarde de calitate.

Intregul ansamblu rezidential Panoramic Residence, dispune si de 200 de locuri de parcare supraterane, special delimitate pentru noii locatari ai complexului, fiind posibile spre achizitie, contracost. Cele 200 de apartamente de vanzare ce alcatuiesc intreg ansamblu, sunt impartite in 10 blocuri, cu un regim de inaltime P+3Etaje.

Accesul in zona din punctul de vederea a transportului in comun, este asigurat prin liniile de autobuz 44; 41; 27.

Facilitatile zonei in care este amplasat proiectul imobiliar, sunt asigurate de prezenta supermarketului Mega Image, Lidl, diverse restaurante, cofetarii, farmacii, biserica, etc.

Noile apartamente din Proiectul Rezidential Panoramic Residence, se predau la cheie finisate complet, bransate la toate utilitatile publice, contorizate separat, si cu toate caile de acces, precum si casa scarii, bine definite si finalizat

Algina Residence: Casele noi de vanzare sunt situate in Iasi, zona Valea Adanca - Iezareni, fiecare unitate are 4 camere si dependinte, cu o suprafata totala de 100 mp desfasurata astfel: suprafata utila de 95 mp la care se adauga o terasa in suprafata de 5 mp.

Noua casa se preda finalizata complet, cu amenajari interioare ce contin: parchet, centrala termica, faianta, gresie, usi de interior, tamplarie P.V.C. si obiecte sanitare.

Casele sunt situate intr-un complex rezidential nou, urbanizat, cu acces interior si exterior amenajat, loc de parcare aferente fiecarui imobil, precum si o gradina in suprafata de 522 mp.

Curiozitati despre istoria zonei Valea Adanca

Prima mentiune in documentele istorice apare in anul 1772 si este inregistrat in documentele vremii sat in ocolul Codrului.

In anul 1845, este mentionat impreuna cu satul Horpaz, insa anul urmator apare inregistrat separat.

Anul 1875 aduce in componenta comunei Miroslava satul Valea Adanca, apoi cativa ani mai tarziu in figureaza ca parte integranta a comunei Galata.

Inceputul secolului XX, replaseaza satul in componenta comunei Miroslava, urmand mai apoi sa fie desfiintata, inainte de al doilea Razboi mondial.

Legea reorganizarii administrative din anul 1968, aduce modificari in componenta comunelor, asadar reapare in limitele comunei Miroslava.

Vestigiile arheologice in zona

Comunitati umane apar descoperite in vestigiile arheologie. Sapaturile specialistilor releva existenta comunitatilor umane datand din neolitic. Marturie sunt topoare de silex din neoliticul tarziu, descoperite pe terenurile satului.

 

Suna acum Mesaj