Utile

21-11-2022

Apartamente si case de vanzare in noile proiecte imobiliare din zona Rediu.

Apartamente si case de vanzare in noile proiecte imobiliare din zona Rediu.

Cartierul Rediu este zona rezidentiala noua ce s-a dezvoltat foarte mult, ajungand in ultimii aproximativ 10 ani continuarea estica a Iasului, lipita fiind de cartierului Pacurari din Iasi.

Aceasta zona ofera un mix deosebit de imobile si este situata centru-estic al judetului Iasi, in nord de municipiul Iasi.

Zona Rediu este strabatuta de soseaua DJ282, isi are originea in vechiul sat Rediu, astazi zona rezidentiala noua lipita de municipiul Iasi. Este o zona cu un cadru natural deosebit, cu vedere catre oras superba, in plina expansiune din punct de vedere imobiliar.

Zona Rediu este unul dintre cele mai cautate cartiere din Iasi, deoarece ofera un mix deosebit de imobile, ce poate satisface o plaja vasta de nevoi locative ale clientilor interesati de piata imobiliara din Iasi.

Cartierului Rediu, a cunoscut o ampla dezvoltare imobiliara in ultimi ani.

Piata imobiliara din zona Rediu ofera o posibilitati infinite de achizitie, datorita diversitatii tipurilor de imobile ce sunt construite in cadrul ansamblurilor rezidetiale noi, din aceasta noua zona a orasului.

Asadar, cumparatorilor, li se ofera o varietate de apartamente, case si terenuri ce pot fi achizitionate de catre cei care doresc sa investeasca sau sa locuiasca in aceasta zona.

In zona Rediu, poti achizitiona fie un apartament, fie case sau vile spatioase si frumoase.

Loturile de teren, deasemenea sunt inca diponibile la vanzare in aceasta zona.

Cartierul Rediu s-a dezvoltat foarte mult atragand tot mai multi dezvoltatori imobiliari in zona.

Incepand de la imobile de tip case, pana la apartamente, gasim varietate de spatii locative, in functie de buget si preferinte, unde clientii pot sa locuiasca sau sa investeasca in acesta zona .

Aproprierea fata de zona Pacurari, fiind practic lipita de acest cartier, fac din zona Rediu o zona destul de importanta pentru piata imobiliara din Iasi.

Aceasta zona este conectata practic la doua zoua diferite ale orasului, practicabila prin Breazu catre Copou - Centru - Tatarasi - Tudor Vladimirescu, iar prin Pacurari catre cealalta parte a orasului pentru Gara - Podul de Piatra - Podu Ros - Alexandru cel Bun - Galata - Nicolina - Cug.

Zona Rediu este in plina dezvoltare, si in zona de infrastructura socio - economica, ceea ce o va face si mai atractiva din punct de vedere a investitiilor imobiliare.

Dezvoltarile imobiliare din ultimii ani nu au intarziat sa atraga investitii si servicii noi locuitorilor zonei. Gradinite private, zone de agrement noi, spatii de evenimente si noi retele de magazine care s-au locat in zona Rediu pentru a aduce un plus de confort si noi oportunitati locuitorilor.

Mai putem adauga la lista de mai sus prezenta:

• Infrastructura rutiere: soseaua judeteana DJ282
• Statii peco: Petrom
• Supermarket-uri in zona si in aproprierea ei: Profi, Mega Image, Carrefour Era, Metro.
• Zona industrial comerciala a Iasului in apropriere: Dedeman, Casa Auto Iasi, Renault, Dacia, Arabesque etc.

Zona Rediu se invecineaza cu zone ca Pacurari, Popas Pacurari, Valea Lupului, Breazu, Copou ce face din acesta un cartier bine plasat si linistit, potrivit pentru familii, dar si pentru iubitorii de natura, dar totusi accesibil fiind amplasat in aproprierea orasului.

Proiecte imobiliare prezente in zona Rediu:

Dezvoltarile imobiliare in zona Rediu nu s-au axat doar pe un anumit tip de imobile.

Echilibrat ca oferte imobiliare, zona Rediu aduce in atentia clientilor pietei imobiliare propuneri de imobile atat de tip apartament, cat si case si vile.

Enumeram aici proiecte pe care le reprezentam:

Select Residence: Aici gasesti apartamente finalizate cu 2 si 3 camere, la cele mai inalte standarde de calitate. Toate apartamentele beneficiaza de centrala termica, sistem "Smart Home", aer conditionat si finisaje superioare. In Select Residence ai parte de confort, relaxare si de stilul de viata pe care ti-l doresti! La Select Residence calitatea materialelor si a finisajelor este foarte importanta. Va oferim finisaje si dotari premium - Aer conditionat, centrala termica individuala, granit si marmura, balustrade din inox.

Rediu Residence: In zona Metropolitana a Iasiului, la nici 1 km de Kaufland Pacurari va propunem apartamente cu 1,2 si 3 camere, intr-un bloc nou, construit cu materiale de calitate si conform normativelor legale in vigoare si finisat cu materiale de calitate: placaje cu marmura pe casa scarii, gresie si faianta de import, parchet clasa trafic intens, prize si intrerupatoare modulare etc.

Rediu Gardens: Un alt fel de a locui: apartamente cu gradina sau terasa proprie, cu intrari separate si confortul unui adevarat loc numit "ACASA"! Rediu Garden va propune apartamente cu 2 si 3 camere intr-un complex colectiv situat la Soseaua Rediu, in proximitatea lacului din zona. Fiecare apartament detine fie gradina proprie fie terasa circulabila in proprietate. Finisajele de calitate premium si compartimentarile functionale si uneori inovative fac din acest proiect un spatiu ideal in achizitionarea unei locuinte. Blocul este construit pe modelul unui condominium, cu un regim optim de inaltime, P+2E, cu numai 2 apartamente pe nivel.

Don Homes: Casele fac parte dintr-un cartier rezidential modern, conceput pentru oamenii cu spirit tanar ce isi doresc sa fie aproape de oras, dar in acelasi timp departe de agitatia urbana. Confortul, siguranta si compartimentarea eficienta a locuintelor reprezinta doar cateva dintre aspectele principale prin care ne remarcam. Locuintele dispun de toate utilitatile: apa, gaz, canalizare, curent electric; au o suprafata utila de 120 mp si un teren de 450 mp.

Istoricul Zona Rediu:

Apar primele mentiuni istorice despre zona Rediu din secolul XIX, denumita Rediu - Tatar.

In anul 1925, acesta zona a trecut sub coordonarea administrativa a comunei denumite atunci Copou. Mai tarziu, in anii 60 a devenit Rediu, pe zona actuala, fiind o zona suburbana inca de pe atunci.

Istoria mentioneaza asezari cu provenienta din cultura Horodistea, pe zona sitului de la Badarau, provenind din sec.IV i.Hr. Situl de la Valea Muta au asezari din neolitic, provenind din perioada daco-romana.

 

Suna acum Mesaj